MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 21, 2010

syana giveaway


nak join meh klik sini

SAYA SUKA MAKAN PIZZA KERANA...kalau orang kata pizza ni banyak keburukan nye..antara nye cheese banyak..nanti bole gemok…hehe tp lg banyak cheese lagi aku suka…pada aku la kan pizza ni ada kebaikan nye..contohnya..kalau kita makan pizza, kita akan rasa kenyang tu bertahan dengan lebih lama..hahah..ni bagi aku la ek..bagi korang aku xtau..yela..pizza ni dia kembang dalam perut..tu pasal la tahap kekenyangan dia lama..serius la..kalau aku makan pizza lunch la katakan..kekenyangan dia membawa sampai ke malam…hahahah

pastu sebab kedua plak kenapa aku suka makan pizza..sebab amrul mmg hantu pizza..jadinye bila kita ada partner yg suka makan tu otomatik la kita pon jadi suka sekali kan…hehehe…penah sekali tu ktorg beli pizza take away makan kt umah.. bli 2 kotak yg medium punya tu..aku paling2 kuat bole makan 3 keping je paling banyak..amrul?2 kotak tu dia bole abeskan…cakap je la..pizza apa y glom try lagi??seme dia dah makan..san franciso pizza,vivo pizza, shakey’s pizza, pizza hut, dominos, pizza pasar malam seme dia dah try…heheheh

sebab ketiga plak…bila dah ada anak…kesukaan mak pak dia jatuh kat anak plak….heheh..damia pon suka pizza..kdg2 pizza tu baru sampai panas2 berasap lagi dah nah nak makan..xsabar2 orang suh tunggu sejuk dia nk gak makan panas2 berasap tu…kekekeke…

antara banyak2 pizza yang aku dah makan..aku rasa dominos paling the bezz, (syana..ni bukan nk ampu2 ek..tp ikhlas dari hati aku yg suci murni hahaha..)sebab apa aku kata gitu..sebab aku dah try juga makan pizza2 yang lain, mcm pizza hut tu contohnye..kalau dah sejuk crust dia tu jadi keras tapi dominos tak xde..kalau dah sejuk pon still lembut lagi. Pastu dominos kan selalu wat promotion2 buy 1 free 1 la..no buy no free la…ekekeke..paling bez..kawan amrul keje dominos..so klw ktorg g kt tmpt dia keje ada la dia kasi air free hahahaah….(tu pun bez ke? Ye la..menda free mmg bez kan..)

ni dia bukti aku kata kat kau aku lg suka dominos banding ngan pizza dalam entry dominos ko sebelum kuarnye giveaway ni hahaha....

ni 2 pizza yg aku selalu oder kt dominos

untuk mengukuhkan lagi kenyataan yang aku suka makan pizza..ada 4 entry yg berkaitan ngan makan pizza dalam blog aku ni semenjak aku menjadi blogger…sanggup tu syana..aku godek satu2 entry nak cari entry makan pizza nak kasi link sekali kt sini utk kasi bukti aku suka makan pizza..hahahaha…..

http://ibudamia.blogspot.com/2009/12/jalan2-bts.html

http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/jenjalan-genting.html
pergh...gile panjang....ni bersungguh2 ni nak menang pizza ni..hahaha syana..kalau kau nk tau..ni la entry giveaway aku yang paling panjang & kalau ko nak tau juga aku ada maybank acc & dominos paling dekat ngan opis aku mmg dekat sangat jalan kaki 5mnt je dah sampai...ahahahaha...


8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg pjg btul ni..good luck

Nana said... [Reply to comment]

hahahah tu la nye dah lama karang ni baru arini publish

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

gile pjg n3,hahaha,klu aku jd syana nanges weh tgk karangan ko,mmg bg adiah pizza punyelah!hahahaha

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aku rs bole menang nih..panjang giler..hahaha:p

klu dpt bak kat aku sket tau:p

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

wah!! entry yg..panjang! hahaha
kagum! kagum!

gOOd luck nana!
;)

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahaha gile ko semangat nk menang pizza tu panjang gile en3 aku kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

suziey-haha hrp2 masin mulut kau

Nana said... [Reply to comment]

bonda-hahah dah lama ngarang ni baru je publsih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...