MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 24, 2010

bukan hadiah contest

malam semalam kawan amrul sms, ckp nak datang umah anta adiah damia...uncle B damia balik thailand beraya kat sana...dah tu ada la sket dia soping bear utk damia kat siam sana.

aku plak yang suka..damia dapat hadiah..hehehe..jadi la damia...xmenang contest pon dapat adiah bear.nak tunggu damia menang contest xtau la bila, ada sekali je damia menang contest stakat ni.yang shortlisted ada juga..alah..xkisah la..aku join contest tu bukan la taruk 100% harapan nk menang pon..saje suka2 isi masa terluang..sesambil eksesais jari...hahhahaha

bear dari thailand sawadikap.....
kemain suke dpt bear

tq uncle B kasi damia adiah...tu pakai baju merah perut beso tu uncle B kekekek.....damia..dah dapat adiah..ikut orang suruh seme dia buat...damia kiss uncle B, dia pon kiss, abes satu muke dia cium! pipi, idung, mata,tinggal mulut je tak cium hahahaha....

15 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa beso jgk tu bear tu..

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki damia dpt bear dr thailand..tkpe insya allah ada rezeki damia dlm contest yg byk2 nana join tu

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ahh mmg besar pon...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la..xpela xdpt menang contest pon...saje suka2 je join tu

zura@iwan said... [Reply to comment]

rezki damia uncle b nk kasi bear import frm thai tu..ok arr....

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

nak jugak...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

waa.. sonot cik damia dapat bear baru..
beso lak tu.. untung cik damia yer, hihihi.. =)

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

satu pesen dgn airel... airel pon klu nak ape2, mesti dia sggup ah cium abis sluruh muka... hahaha...

Nana said... [Reply to comment]

zura- tu la..murah rezki damia..ada je org kasi adiah

Nana said... [Reply to comment]

izan-heeh ko amek fm tu sudah

Nana said... [Reply to comment]

leily-hehe tu la..dok bkepit ngan bear baru dia skang ni

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hahah airel gitu gak ek..
cuba klw org xkasi apa2
mau nye dia nk kiss hehehe

mama rifQy said... [Reply to comment]

waaa..bear beso!!

Nana said... [Reply to comment]

hehe tu la..beso kan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah besaq nya so sweet la cam damia jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...