MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 12, 2010

pemes aku weh!!

tadi amrul tag gambar ni kt dalam pesbuk....gambar ni kawan amrul yg amek, budak tu keje kt keningau sabah...menurut kata kawan amrul..dia memang biasa beli kain kat kedai tu..sekali dia tgk banner mcm kenal je..tros dia amek gmbr & tag amrul kt pesbuk hahahah....

ni antara komen kawan amrul kt dalam pesbuk :

Aku jalan2 kat pekan Keningau tiba2 aku ternampak gambar ni kat kedai jual kain

kedai tu org pakistan punya...jual kain dan yg seumpamanya...
Kat sini glamer kedai tu...
Aku pun selalu beli kain kat situ...
Ingatkan mata aku yg dah rabun bile tgk gambar ni...
rupa2nya.....

hahaha..adoila mana la tuan kedai tu cilok gmbr kawn aku ni ntah..hehehe lawak wei...
ni bole saman kedai ni guna gambar aku tanpa kebenaran hahaha....

52 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ahahahahaha, saman weh,saman!suke2 je amik gamba korg,tingat plak aku kt gamba banner kitorg kt semenyih tu ;D

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

wah... kalo saman ni mau masyukkk

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wah..glemer ni nana gmbar terpampang kat sabah..hehehe..tp btolla, pi saman kedai tu cpt..sukati2 guna gmbar korang..paling tidah pon die kena bagi upah kain free tuh..ekekekeke

FIESYAH said... [Reply to comment]

wah, glamer ni kak! saman kak jgn x saman...@ x minta royalti berapa lame banner tu tegantung...heehee

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

wuiyo..glemer mak ngah! :) saman, jgn tak saman..guna gmbr tnpa kebenaran, hehe

MRS. K said... [Reply to comment]

saman 1 juta!

mama tisya said... [Reply to comment]

saman jgn tk saman..suka2 guna gmbr org tanpa izin...saman byk skit bole p mkn2 blogger...ekekekek

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

wooo.. gelama ko nana..
femes sampai sabah tu..
huhuhu.. saman, jgn tak saman..
takpun mintak kapet sebidang, hahahah..

Yana said... [Reply to comment]

wahh glamour mak cik,saman je weh..masyuk ko nnt,huahuahua

Me_Lina said... [Reply to comment]

eh harus mtk royalti.... stok bekalan baju bajan doploh tahun... ahhahaha...

Cik Jue said... [Reply to comment]

mana dia dapat gambar tue..ni memang boleh saman ni...

zaikulim said... [Reply to comment]

Wah glamour arr gini

Gambar zai pun ader gak kat Kedai Banner di Kepala Batas,Penang

member bagitau sewktu dia g buat kad kahwin dia ternampak..

zai nak saman..alih2 cian plak..
apapun bukan senANG muka kita dipamer maklum arr bukan artis..

teringin nak pergi cari kedai tu tapi lom berkesempatan ..

CaDLyNN said... [Reply to comment]

wah..glamour tu..
ape lg..mintakla royalti :p
tak pon sedosen dua pasang kain..
haha

zaikulim said... [Reply to comment]

Maybe kedai tu curi sewktu butik pengantin yg buat banner majlis zai pergi tempah banner di kedai dia..

sapa org Kepala Batas kat cini??

opps...he..he..hee

ingat fb plak ruang komen nie..maaf erk..

zura@iwan said... [Reply to comment]

ishhh cam no dia amik gmbr ko ye...heran gk kan..dulu masa kawin ko ada amik photog mn2 ke?

minta royalty la wei...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

glamor ko nana..tapi still diaorang tak de hak nak guna pic ko tanpa kebenaran ko..

eLYies said... [Reply to comment]

sungguh segan...jauh tu gambo kowang di terbangkan..hahahaha

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hoho glemer ko..hehe..sblm saman tgk dulu dlm blog ko or fb ade x disclaimer..klu xde payah sket la..hehehe..tp klu menang kayo ko..ekkek;p

SyaNa said... [Reply to comment]

saman weyy
dulu gulatis kena saman ngan artis2 sbb guna gambar dorg
kaya wey!!!! saman tau
*hahaa ramai batu api*

atty's said... [Reply to comment]

nana..glemer..hehehe..tp betui kty suziey..kita nmpknya kena..buat ltk akta.

Lyana said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhh....kene mintak royalti nieh..kahhhhhhhh

glemer uuuuuuuuuuuuuuu

Adyshariz said... [Reply to comment]

mintak bekalan kain untuk 10 tahun la nana.. sib baik picture posing cun..haha..glamor wey

ann @ hatiberbunga said... [Reply to comment]

hmm.. mmg harus mintak royalti ni. free2 je menyalahgunakan gambar without izin. huhu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

jangan saman....mintak royalti jer...setiap kali org beli kain kat kedai dia, 10% masuk akaun nana..hahaha..

p/s: femes jap kan...ekekeke

ibuayu said... [Reply to comment]

glamer tu....saman je...salah guna gmbr tapi izin...saman bagi kain percuma seminggu sehelai baju .harga mesti RM 100 ke atas...wah boleh gitu...

