MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 9, 2010

congratz shiera, azrul & aryan

congratz to my bez pren puan shiera & azrul atas kehadirian cahayamata ke-2

ni la dia bb baru puan shiera...muka sebijik aang aryan masa bb dulu, berat time lahir pon sama, tanda lahir kat tangan pon sama..part paling tak tahan shiera kata bb athar pancut kat nurse exactly mcm abag aryan lahir dulu hehehe....

muhd athar saif weight: 2.8kg
d.o.b : 4/11/2010, 7.50p.m
haih...ni yang lemah ni..kalau tgk orang ada bb baru mula la rasa meronta2 nak ada bb juga..heheh...
shiera..dun worry pasni sure ko kurus keding balik pas ada 2 hero hahaha...

6 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa comwlnnye baby,.bibir merah..tahniah

Hezesuze said... [Reply to comment]

adeehh akak pun lemah uols kalo tgok baby baru lahir nie..jiwa meronta2 nak baby ahaksss

mama tisya said... [Reply to comment]

lebat rambut adik aryan

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tomei kan?putih bb ni

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- tu la nye sama la kak

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ahh..tp xtau lg curly ke x mcm aryan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...