MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 20, 2010

sepetang@taman tasik titiwangsa

blog aku kan kalau amrul balik memang meriah aktiviti kitaorang...hehe tau2 je la amrul tu bukan mau duduk umah kalau dia balik ada je ajak merayap...aku ikut je dah orang nak bawa kan...

so ahad lepas aktiviti kitorang lepas bali empire subang, singgah makan kat ayam penyet kat sunway pyramid (gambar xde..) lepas abes makan amrul bawa g titiwangsa..damia mmg suka la klw main kt situ..luas kan mcm2 menan ada..kita je yg xlarat nk ngejor..

suka nye diorang
damia kalau bole xmau balik klw dah main kt situ
aku suka tgk bila diorang dpt spent time sesama..

26 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ye la....enjoy je kan tgk anak anak spent masa ngan abah diaorang..
tambah tambah bila abah diaorang manjang busy..so masa ala ala terhad gitu...
lebih kurang je la kita nana...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

teringt plak gathering kita kt sini dulu..1st gathering..eh ko ade ke? ade kan....

zura@iwan said... [Reply to comment]

ok la tu beb....suami ko rajin bw jln2...mmg terapi minda tu...dh time hb ko ada umah mmg dia nk bw wife & anak jln2 le..hehe..syggggg anak bini..hikss

Ena said... [Reply to comment]

owh.. akak dah lama tak p sana.. huhu

mama tisya said... [Reply to comment]

suziey...nana ada la cz aku ajk die join blogger gathering...hehehe

aritu ada lalu gk kt tmp mainan ni time tu nk amik mil kt pusrawi,tisya nmpk tmpt mainan mula la nk soh berhenti tp time tu dh nk senja

anak abah suka la dpt spent time together2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heart-melting moments :)

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

owh..tpt feveret masa bercintan cintun dulu.. sepelaung je dari umah. ngehehehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

trgin dr dulu gi sana smpai skrg tk pn jejak.. dgr nama je rupa tk thu.. hahaha sian kan.. sb..sob..

Afne said... [Reply to comment]

seronok yea damia dpt jln sakan. afne ke sana gak tp pagi2 cos eddy joging & piknik sekali ;)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

nana..aku tag ko utk GA..cek kt suzieydotcom in contest ok :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku pon syok folo citer korg klu amrul balik,boleh?hahahaha

Gieyana said... [Reply to comment]

Sure Damia hepi giler kan bila ko n Mirul bw dier jenjalan cenggini...hepi jer tgk korang!

Sowi ku turun KL x roger2 ko psl ku da migrate ke Maxis n no tipon suma ilang psl x back up dulu..huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya pi taman kan...budak2 mesti suka kalo pi sesi beriadah ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la situasi kita mmg sam je kan..anak & abah dia masa mmg terhad..sian kdg2 tgk terharu pon ada bila doirg sama2

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe aku ada..pakai baju pink lagi hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-amrul tu mmg kaki jalan dia mmg xleh dok umah lama2 nanti bosan heheh
nak2 dia bukan selalu blk kan so klw dia blk mmg mrayau je la

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe xjauh la kak dari ampang tu hehe bole je klw nk pegi kan

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la klw eryn xajak kita pon xpegi gaht tu
hehe sama la damia tu pantang nmpk tmn menan kecik2 nye pon dia nmpk suh kita benti

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tu la nye

Nana said... [Reply to comment]

kak reen-ahh sama la ni tmpt dating2 gak dlu2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe bole dtg wat ps sini bawa kamera ehehe

Nana said... [Reply to comment]

afne-hehe tu la ritu baca blog afne g sana ari ahad kan..klw kita pg pagi sure jumpe
xpenah lg bawa damia piknik kt situ nk juga try nanti

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ok tq nanti aku wat

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahah tq la wei terharu aku kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

gie-tu la damia mmg suka bab2 jalan ni..dia pon dah ikut mcm abah dia xleh dok lama2 kt umah klw weken sure ajk jalan hahaha
oo gitu ke ok xpela lenkali kita jumpe lg hehe

Nana said... [Reply to comment]

anje-tu la nye smpai xmau balik la...xreti2 penat..kita yg jaga ni penat hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...