MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 19, 2010

seprise!! heheh...

ari jumaat lepas kan bezday amrul...aku ada tanya kt amrul dia balik KL ke x ari jumaat tu?dia kata xsure lagi..bese la amrul tu kalau orang tanya balik ke sure dia jawap xsure..tau2 je ada depan muka pintu..ingat orang xleh baca ke?hahaha...oleh kerana dia suka sgt wat seprise2 kat aku kan....tiba la plak giliran aku wat seprise kat dia plak..

aku wat friend finder kul 4ptg ari jumaat tu tgk2 amrul ada kt shah alam...hah dah sah dia balik KL ni...aku pon balik je keje singgah ler giant bli kek kecik...dah tu kata menda last mnt kan..celah mana plak aku nk tempah kek kan..so belasah je la kek apa yg ada...dah ler xleh nk tulis2 nama sebab budak yg tulis tu xde...xpela redha je la kek xde bertulis...heheheh

dlm kul 7 amrul smpai umah kek mmg aku dah sorok dlm beg, seb baik ler beg beso..pas magrib aku ckp ngan amrul jom g makan...dia tanya kat mana?aku ckp ala jom je lah...xyah banyak2 tanya...hehe time masuk MRR2 dia tanya lg kita nk g makan mana ni?aku ckp awak bwa je kete ikut arahan saya, saya kata kiri, kiri saya kata kanan, kanan...haha ok la amrul pon sengeh2 je sambil bawa kete...

last2 sampai la kt tempat yg dituju, tempat makan ni aku tau sebab penah masuk tv dalam rancangan nasi lemak kopi o kt tv9, sampai je kt tmpt makan tu aku suh amrul g amek makan (buffet steamboat) time dia bangun je g amek makanan aku cepat2 kuar kek dari dalam beg pastu akibat gopoh2 kan kek tu cacat terkena kotak hahaha...abes coklat2 hiasan tepi dia tercabut2...cpt2 aku ltk kek atas meja

bila amrul smpai kat meja dia ckp EH! ada kek la..heheh sambil sengeh2 malu hahaha..yes..berjaya juga wat seprise kat dia...walaupun...tempat makan tu sangat2 & begitu hampeh!!! aku xsanggup nk sebut nama restoran tu kat sini tapi kalau korang nk tau kat mana aku g makan masa birthday amrul tu meh la tgk SINI

serius la..makanan dia sangat2 menyedihkan!! xsedap langsung..ala kadar je..benci sungguh aku..ni la 1st time aku rasa menyesal sgt2 try tempat makan baru pastu makanan dia mcm hampeh!!xde bukan niat aku nk kutuk2 rezki..tp serius..aku dah bayar mahal2 (xde la mahal sgt) tp mcm itu makaanan yg aku dapat...sangat xpatut! pesanan aku klw korang teringin nk try makan situ batalkan je la niat korang tu...ye tmpt tu mmg lawa kat rooftop bole nampak view klcc...stakat view je la lawa...makanan xsedap nk wat apa.

kek sebeday yg xseberapa.gmbr ni sebelum kek kemek..kekeke
sedey je asal eheheh xtau org nk seprise kan dia
blur..amrul mmg fail amek gmbr mesti blur je
hehe ada ke bday boy yg kena pasangkan lilin
epi ari tua awak...
damia tido..mata pon xrapat
ni je kami ktorg blur juga..pakai tripod kecik
sosek-sosek:
- puas aku cari lilin sebeday kt umah padahal last week time kemas2 umah aku ada jumpe sepeket aku bli, time orang nk pakai xjumpe plak...oleh sebab aku rasa xlengkap bday xde lilin aku pon pinjam lilin jiran seblah...dah ler lilin dah pakai plak tu dia kata tu je ada..hahaha..jadi la dari xde...kekeke

-kek bday tu ktorg xmakan pon..amrul takat potong je pastu aku bawa blk umah kasi adik2 aku makan.

-walaupun tmpt mkn tu xbez tp aku puas ati sebab dpt wat seprise..amrul xtau aku ada bawa kek hehehe...

-sepanjang dinner berlangsung sgt2 la aman ktorg makan sebab damia tido..kekekeke

-oleh sebab makanan xbez aku repeat lg sekali banje amrul dinner sempena sebeday...ala 2nd time murah2 je la kekekek...

