MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 8, 2010

breakfast @ kluang rail cofee

aku rasa ni je la cite jalan2 aku masa aku kt kluang aritu, sebabnye amrul super bz..ari isnin dia kena rehearsal pastu selasa lepas selesai majlis mcm2 dia kena buat...tak sempat pon nak g jalan2 kt kluang tu..

masa ari isnin tu aku drive sendiri je dari rumah sewa amrul pegi breakfast kat stesen kereta api kluang, bawa adik aku & damia sekali.mula2 gabra juga sebab aku mana la tau jalan kat kluang tu kan..nasib baik la dari rumah amrul tu jalan straight je xde belok2..mmg masa sebelum kuar rumah amrul ada lukis map nk ke stesen kluang tu tp time dah keluar baru perasan map xbawa..hehe so aku pon tawakal je la drive harap2 xsesat..

so far..memang xsesat pon..sebab aku ingat juga jalan nk kesana, akhirnya lepas pun hajat aku nak makan roti bakar yg sedap gile kt kluang station tu..pergh...sedapnye..terkenang2 sampai arini..sepanjang 2 kat kluang, 2 hari juga la aku makan roti bakar ni..2nd time masa lepas balik majlis pakai pangkat tu aku singgah g bli tapau roti bakar 4 set! hehe...

stesen kereta api kluang original kluang station...
breakfast ber2 tanpa abah damia
ni la adik aku yg jadi bbster sepanjang majlis pakai pangkat berlangsung aritu
nyum2 roti bakar terbaekk seketol RM 1.10
2 untuk aku 1 utk adik aku, aku klw makan roti bakar kt sini mest amek 2 tak pon 3 haha..gile kuat tol mentekedarah..ala takat roti je kan..mana bole menggemukkan hee...
pastu beli kopi kluang ni ada member kirim,jangan tanya aku sedap ke?sebab aku memang xminum kopi..hee...sepeket 20 sachet RM7.90
sape penah makan roti bakar kat sini?adakah anda setuju ngan statement aku roti bakar kt sini terbaekk wokk!!? hehehe....

32 ribu orang memberikan idea bernas:

Me_Lina said... [Reply to comment]

kluang rail station mmg terbaik... kalu balik sana... mmg wajib makan kt situ.. ehehhehe

eLYies said... [Reply to comment]

roti tu nampak sedap tu..kalo aku pun mau 2-3 keping..hahahhaa

Hezesuze said... [Reply to comment]

sob sob sob
tak pernah pergi pun hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak pernah try..tp roti tu pun nampak sgt sedap

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

tak pernah pun sampai ke sana...

www.sw33tdarling.com

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

ha ha ha.....mmg terbaik..tp yg original kluang railway ler..yg dah francais tu tak sure....

lenkali try pau sambal dia....roti stim and also nasi lemak bungkus surat khabar yerk nana. Karipap dia pun sedap tau..

kopi dia sedap nana..naper tak try..
rugi oo dah sampai tak try kopi dia

~ana~ said... [Reply to comment]

erk..sedih nya..nak jugak rs..roti bakar..kopi tuh...dah lama dgr org cakap best tp x pernah pun rs..hu3x...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

tgh lapa..tgok roti pon telan air liur,...hehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haih dh rmaa org review pasal cafe ni..teringin sgt nk terjah ni..b est giler roti bakar

ieda said... [Reply to comment]

nampak sedapp jer roti tuu ... heheha akak kalau makan punn x cukup satu .. tapi makan ujung minggu jer lahhh heheh

atty's said... [Reply to comment]

fuh sedap giler nampak roti2 tu semua..

Nana said... [Reply to comment]

me_lina0hehe tu la pasal kita klw trn kluang mesti wajib makan sini klw 3 hari, 3 hari juga la g makan sini kakakakka

Nana said... [Reply to comment]

yies-hehe mkn 1 mmg xfeel kena makan2,3 baru terasa kesedapan nye hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kakheze-hehe xpe la klw jauh sgt g kluang station yg francais tu je dah

Nana said... [Reply to comment]

mama zharfan-skang ni kluang station dah bersepah tp still xbole lawa yg kt kluang ni orignal dia. tu..mmg terbaekk

Nana said... [Reply to comment]

sweet darling-hehe xpe kot2 lenkali ada ter kesini bole try

Nana said... [Reply to comment]

zana-yg francais tu dah try xsesedap kluang railway ni tau serius mgm terbaekk
aritu kan ada kawan kita suh try pau sambal dia tp time dia ckp tu kita dah balik pon so xdan nk rasa hehehhe
kita xmnm kopi zana,,xsuka

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe mmg bez..kalau x, takkan majalah tiga siap wat coverage pastu menteri besar johor pon penah mkn situ ad agak gambar2 org2 kenamaan yg pernah mkn situ diorang tepek kt dinding

Nana said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Nana said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Nana said... [Reply to comment]

fara-hahah tu la klw lapa tgk apa pon seme terlior kan

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tu ler mgm bez tak tipu punya...hehehe xpe nanti ada kot nk ke arah JB ke singgah ler kluang mkn roti bakar

Nana said... [Reply to comment]

kak ieda-hehe xpe kak takat roti je apa ada hal 10 pon ok klw saya hahaha

Nana said... [Reply to comment]

kka aty-serius sedap kak...xjumpe kt kl roti bakar yg sdp gini mayb sebab dia nye roti & kaya buatan sendiri tu kot

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku mmg tau ni roti feveret ko,dlm blog ni rasenye dah 2-3 n3 citer psl roti nih ;)

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

slalu jugak pegi kluang tp masih lom berkesempatan makan kat kluang rail station nih..kesian kan..huhu

amyeryn said... [Reply to comment]

roti bakar die bentuk bulat ek

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahah pandai pon ko mmg ada entry pasal roti bakar ni..aku rasa ni baru kali ke-2 sebab aku trn kluang baru 2x sejak aku ada blog hehehe

Nana said... [Reply to comment]

lily-yeke..rugi xtry....len kali pegi jgn lupa try tau

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ahh...kita suka yg bulat lg sedap ada juga roti bentuk petak & wholemeal

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

best2..pernah wishclub buat TT kat sini...eh bukan kat sini ader roti bakar arang ke?? ke kat mana??

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tu la penah tgk kt blog ayu g makan kt sini
kat sini la dia bakar nga arng tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...