MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 11, 2010

open house penutup 2010

pergh..gile la..aku rasa tahun ni paling banyak aku dapat jemputan open house...sampai le sabtu lepas..mmg tiap2 minggu dari awal syawal aritu penuh ngan jemputan open house sana sini..ok kali ni btol2 last dah..sebab syawal pon dah abes kan..hehe klw ikutkan last syawal ari jumaat kan?sabtu & ahad tu ada lg orang buat open house last kopek...

ari jumaat : open house umah kawan amrul @ kota kemuning
ari sabtu : open house umah ogy & beday anak dia sekali @ keramat
gambar sebelum lemak di isi ahahah...
muka orang kenyang
sabtu : open house umah member sekolah , fida @ jelatek
sabtu : open house umah x-officemate, kak anis @ lembah keramat
eh mcm kenal je kek ni..heheh buah tangan utk tuan tanah...heee

19 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

penutup yg perfecttt! hehehhe

SyaNa said... [Reply to comment]

best nye kek cekelat tu
craving cake plak aku ni

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sakan beraya ye...lps ni penuh ngan kenduri kawin plak kn..

~ana~ said... [Reply to comment]

x kira ke brp jemputan open house yg nana dpt..heh3x...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

memang banyak open house penutup ni...besar-besaran lak tu...ayu sampai ke muar tau...huhuu...penat!!!

Gieyana said... [Reply to comment]

hahaha..sure kenyang giler ko kan...best nie dpt wt terjahan ke open hse...mcm2 ada kan!:P

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kek tu kak nana buat ye??

teringin nak rasa 1 hr nnti! :)

shiemz said... [Reply to comment]

very the vouge la hang skrg nana.... heheh.... jeles kiter.. kek coklat tu cedap tul.... nyummy...

zura@iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezki ko la thn ni..byk dpt jemputan opn hse kan...aku jerk x de thn ni..hahaha...

psstt; lawa la ko pakai shawl ngan bj tu...hehe

Nana said... [Reply to comment]

zt-heheh dah letih aku dah g open house tp bezzz

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe aku ni dah muak mkn kek coklat wat sendiri suka org lain wat je heheh

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe kenduri kawen xbanyak dah.ada sikit je

Nana said... [Reply to comment]

ana-haha malas nk kira sebab banyak sangat rasanye lbh 20 umah hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa kek tu paling aku kenal..sedapnye wei..buat sebijik utk aku..teringin ni..hehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe awak lg meriah kan penutup syawal berbaju kurung , melayu sedondon ngan anak2 hehehe

Nana said... [Reply to comment]

gie-heheh xlarat nk bawa perut dah wei...mengah rasa dah ler seme makanan sedap2 tibai je la hahaha

Nana said... [Reply to comment]

fara-yup dear..ritu masa time gahtering akk ada bawa..xsempat rasa ek..xpe nxt time yea

Nana said... [Reply to comment]

shiemz-haha ko jangan la..wat aku kembang kekekek..dah ler aku sedia dah kembang neh..hehehe saje je sekali sekala rasa nk melawa tp xsedor diri dah jadi mak orang hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

zura-ahh ler zura thn ni mgm banyak gile berpuluh2 aku rasa...ekekeke
hehe...ala..tu saje je kasi mix & match hahah...tetiba rasa nk melawa hehe tq ek memuji kekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...