MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 25, 2010

bukan sengaja minta dibelanja

semalam dah smpai opis nk bli bekpes aku cek dlm wallet ada RM1.70 je..lepas la bli sandwich utk bekpes....dah lunch tu tiba2 perut xtahan lapo gile..so aku pon kirim la kt budak opis suh blikan magee goreng..

aku ckp gini.."kirim belikan magee goreng..aku xbawa duit arini...kejap lagi ko kasi acc maybank..aku transfer RM3.50 duit magee goreng..." (ye la skang zaman IT apa susah..trasnfer je la..walaupon 3.50

balik dari tapaukan magee goreng, aku minta la acc no maybank budak tu nk transfer duit kat maybank..agaknye dia pon segan silu..stakat nk aku nk transfer RM3.50... dia pon ckp xpela...aku banje...hahahaha...

adoila..camne la aku bole xcek duit dlm wallet ada 1.70 je...dah lunch langsung sesen pon xde dlm wallet...eii..dah tua2 ni mmg nyanyok la..orang tua2 ada pesan kan...jangan biar beg duit kita xberduit langsung...tinggalkan singgit pon jadi la..hehehe....dah banyak kali jadi mcm gini...malas satu hal nk g withdraw nk parking susah...

MAGEE goreng rejeki di ari rabu..eh kantoi disitu..aku tgh ym ngan sape ek?hehee...
mekaseh utk insan yg sudi belanja aku tu...xmau sebut nama kt sini bahya! hahahah...

26 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

jeng3x.. secret admire pa ni..hehe

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

heheh...ko tengah chat ngan saper weiii???

Ena said... [Reply to comment]

hehehe..

tak kisah la janji tak de scandal.. hikhik hik.. eh! itu ayat kawan2 kat sini tau nana.. asal baik sikit je terus cop scandal.. pada hal tak de mende pung.. ;D

eLYies said... [Reply to comment]

hahahahha....nasib baik la ader duit gak ..kalo tertinggal dompet terus camner??? hehehhe

zura@iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezki ko org banjer kan...aku pon penah tiggl duit dlm 5 hengget cm tu....bleh la beli lg lunch kan...tp duit emergency nnti x de plak..hehe..

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

ila pun slalu ke sengkekan duit ni.. sbb malas nak gi atm..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun pernah..nasib ramai adik2 leh la tulung...

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaha sape kah itu olang???

aku kan dlm purse, ade duit selit RM50
mmg wajib ade.so kalo terdesak ke br aku guna.pas da guna tu nnt ganti blk
jgn biar kosong xmolek..

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki maggie goreng

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

rezeki nana meggi goreng free..
kawan opis tu pulak bertambah la pahala dia ri tu...
kan bagus tu..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

rezeki... hihihi

Cik Jue said... [Reply to comment]

hahaha tak pasal2 dapat makan freekan..kita pun pernah macam gini..terlupa ...bukan sengaja..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

moga makin murah rezeki orang yang belanja nana tu k

Nana said... [Reply to comment]

fiza-haha xde la...dia masuk blog kita..segan seh..mana tau kita ada blog ntah

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahah aku rasa aku chat ngan ko lah..joyah hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ena-hahah xe de la kak..sini no scandal2 baik2 mcm adik badik je

Nana said... [Reply to comment]

yies-kalau tinggal wallet tros aku puasa la kot ahaha

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh tu la disaat aku susah ada gak org tlg hehe

Nana said... [Reply to comment]

lela-hehe tu la nye malas nk cari parking seme tu...padahal nk g amek duit kejap je nk cr parking yg lama

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe seb baik ramai org2 baik kan

Nana said... [Reply to comment]

syana-dulu aku ada selit duit singgit lama jadi mcm duit kecemasan tp aku xkan gunakan kira mmg duit tu wajib ada la..tp aku sayang takut hilang sebab aku kan simpan duit singgit lama

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh xpasai2 dpt magee goreng free

Nana said... [Reply to comment]

siti-eheh tu la...ala lgpun dia xpenah banje pon haha tu psl la dia xkisah nk banje kot

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hehe muke aku ni muke rezki kot haha

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-heheh mmg xsengaja....terrlupa bese la..dah beranak urat putus satu hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe tu la..moga murah rezki bole banje lg hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...