MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 2, 2010

dah sampai KL...

saje nk update ringkas ...aku dah selamat pon sampai KL kul 7.30 tadi.gerak dari kluang pukul 5 ptg.

sian kat amrul, anta aku je dia tros drive blk kluang...sampai kluang plak bukan bole relaks..orientasi dah start mcm2 kena buat...saat aku tgh taip entry ni amrul tgh ada atas highway ni nk blk kluang..penat drive dari kluang-kl tadi pon xabes lagi shoot plak balik kluang plak...semoga perjalanan amrul dilindungi...amin2...saya doakan awak selamat sampai yang...

ok la...nk baring2 dah penat weh...bukan drive pon hehe duduk saje pon penat juga....esok pagi2 aku akan publish peristiwa bersejarah yang berlaku pagi tadi, dah siap2 buat autopublish pagi esok.

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

yelah,semoga selamat atas jln ye en sarjan,heheheh,xsabo nk bace citer ko ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

apakah citer itu...suspens

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...