28 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

epi besday amrul!!!

utg ada isteri nak wat seperise ni..kekeke

alololo tomeinya pic kamu berdua tu.. hehe

Ena said... [Reply to comment]

heheh..

akak pun ska gak wat surprise cenggitu.. seronok dan nampak muka surprise dier.. best!..

tak pe la.. at least dah berusaha nak wat camner kan kalo tempat tu pulak yg hampeh makanan dier.. redha je la..

Ena said... [Reply to comment]

kat mana tu erk.. dah klik tai kuar gambo kek je.. kompius pulak.. hehe

FIESYAH said... [Reply to comment]

api besday abg askar..heeeheee
dah klik nak tengok tempat tu p kuar gambo kek? biasenye kalo dah kuar tv mesti famous & sedap ye x...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnye....so sweet...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahaaa lawak la muka serprise besday man..ekekek:p

hmmm xsedap ek kt situ...confirm xtry arr....xpuas hati la kan klu byr mahal2..tp mengecewakan hasilnya..

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

happy burfday to amrul...! takpe laa makanan tak sedap, asalkan hati kita ikhlas kan....

www.sw33tdarling.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah so romantik gitu...pandai je damia tu tidok ek bagi peluang kat mama & babah nya...

zura@iwan said... [Reply to comment]

hehehe...ok la tu jd gk suprise ko kan....tp bleh ko taruk kek dlm beg ko ye...hahaha..but romantik gituww

SyaNa said... [Reply to comment]

hehee berjaya gak ye ko
abg askar tu ade hati nk seprise ko kan
tgk2 ade kt shah alam
pandaiiii dia tu :-)

~ana~ said... [Reply to comment]

tahniah..berjaya gak buat suprise ...best kan buat surprise gini...:)

atty's said... [Reply to comment]

betui lah nana..kita tak kesah lah mahal ke murah .tp bior berbaloi..
kalo dah tak sedap..mesti kita bengang..kan..

camtu reject lah kedai tu lepas nie.

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

epy bsday awakk hehe
pasni, tak yah la gi kedai ni lagi..pangkahh..

* friend finder ??hehe kita pon sama..nk cek lokasi, ff je...ekeke

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboii siap ada kek bagai...huhu tak kesah kan janji uols ingat buffday en somi...akak doakan semoga uols berkekalan hingga akhir hayat...amin

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh kita ni mmg suka bab nyeprise kan orang ni..nak2 seprise somi sendiri..pasai dia suka sgt wat seprise kt kita

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tu la kak..sy puas ati sebab berjaya wat seprise...mgm agk ralat makanan xsedap..agak slack la..tp xpe..dah celebrate kali ke-2 puas ati

Nana said... [Reply to comment]

kak ena-hehe silap kasi link plak kat anjung kayangan nama tempat tu

Nana said... [Reply to comment]

syah-hehe kesilapana teknikal..dah edit dah..kat bangunan safari lagoon tu atas bumbung..ganti safari

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh agk susah sebenarnya sorang2 nk plan wat seprise

Nana said... [Reply to comment]

suzziey-hehe sebeday man tu mmg suka wat muka klw amek gambo hehehe mmg xsedap wei xyah la try hampeh sungguh

Nana said... [Reply to comment]

sweetdarling-ahh tu ler..asal ikhlas rasa mcm puas ati juga la & part yg paling tgk muka dia terkejut tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

anje-hahah tu la damia mmg xbangun2 senang je ktorg nk makan damia kasi line la tu hahaha

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh kek tu kecik je wei beg aku plak mmg beso..gajah pon bole muat hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

syana-haha tu la aku dah tau dah taktik dia..kata xbalik tau2 dah kt KL tu pasal aku wat friend finder xleh nk tipu dah la...

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh tu la mmg bez wat seprise kt orang..

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-stuju tu kak...mmg kedai tu xkan saya jejak dah pasni...tobatt

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe kita malas nk call dia tanya kat mana nanti asik2 tanya sure dia syak kita nk wat sesuatu kan hehe tu pasal senang wat ff je

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-kata bday kan..wajib la ada kek wkpon kecik je kek nye hehehe
tq kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...