MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 26, 2010

mari menari

korang layan x mari menari?heheh..aku baru je tgk last week, kalau time amrul xde ok la kot bole tengok..kalau amrul ada jgn arap la dia nk kasi aku tgk rancangan ni kot..hehehe...ingat lagi masa mari menari ni tgh dok cari peserta ada kawan skolah aku tanya nak masuk x mari menari?sebab dia & husband dia choreographer hehe..dah sah2 aku pakai tudung kan..xkan la plak nk masuk rancangan mcm ni...

tapi korang pasan x?ada satu pasangan ni, pasangan DITA, mula2 aku tgk akk tu kan aku ckp eh akk ni mcm aku penah tgk je dalam rancangan macam2 aznil masa ari raya aritu..pastu dalam rancangan tangkap muat pun aku pasan akak ni..tp masa rancangan mcm2 aznil tu akk tu pakai tudung...aku tanya adik aku eh ko pasan tak akk ni?dia pakai tudung kan dlm masa mcm2 aznil sekali adik aku tgk baru dia pasan ah la.dia ckp hehehe...

aku xde la nk kutuk2 dia buka tudung semata2 nk join mari menari ni kan..lantak la dia..tu dia punya pasal la kan...hehehe...baru semalam aku buka FB mari menari sekali aku tgk mmg btol la aku xsalah orang sebab kat gambar akak tu ada orang komen sebelum ni dia pakai tudung kekekeke..kalau korang nk tgk komen2 pasal akk yg dulu bertudung tu tengok SINI

ni la akak yg dimaksudkan
dalam banyak2 couple aku suka diorang ni..bukan sebab diorang ni askar hehehe...tp sebab diorang ni menari mcm pro aku tgk..cun, sama cantik sama padan.aku agk mayb dia sampai ke final kot

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

tak tau nk komen apa sbb weols tak pernah lagik tgok mari menari nie hahahaahaha

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

haah
yg team sojar ni mgm power giler step.
tabik loorr.
pasal kak dita tu...
aii.
laki plak hajam abis sape yg joint contest tpi buat2 nanes..
sbb,dah ko yg menggatl nak joint.
klu susah ker ape,jgn mintak simpati.
laki aku cam amrul arr
dia ckp citer ni mcm AF
hauhauahua.
sume gile glamour.

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aa,penah tgk sekali je,tpkan aku penah tgk yg kapel pakcik n makcik atas tu siap gadoh pastu aku mcm takut tgk pakcik tu baran,huhu

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

alo tak tgok pun..best ke?

mama tisya said... [Reply to comment]

a'ah yg dita tu ada kuar tp pki tdng tp dlm ni die tk pki...suka gk tgk pasangan ariz ni..lg 1 yg suka tgk pasangan masri tp yg paling tgi aritu pasangan zul tp tk brp prasan ok ke tk pasangan tu nari

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tgk watu 1 st episod jer ..tu pun tak abis...best ek..?

mrs.ecam said... [Reply to comment]

aku pong tngk time en.somi xdek...sbb die x ske aku tngk mende2 hiburan cenggini...kui3...pasangan askor tu pong aku ske...wife die de iras2 dynas uuu...heeeeeeee

Ena said... [Reply to comment]

alorrr.. ..
lom sempat tengok lagi la.. tak tu la tahun ni rasanya terhad sunghuh nak duk depan tv.. haihhh!! tak leh jadi nie.. asyik ketinggalan jekk.. mrmrmm

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku pon br tgk last week....best gk tgk...sbb aku suka menari..hahaha...

ye la...kak Dita tu yg glemar rancangan mcm2 aznil tu..then ada masuk rancangan tngkp muat...hahaha...

aku suka gk psgan tentera tu....sm cantik sm padan..

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheh pasni ada masa bole la layan ok juga rancangan ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahahah tu la nye laki dia selamba je marah2 siap tolak2 bini dia kan..dah ler masuk tv xkaber2 langsung

Nana said... [Reply to comment]

zt-tu la nye garang laki dia tau la bekas polis kekekek selamab je marah bini depan tv

Nana said... [Reply to comment]

fara-time2 xde cite nk di tengok bez juga la layan ehehee

Nana said... [Reply to comment]

eryn-kan?masa mcm2 aznil pakai tudung heheh
zul tu keras skit bini dia ok..
masri pun bez

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe xpe ada ulangan ok la bez tgk yg soldier tu hehee

Nana said... [Reply to comment]

mrs-ecam-ahah tu la pasal aku ingt aku sorang je ckp muka dia iras2 dynas
hehe sama la laki aku klw dia nampak aku tgk cite ni dia amek remote tukar cite lain kekeke

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe xpe kak astro kan bese ulang..heheh bole tgk pasni ulangan nye

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe ko pon pasan ek akk tu
sama la aku suka tgk rancangan ni sebab aku suka menari heheh
kan pasanagan askar tu sama cantik sama padan sweet je

firahadifa said... [Reply to comment]

da start ye cite nie ?? lagi best dari sehati berdansa ??

Nana said... [Reply to comment]

fida-dah msk mgu ke3 dah
ok la bez juga hehe sama bez la rasanye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...