MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 14, 2010

wah!! cantiknye dataran merdeka

ari senin lepas..pas abes dinner kat sukhumvit restaurant tu, amrul bawa jenjalan pusing town...pastu masa lalu dataran merdeka terpegun aku tengok dataran kaler PEPEL! kale peberet aku lak tu..dah ler malam tu aku pakai baju kale pepel hehehe...aku apa lagi suh amrul benti parking nk amek gambo.. ( ni la dia klw dah nama blogger sikit2 amek gmbar pastu tepek dalam blog...hahah pastu kamera sentiasa je bawa kemana2) ala..jgn tipu la..korang pon sama kan...camera menda wajib ada hehehe

gambar2 ni amek guna kamera cap ayam aku je...tu pasal gmbr xlawa..cuba klw pakai dslr...pergh...(bila nk dapat sebijik ni??? hee)dah kata pun ari isnin kan orang xramai tu pasal la aku xsegan silu wat aksi2 dibawah ni..hahaha..tengok je la ek..mak orang yg over ni bila bergambo hahaha..yea..aku mengaku aku mmg suka amek gmbr & kadang2 terover tak sdear diri awak tu dah jadi mak orang ;)

cantik kan?cakap cantik cepat heheh....
tempat yg banyak kenangan aku & amrul ni..tempat 1st time aku bg no phone kt amrul kt sini la hehe...tu pun lepas sebulan berkawan..baru la aku bagi no telefon tau....(dulu2 takut kalau orang lelaki call umah..nanti mak marah heheh..)
riang ria damia dapat berlari kt situ
hehe..mcm xpenah jumpa padang berlari manjang
ok kali ni serius
tuan tanah dah kuar dah...
gambar2 di bawah ni seme dah dapat kelulusan sirim..muahahah....ajak amrul lompat sekali dia ckp xmau..perut berat hahahah....
tinggi..weeee
tinggi lagi...hehe damia pon lompat sama..dia mmg pantang bab2 amek gmbr lompat ni dia mmg suka hehe
kontrol cun la kengkonon hehehe
last but not least gambar kami mesti la ada...
tq awak bawa kami jalan2 dataran...yela..amrul dah balik kluang ari selasa, so malam senin tu dia bawa kami ronda2 town pas makan...kasi abiskan sisa2 masa yg ada...

20 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wakakaka pttla rjin nau pergi sni.. tmpt pertemuan pertama rupanya.. eh bg numbr phone ke msa mula knl tu?ke mmg dh knl sebelum tu pstu ajk jmpa?? haha sibukje kan..

aksi lompat nana tu yg tk blh thn tu.. wakakakakakaka lucu bebenaor.. kita pon trgin seh nk amik gmbr lompat..

Ena said... [Reply to comment]

Nana..
setahu akak color tu akan bertukar2..kejap pepel kejap lagi color lain tapi akak pun tak ingat dah.. heheh..

Lyana said... [Reply to comment]

pergh..kaler pepel tu...

wei2...dasat bile nana mengajo damia melompat..hihkihkhik

eLYies said... [Reply to comment]

ha..ambik ko MERIAH di samping color purple tu..hahahhaa

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah cantiknya...best ni kalo dapat bergambo kat situ...tiap2 malam ada ke

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah menag contest mama rifqy...superb gambo

zura@iwan said... [Reply to comment]

aahhhh baru je rasmi ritu kan...tukar kaler pepel dataran merdeka tu...lawa....seuka pepel....hehe

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

huhuhhu... dah lama tak p dataran...Rindunya nak p KL..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-alkisahnye kitaorang dah berkenalan dekat sebulan & amrul minta no phone kita xbagi..pastu kita minta no dia...
kita janji ngan dia...kita akan bagi no tipon kita masa kat dataran sebab sebelum tu kita kenal dia masa latihan hari merdeka..so kita ckp kt dia time 31 ogos baru saya akan bagi no tipon kt dataran merdeka hahah gitu la cite nye

Nana said... [Reply to comment]

ena-xde la kak..lama gak saya lepak situ..memang kaler pepel je

Nana said... [Reply to comment]

lyana-hehe tu ler kaler peberet kita hahah damia tu mmg ikut je apa orang buat

Nana said... [Reply to comment]

yies-haha dah ler pakai baju pepel..berlatar belakang pepel lak tu

Nana said... [Reply to comment]

anje-ahh tiap2 malam ada anje...xtau la sampai bila ni

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe tq ek...xsangka plak menang

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe aku tgk dalam paper aritu ingtkan skejap je kaler pepel rupa2nya lama hehe mgm kaler peberet aku ni

Nana said... [Reply to comment]

siti nurkhijah-hehe meh ler dtg jalan2 kt kl

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wah pepel!

heheh ada gak aksi lompatan dari nana..ditapis sirim ek ekkekeke

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

cerianya!!

Nana said... [Reply to comment]

eli-hahah tu ler..dah tanya amrul ok x nk amek gmbr lompat..dia kata ok..so lulus sirim la tu kan hahahahhah

Nana said... [Reply to comment]

fara-heheh ktorg bab2 amek gmbr mmg otomatik ceria heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...