MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 5, 2010

open house lagikk

selagi tak abes syawal selagi tu la aktiviti menambah lemak akn terus berjalan dengan jayanya...hahahahha....minggu lepas dah kurang skit dah jemputan open house...mcm bese la..aku klw org dah jemput mesti pegi nye...nak2 makan2 kan..mmg aktiviti yg paling aku suke...heee...

ari sabtu : open house x-officemate, en.man @ jalan ipoh
bez! makanan ala2 kelate : nasi kerabu,nasi dagang, siap ada bakar2 lagi paling spesel ikan keli bakar yg diternak sendiri dalam kolam depan umah..nk makan je tangkap perggh...senyuman org yg tgh gigih mengumpul lemak hahaha...
pastu dapat invitation last minit dari eryn aka mamatisya, so pas g open house jalan ipoh teros ke rumah eryn plak @ taman sri gombak.cuba eryn nye triflle..sedapp...

Ari Ahad :
Open house umah deah @ Subang
pastu gerak ke open house nana @ taman koperasi polis
diaorang dua orang ni aku kenal melalui deah, sekali bila dah kenal..baru tau satu kolej..heheh lawak..lawak...kenal melalui orang lain tp xsedar dulu penah belajar sekolej.
suka giler pic ni..seme menghormati nana tuan umah sebab saiz nye yg comel so para pengapit lelaki terpaksa merendah diri utk kasi sama tinggi hahahaha....
ok tu saje open house last week...ekceli ada satu umah lagi kat semenyih tp masa on the way nk balik keramat lalu MRR2 tgk jalan mcm siput babi je kan..tros aku cancel xmau g open house tu..jem teruk sgt...malas la...

tunggu minggu depan plak...ada 2 open house ari sabtu..ari ahad xtau lagi...get ready je la..orang panggil kita datang...eheheheh

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tq sudi dtg even tk dpt mkn nasi dagang mcm thn lps...ehhehe

Ena said... [Reply to comment]

bagus betul la nana nie.. memenuhi undangan sana sini.. ;)

zura@iwan said... [Reply to comment]

ye la..selagi x abis syawal kan...ada je jemputan opn hse terjah je kalu x de apa2 hal kan. aku ni thn ni x de pon opn hse nk gi...hehe..

Fieza79 said... [Reply to comment]

ala setahun sekali je gini...lps ni dh tkda dh open house dh..so mkn je la..hehe

~ana~ said... [Reply to comment]

pasni dah abis la open house kan..tunggu raya thn depan lak..huhuhu....

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana rajin sgguh p opn house..hehehe.. eh kat semenyih pon ada awat tk p?? haha kita pon p opn hse kt semenyih gak sabtu tu.. kakak naman punya umah.. kalo p leh jumpa kt semenyih :p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

nana,minggu ni kitorg dasyat dgn kenduri kawen,8,9,10 berderet2 org kawennn

SyaNa said... [Reply to comment]

rugi aku xpegi umah erryn..huhu
aku pn flu kang jangkit sume org

mummy_ayu said... [Reply to comment]

rajinnye nana gie jenjalan..ayu rajin gak but hubby busies...so..raya tahun nie kureng je...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh sesama.kita mmg tingat2 nasi dagang mama mu haha sampai sanggup xmakan umah 1st sebab nk makan umah eryn sekali g xde nasi dagang hehe xpela laksam ada peberet gak tu

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe saya ni kak klw org dah jemput insyallah saya dtg klw xde hal la..lgpun kata ari raya kan..time ni la nk jumpe kawan2

Nana said... [Reply to comment]

zura-btol2 selagi xabes syawal..sana sini jemputan open house
aku lak tahun ni la open house yg paling banyak aku pegi hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fieza-hehe btol2 tunggu thn depan plak baru jumpe open house

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe tu la pasni bole la stat diet kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh kita mesti dtg klw org dah jemput..kang xdtg org malas nk dh nk ajak kita tol x
em..ritu mmg kengkonon nk g tp xsanggup jalan jem.(mcm la kita yg drive hahaha) amrul xkisah pon tp kita je yg malas sebab tgk jalan mcm siput je kan malas nk dok lama2 jem dlm kete

Nana said... [Reply to comment]

zt-mak aih...sediakan adiah je la ek hehehe
xyah masak dah weken

Nana said... [Reply to comment]

syana-ehe xpe2 tgu thn depan plak kita serbu umah eryn

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe kita ni klw hubby xde pon kita pegi ajk kawan2 teman..hubby ada lagi la panjang langkahnye hehehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

waaa jumpa kak amy!!

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehehe kita thn ni dah msk 3 thn dtg open house amy suka nasi dagang mak dia..tp thn ni xde nasi dagang hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...