MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 11, 2010

blog baru utk contest, GA & lucky draw

hye kengkawan..saje nk inform aku dah create blog baru utk join contest, GA & lucky draw...saje xmo kasi semak personal blog, kang penuh banner2 contest slow plak nk buka blog aku kan...

so kepada kengkawan...sudi2 la kiranya follow blog baru aku ni ek...main belasah je boh template tu heheh..xde masa lg nak kasi makeup2 blog baru ni..tunggu la nanti2 xde keje makeup skit...

ni nama blog baru aku..heeee men blasah je..dah ni je yg available..

http://nanamrul-contest.blogspot.com/

11 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aah btl..semak la kalu contest bercampur dlm personal blog.

Ciklinn said... [Reply to comment]

ciklinn pun ngat nak aktif berGA lah.... ingat nak buat gak satu blog utk GA lah

nEa FleriDa / nIL said... [Reply to comment]

wee bgus2.. jgn jd cm nil.. cmpur hbs smua....

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

akhirnya, nan pun dah asingkan blog utama n blog contest.... tahniah *wink*

mama rifQy said... [Reply to comment]

waaaa...leh g lawat kang nana!!

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe..disebabkan aku dah jadi penjoin contest yg tegar tu psl kena wat blog khas hehehe xla semak sgt kan

Nana said... [Reply to comment]

ciklin-hehe saje isi masa lapang kan..join contest2 seme ni.
buat2 jgn xbuat heheheh

Nana said... [Reply to comment]

nil-hehe tp ada gak baiknye cmpr seme blog sentiasa update gitu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ros-hehe dah lama nk wat...tapi xbuat2 lagi..

Nana said... [Reply to comment]

mama iqy-hehe jgn lupe polo ek

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah dh bole create blog khas utk contest2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...