MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 12, 2010

meh kita tgk sape yg menang!

oleh kerana ramai yg jawab betol kan....utk berlaku lebih adil aku amik jawapan yg paling tepat sekali....(mcm yg ditulis kt kotak) jawapan nye seperti di bawah....

tahniah NURULIYANA BTE AHMAD...sila pilih mana satu yg awak suka...& pls email address umah utk penghantaran adiah yg xseberapa ni...

tak sangka ek ramai yg tau chew gum baru ni...aku baru je tau sabtu lepas. ekceli chew gum ni amrul yg bli..pastu kan amrul suh aku teka..dia cakap cuba awak teka amenda dalam kotak ni...aku pon jawab...
"macam kotak kondom je...hahahahah"
sekali amrul ckp
awak ni sama mcm budak kt giant tadi, time saya amek chew gum ni budak cashier tu sound bang..ni bukan kondom tau....ni chew gum...kekekek...
sekali amrul jawab balik..
saya tau..xkan kondom ada SUGARFREE kot..hahahah



16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg skali tgk mcm kondom..heheheh

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah kpd pemenang ye...hikss

kahhh..aku pon br tau chew gum ni..lgpon aku x suka mkn chew gum..hikss

SyaNa said... [Reply to comment]

haaaahaa sengal budak tu

NURULIYANA BTE AHMAD said... [Reply to comment]

yeehaaaa...1st time ni joint giveaway.bleh plak mnang.hehehe..anyway thanks kak..

sye nk yg gmbr kt pantai 2..hehehe
nnti sye email kt akk add sye.email akk yg ni ke nanamrul@yahoo.com

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha tu la pasal..pastu ktorg dok gurau2 bak sini sket kondom tropical hehehehhe

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe hang sama mcm aku xsuka gak mkn chew gum aku pon br tau ada chew gum baru ni

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe tu la pasal ingt org xtau ke mcm mana kotak kondom hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

nurulliyana-yes..btol2 add email tu email kan address ek...heheh tahniah..sudila kiranya terima adiah tak seberapa tu

Cute MuM said... [Reply to comment]

heheh.. baru tau tadi yg tue chewing gum...
adalah sikit macam kondom.. hehehe...
nana beli FM tue kat PD celah mana?
dulu penat cari tak jumpa...
me nak beli yg satu tue boleh??

[-suziey-] said... [Reply to comment]

sabo jek..kondom pnye beso kotaknya..ekeke:p tp pelik gk chewing gum pn beso kotaknya..sedap ke wie..aku xtau pn:D

Nana said... [Reply to comment]

cute mum-fm tu ada juai kt dataran telok kemang tu..mcm2 ada tau
hehe fm tu utk diri sendiri..awak nk bli ke?

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh sebenarnya kt luar xde la besar mana pon kotaknye mmg btol2 besar kotak kondom wei heheh
sedap rasa buah2 campor

Lelord said... [Reply to comment]

hahhahaa aku x penah jumpe kena balik mesia cari

Nana said... [Reply to comment]

lelord-hehe aku br tgk iklan dia dlm tv semalam hehee

.pelangi. said... [Reply to comment]

bungkusan yang agak pelik bila first time tgk (phm2 jela)
haha.
tapi sgt sedap :)

Nana said... [Reply to comment]

pelangi-haha tu la nye..mgm paham 1st time tgk mmg mcm kotak itu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...