MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 8, 2010

manggis atasi batu karang

oleh sebab ada permintaan dari mummy ayu suh share apa2 yg bez dalam magazine i-sihat tu kan...mulai arini aku akan post satu hari satu tips/info pasal kesihatan yg mana aku jumpe dalam magazine tu...
klw xnampak klik la gmbr bawah ni utk kasi besar yea


3 ribu orang memberikan idea bernas:

~♥ iella ♥~ said... [Reply to comment]

info berguna..Mmg tgh carik info psl batu karang nie sbb sy rasa sy dah kena pnyakit nie...isy..isy..

hasrul hassan said... [Reply to comment]

hehehe .. bleh tgk juga kat http://informasi-kesihatan.blogspot.com/

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku mmg feveret manggis....tliur la plak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...