MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, November 27, 2010

BE ?

deh....sana sini dok bercerita pasal BE
BE ada 5
BE ada 8
BE ada 22!
pergh...gile lumayan...
aku???
nan ado BE
yang ada Bengang Eden ahaha...
aku siap anta email la ke nuffnang
tanya pehal aku xde BE lagi ni
nak kata blog bersawang
ari2 berupdate
paling sikit 2 en3, kalau rajin 4,5 entry
tapi xleh amek kira juga...
rajin update pon lom tentu dpt BE
xkisah la...ada ke tak xde ke..
yang penting ada la juga duit dalam akaun nuff aku tu
eh nak tanya..camne kita nak tau itu adalah BE?
ada kah iklan yang berlegar2 di tengah2 en3 tu dikata BE?
aku ni mmg bengap skit bab2 nuff ni heheh



23 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

BE tu akan berada di 3 bahagian samada LR,LB or SS...ada kita terangkan kt cni

http://mamatisya.blogspot.com/2010/10/jom-sembang-pasal-lb-ss-lr.html

psl LR,LB & SS...kalo nk tau lebih detail bila kita tgk dlm akaun nuffnang tu kan ada tulis cthnye celcom SS so BE tu kt sidebar ...bila mau cash out sure dh byk tu kn..tkpe nanti dpt BE br...kita pn pernh BE tkde langsung tp lps2 tu BE br muncul cuma lmbt ngan cpt je

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak pe nana, nanti dapat la tu, Nuffnang gilir2 bagi BE kat semua blog, kita pun peranh sunyi dari BE b4 this, BE ni susah nak target la kalo dia selalu berlegar2 walaupun dah banyak kali kita refresh that mean maybe dapat BE baru...kekalkan rajin update k mana tau after this leh dapat berpuluh BE...cayok2

ieda said... [Reply to comment]

heheheh akak x pernah tgk punn BE akak .. dah lama nie ..
ermm sat gi nak tgk lah :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

bak kata amy lambat ngan cepat jek uols nak dapt Be..cam akak ler..jeles tgok org dapat Be ..nak gak merasa kan..walaupun ciput ahksss

so start tu terus akak buat lucky draw...haaaa terus nuff bagi 3BE sekaligus...now alhamdulillah dah ada 7BE...berkat tunjuk ajar sifu anje mihahahaah

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ayu rasa dia ikut turn lah nana...sabar je lah..kalau ader rezeki, kalau tak der, nasib badan...hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me paham nana, me pun setakat ada dua ketul jer BE, better than zero lah :) moga2 ada rezeki naan lps ni, kot2 terus dpt 3 or 5 BE one shot, ramai gak yg dpt byk2 terus, but not me lah :p

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

usaha tangga kejayaan mek...
chaiyok chaiyok....

Gieyana said... [Reply to comment]

Nana

X per..ada BE or x der pon x kisah..as long as minat berblogging tue ada..aku punya pon kejap ada kejap x der..tue pon brapa sen jer dpt..aku x kisah ar as long as mood blogging aku tue x hilang.hahahah!.rasanya kalau UV kita byk sure nnt Nuffnang akan kasi BE tue kt kita one day..aku punya UV pon seciput jer..mana x nyer psl mlm2 jer dpt blogwalking!lagi sadiss..hahahaha

Lelord said... [Reply to comment]

ekekeke hah tu sumer kata ikut turn..skang turn aku la kot seketul jek

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

be aku msk tahap bleh bli cokelat lg, takde berpuluh². nnti ble nuffnang baca emel ko, die bg byk lg.. tp tataw plak aku blog camne die kire nk bg BE ni.. aku nyer blog compare ngan ko, lg la aku jauh ketinggalan.. bkn aku tetiap ari apdet blog pn.. takpe, biaq pi, nnti terkejut ko skali tgk earning mencanak².. hihihi..

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe ok2 dah paham..
dah baca entry tu
tq ek sharing
xpela tunggu je la
bila2 nuff nak kasi

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe hrp2 masin la mulut anje...
dah lama xde BE ni tau
xpela..tu xkan patah kan semangat kita
nak berblogging

Nana said... [Reply to comment]

ieda-hehe saya tiap2 ari cek kak heheheh

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-pergh..ada 7BE tu masyuk2!

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tu la..
xpela..
kalau ada ada lah. kan

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe tgh usaha la ni wei..
skang dah rajin update blog 4,5 entry sehari

Nana said... [Reply to comment]

gie-hehe tu la..
aku xkisah sgt pon...
aku mmg rajin update blog..
sebab utama bukan lah nk ganjaran nuff
tp sebab mmg aku minat
nuff tu mcm bonus je

Nana said... [Reply to comment]

lelord-heheh sektol pon ok apa dari aku xde langsung

Nana said... [Reply to comment]

leily-hehe hrp2 masin mulut kau..
xpela aku tunggu je
encik nuff kasi aku BE

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

hehehe..dah agak dah komen semalam tak kuar..error rasanya..ni link citer psl cpc, cpm campaign, be dan me..

mengenai ads nuffnang

Gieyana said... [Reply to comment]

hahaha..bagus2..mcm tue ar..sm jer cam aku..kalau dpt tue Alhamdulillah la kan..rezeki Allah x kemana..:D

zura@iwan said... [Reply to comment]

x kesah la dpt ke idak kn...minat yg penting.....keep in blogging....

Cute MuM said... [Reply to comment]

sabar yer nana.. insyallah dapat lah tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...