MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 12, 2010

dulu kurus je..

aritu masa festival file kan terkujat tgk raja farah dah chubby gile skang...nak2 tang lengan....hehehe..orang tgh senang hati nak kawen kan...tp besenya pas kawen baru badan naik kan...
tapi walau chubby mcm mana sekali pon...raja farah ni tetap sweet je kan.suka tgk muka dia..
cuba bandingkan rajah farah ngan gambar ni..beza sungguh kan...ni gambar masa tahun 2004. keding je..jangan compare aku dulu ngan skang ek..hahaha..mmg skang ni tgh mencanak naik adeh...lemak berkumpul tang perut ni..dah nk start diet dah ni...huwa...nak kurus balik mcm gini...
pastu nak amrul kurus & ensem mcm gini juga...rindu ngan rambut belah tengah yang wat aku terpikat ngan dia dulu hahah...
skang berat aku dah 56kg..time puasa 53kg akibat tiap2 minggu ada je open house kan..mencanak naik 3kg pas raya aritu xturun2...ish..xbole jadi ni..kena diet!!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

part lengan die mmg beso..tp org tgh darah manis..tklama lg nk kawin..tp kalo die tk jd..sure cpt naik gk tu kn...

**nk mintk tlg vote utk tisya kt fb..more details kt blog...tq

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah.. nana..ensem laki ko dulu ye... mmg kontra dgn skrg... sib baik dah kawin ek..haha..gurau je.. tp mmg berbeda sgt2 la....

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kt dulu pon kurusssssssss sgt..skang ni..alahaiiii..membiak lemak..adoiiii

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

weii...arghh...aku sensitip bab ni..
time flies, people changed...hahaha

juelee said... [Reply to comment]

tu la.. terkaejut tgk raja farah tapi takpe duet byk.. leh gi marie france body line hehehe..

along adalah sama cam rupe alang..

Ena said... [Reply to comment]

adik akak dulu pun camtu.. sebelum tu kurus keding.. tapi bila semakin dekat nak kawin makin naik badan dier pasal ada yg cakap bukan2.. sian dier.. sama cam raja farah jugak.. susahnya adik akak tu sampai la ni tak turn dah badannya.. hehe.. tak pe hati senang kan!.. org memg suka judge bukan2..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wahhh..masa ayu tgh baca entry ni, ayu tgh tgk liputan raja farah kawen kat TV3...ekekek.

ayu pun nak kurus jugak!!!

SyaNa said... [Reply to comment]

tq la wey buat aku rasa bersalah makan nasi lemak dgn hebat nye
hahhaaa
nak kurus jugak!!!!!

Yan said... [Reply to comment]

lebih kurangler tu berat kite

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

memang berbeza kan dulu & sekarang...kita pun nak kurus gak...tapi....

ann @ hatiberbunga said... [Reply to comment]

hahaha.. berbeza betul si amrul tu, dulu n sekarang!
(tetiba teringat kt en.hubby ku sendiri yg juga besar bagai johan. ekekek..)

zura@iwan said... [Reply to comment]

raja farah amik gmbr ngan ko tu..dia kurusnya...ko amik gmbr kt mn

ala bleh trn lg tu ko..aku pon dlm 50-52kg cm tu..

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

dah nak kawen.. hati happy la kot... or btl gamaknya orang kata dia dah ngandung?? hohohoho

www.sw33tdarling.com


p/s: nak mintak tolong re-install
link sw33tdarling kat ur bloglink.
ada error laa on update view sebab
tukar nama blog. TQ!

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh dia kawen arini rupanya..kebetulan plak kita kuarkan entry ni pada hari nikah dia heheh
ok dah tlg vote

Nana said... [Reply to comment]

lela-hahahah tu la ensem kan?tu sebab aku terpikat ngan dia muahahaha...
xleh tahan rambut dia tu...pergh...terkesima hahahah

Nana said... [Reply to comment]

fara-huhuh tu la ckp pasal lemak...haih..xtau la bila berkesudahan

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahah xyah la sensitp aku xtuju kat sape2 pon..tuju utk diri sendiri yg dah semakin membsar bagai johan hahahah

Nana said... [Reply to comment]

jue-hehe tu la nye pastu silap ada org sponser utk kurus kan..btuah btol
hehe mcm alang ke?sebab rambut kot..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe eh akk pakai PB kan xlama lagi slim la tu kak..akk pun mmg dah slim gile ok...klw skang ni akk selim mcm gini dulu2 lagi la slim kan

Nana said... [Reply to comment]

ayu-eh..kita xtau pon dia kawen arini hahaha main ni main publish je ni
uhuhu tu la..nk kurs sedang dlam usaha nk kurus la ni

Nana said... [Reply to comment]

syana-hahaha...xpe wei...ko caya ckp aku sementara iman nk mebesar ni sure padai ko susut..pastu bila dah besar mcm damia tgk aku la...skang ni dah naik balik time damia melasak dulu berat aku 53 je tau

Nana said... [Reply to comment]

yan-hehe ye ke yan dah ada anak 2 kita ni baru anak sorang dh mcm ni huhu

Nana said... [Reply to comment]

anje-huhu...seme org pas kawen je & pas banak naik badan kan jeles ngan org yg menten je

Nana said... [Reply to comment]

ann-hehhe tu blom tgk gmbr masa zaman2 skolah lagi la melidi....skang mcm roti yg terumpah soda bikarbonat ahahahha

Nana said... [Reply to comment]

zura-tu masa kt perlis time aku ada rombongan masa zaman2 keje finas dulu la..dah lama dah tu
wah berat ko 52??kagum!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...