MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 22, 2010

weken punye dinner

dapur aku memang jarang berasap..bukan malas nk masak tp amrul kata xyah masak la kita g makan luor...hehehe tu psl aku malas tu..dah en.somi kasi green light xyah masak kan bez tu hahahhaa....

ari sabtu, aku ajak amrul dinner sempena minta maap pasai masa aku banje dinner birthday dia tu makanan xsedap kan..tu aku ckp ngan amrul..xpe la esok saya banje awk lg sekali la..sebab makanan time celebrate sebeday tak sedap..hehehe...tp kan beria2 aku nak banje..sekali time bayo amrul yg g bayor..hehe aku ckp xpe la aku bayo sebab nk ganti dinner tak sedap tu..amrul ckp malam ari ahad dia suh aku lak banje..hehehe selamat duit mokcik...hehehe

sabtu : sup ekorkailan ikan masin
siakap 3 rasa
tuan besar
cik muda hehe...
ari ahad plak try g makan kt kedai baru buka kat2 area umah je kat ngan jln gurney, minnie chop nama kedai dia, dulu kedai ni kat kampung baru sebelah restoran sukhumvit, skang dah pindah tempat beso skit..lawa kedai dia..ala2 koboi town..harga pon ok murah je..rasa tu ok la..nk kata sedap sangat xde la..tp sebab harga murah kan..kira sedap la..eheheheh.kali ni turn aku plak banje..
view kedai dia
not bad la..cantik juga
minnie chicken chop aku punye RM10 saje
grilled chicken amrul punya RM10 juga
original kola..xsedap...kureng manis hehehe
tangan amrul yg tak dibedung amek gmbr mesti blur
tgk aku amek gmbr amrul xblur pon...
damia tido...mcm biasa klw dia tido bole mkn ngan aman hehehe...

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

best tu makanan.. semua nampak sedap je.. akak ni dah sarapan ngan kopok j tadik.. hadoiyaiii..

naper erk asal kuar p dinner je damia tido... best sungguh! aman sentosa.. bila la akak nak merasa mcm tu.. lagi dorang segar bugar jekk.. huk huk

mama tisya said... [Reply to comment]

kt jln gurney belah mn??amrul saje sabotaj tu bg blur ...hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

mana2 pgi endign msti damia tido..hahahaa

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

betul, aman makan kalo anak2 tido... hehhehe

SyaNa said... [Reply to comment]

sup ekor tu ngancam lorrr
tapi ciput je kan fries dia

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Kak Reen penah makan sini masa ada piala dunia retu. Dia ada bkk skrin beso. So, duk kat tgkt atas..tgk bola. ngehehehe.

Penah terai tak HR steak house kat kg Baru. Situ pun buleh tahan gak western. Murah pun murah.
Tp...yg satu paling hazab adalah - parking dia.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wah...makanan semua best2 lah....yummy!!!

bagus erk damia...tido jer kejenya...senang nana ngan amrul nak ngeteh...heh heh heh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me masa kat msia pun suka mkn luar gak..memang lifestyle kat msia gitu kot

~ana~ said... [Reply to comment]

sup ekor tu nmpak sedap...

Hezesuze said... [Reply to comment]

ishh damia nie ...mesti tido kan...huhu dia bgi chance kt ibu ayah dia dating tu ahakss

zura@iwan said... [Reply to comment]

feveret aku & hb aku sup ekor...hehe..damia kasi chance dating la tu..hehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-hahahah tu la sebab nye damia mmg time tido dia dlm kul 8 selalu ktorg makan dlm kul 9 mmg dia dah tido dah heheheh buat la mcm mana pon dia ttp tido kekekek

Nana said... [Reply to comment]

eryn-kalau ikut lrt damai terus je kira sebelum selekoh nk ke jalan tun razak tu ada kedai

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahah tu la nye senang aku nk makan kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hehe tau xpe...klw dia tak tido mcm2 dia buat

Nana said... [Reply to comment]

syana-sup ekor dia mmg mabeles
hahaha tau xpe aku pon ckp mcm gitu kt amrul alamak..ciput nye fries pastu dia nye coslow pon cipot...
ala kata 1o hengget kan..hehhe bese la menda murah kuantiti pon sikit la

Nana said... [Reply to comment]

kak reen-owh penah smpai sini ek
hr tu saya penah try kak...sekali je tp time saya pegi dia nye kuah masin giler
parking jgn ckp la..3x pusing baru dpt parking

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah tu la nye damia klw kuar lewat2 mmg dia tido je la kejenye..bole la nk lpk mkn lama2 klw dia tido hehehe

Nana said... [Reply to comment]

mama zharfan-kita ni nk masak alang2 je makan ber3 kan better mkn luar je kos lg murah dari nk msk sendiri

Nana said... [Reply to comment]

ana-yummy mmg sedap peberet kita tu asal kuar mkn sure oder sup ekor

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hahah damia memahami...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-sama la..peberet ktorg berdua suo ekor tu hehe
damia kasi chance kan hehehe

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

mcm best je minnie chop tu...ni yg kena g ni...ala...tp cik abg xde xbest la..kena tgu dia blk baru leh g...

Nana said... [Reply to comment]

qis-bole la..hehe dekat je ngan umah MIL qis ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...