Gieyana said... [Reply to comment]

perghhh..mmg femes nie..cayalah!..:d

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe gmbr korang kat banner tu secara sah kan..sbab korang mmg amek pakjej kt butik tu..ni apa kejadahnye kat sabah sana..haha sabah pon aku lom penah jejak

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hahah sape la aku ni..nak saman2 bukan mcm zahnita saman gulatis kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

lily-hahah xde la nk saman2 kot...klw kt kl ye..kita g juga serang i jauh kt sabah sanan nun.....hehehe ok juga kan minta royalti kain sebulan sepasang hahahahha

Nana said... [Reply to comment]

syah-hahah sesekali jadi glamer kan apa salahnye..heheheha

minta royalti kain la..ok x?hahaha

Nana said... [Reply to comment]

nad-hehehe klw dia kt kl dah lama kita saman nad..ni jauh kt sabah sanan nun...kim salam je la

Nana said... [Reply to comment]

mrs. k-hohoh..kayo makcik saman 1 juta hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha tu la nye kalau bole saman menang lak tu harus wat kenduri kesuyukuran hahahahah

Nana said... [Reply to comment]

lily-hahah tu la nye xpon minta kain sebidang pon ok juga kan..wat raya thn depan hahahhaa

Nana said... [Reply to comment]

yana-hahahahah..ramai plak backup suh saman ni ek..hehe ala..aku bukan artis pon nk saman2...xkose dia nk layan aku agknye hehehe

Nana said... [Reply to comment]

lina-muahahah..kalau gitu...baju raya mmg free je la sepanajng 20 tahun hahahaah

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-tu xpastila mana diorang dapat gmbr ni..

Nana said... [Reply to comment]

zai-hehe yeke??kita kalau la kedai tu kt KL mmg tingin juga nk pegi tapi jauh kt sabah sana nun....idok ler hehehe xpela...btol kata zai..bukan senang gmbr kita nk dipamer hahaha

Nana said... [Reply to comment]

cadlyn-hahaha kan?minta royalti kain utk raya2 akan dtg & selama dia gantung banner tu dia kena bg kain heheeh

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh ntah la aku pun xtau mana dia cilok gmbr aku ni..ada la tu kot..dia find gmbr2 kawen kot..pastu berkenan tgk muka amrul ala2 pakistan hahah sebab tokei kedai tu org pakistan hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la nye...btol diorg mmg xde hak...tp tu lanye...jauh sgt la plak kedai tu klw dekat2 dah lama kita pegi jumpe

Nana said... [Reply to comment]

yies-hahah tu la pasal..aku sendiri pon lom penah sampai sabah..tp gmbr aku dah sampai dulu

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehehe ntah la beb...tp xsemudh yg disangka nk saman2 ni kan...aku ni bukan artis terkenal nk saman2 eheheh xpe la.

Nana said... [Reply to comment]

syana-hahah tu la gulatis tu bole la kena saman sebab dia pakai gambar artis..aku ni bukan artis hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hahah glamer sekejap ye..saya tak rasa dia amek gmbr saya kt blog la kak..

Nana said... [Reply to comment]

lyana-hehehe minta royalti kain sepuluh bidang ok x?hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-hahha bagus gak minta royalti kain hahahah..pemes skejap makcik heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ann-hehe tu la nye suka2 je kan amek gmbr org..
tp tu ler kedai dia jauh sgt la...klw dekat2 dah lama dah g serang hhehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah cadangan yg bagus tu ...
hehehe pemes di kalangan orang2 keningau heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ibuayu-hahah banyak tu seminggu sehelai...pastu almari penuh ngan baju hahaha

Nana said... [Reply to comment]

gie-hahaha ish..segan la. kekekeke

faysha said... [Reply to comment]

Salam sya anak tuan kedai bunir textile tu, u all nie mcm jer bapa sya nak guna sngat pic muka kmu tu, banner tu sebenarnya org yg buat kita upah jer, x tau lh dia nak bubuh gambar kmu yg tlampau cantik tu, hmm entry you nie dh lama, tapi bru ari nie sya tbaca..ye kita mmg org pakistan tapi x paya lh nak hina2 sngat, if your bangsa kena hina pun pandai mruap jugak kan..any way kita x tau pun gambar sapa yg tukang banner tu letak... kalau tau x ingin pun nak bubuh..pastu skit2 saman..mcm x kerja lain lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...