MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 7, 2010

magazine free

masuk bulan ni dah 3 magazine i-sihat ni aku dapat..bese la kata keje company ubat kan..besenya dapat ubat free, injection free, magazine free....(tp menda2 yg free ni selalunye seme berasakan kesihatan la)

tapi masuk bulan ni, dah 3 magazine i-sihat ni aku dapat, satu pon aku blom baca lagi hehehehe..cuba kalau bagi majalah mangga ke epal ke manggis ke sure dok ngadap..sampai khatam kan hahaha...klw ruangan2 gosip tu laju je..cuba bagi menda2 ilmiah ni...sikit pon xmau amek tau hehehe....

dulu2 masa zaman2 sekolah tiap2 bulan mesti beli majalah mastika...suka la nk baca kisah2 hantu, kisah2 misteri tu..ada skang ni wat koleksi dari form 3 sampai umur 23 tahun, pastu masuk 24thn dah stop xsuka dah baca mustika.

kalau magazine lain tu mcm mag wanita ke pa & ma ke..aku bli sebab ada kuar gambar bloggers gathering je hahaha..klw x..jangan arap la nk beli..majalah2 URTV ke MANGGA ke..lagi ler..selalu tumpang baca orang punya je...hehehe..kdg2 tu bli time edisi raya je sebab nk tgk pesen2 baju kot2 nk tempah kt tailor bole tiru design..

ni la nye majalah2 yg lom sempat baca lagi..nanti la bila2 free nanti nk baca juga kasi tambah ilmu sket...bole tahan juga rege dia RM5.50 nipis je pon
july issue
september issue
october issue
jadi la kan....menda free sape xsuka?klw nak beli sendiri mmg xde la...hehehe...

14 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

elok baca tang bahaya lemak di perut tu :p

takutnya!!! lemak plg byk dahla di perut, paha, vontot.. ekekeke

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mahal gak magazine tu..kalu suwoh beli musti tak mau..Ayu pun..he he he...kalu free ok la yer...
takpe ...nanti boring boring baca
apa yg best..share kat sini ye..

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, brg free..cantik ke buruk ke..berilmiag ke..x berilmiah ke..sedap ke x sedap ke...tp tetap kita suka kan..:)

mama tisya said... [Reply to comment]

majalah kesihatan lmbt bc tp kalo majalah gosip artis sure laju kn..kita tk bli tp suka bc org lain bli..hehehehe

tp benda free sure suka

zura@iwan said... [Reply to comment]

bagus ni dpt mag free...tmbh2 bkaitan ngan kesihatan...x lama lg ko bleh jd pkr kesihatan la ek..kekeke.

SyaNa said... [Reply to comment]

ha ckp pasal magazine aku xbeli lg pa & ma bln ni
wey kalo magazine xbest ni bleh jd bahan b4 tido.sure terlelap

Nana said... [Reply to comment]

fiza-haha tu la nye dh ler kita ni berlemak2 juga tang perut ahahaha
sama2 part tu la lemak plg banyak kumpul

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha tu la pasal..klw kita pon mmg xbeli lah heheh
ok nanti klw ad ayg bez kita share sini

Nana said... [Reply to comment]

ana-haha kata free kan..sape xsuka

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha sama2 baca org lain punye..nak beli idok ler

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh xde maknanye pakar kesihatan..diri sendiri main tibai makan tak eksesais xsenam hahahah

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe btol2 tu..tp klw amrul magazine2 dia jadi teman dia masuk dlm toilet

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

heh..heh..heh.. eemmm biasa la kan mende2 free ni

Nana said... [Reply to comment]

rina-haha kan?menda free seme suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...