MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, November 28, 2010

feeling ala2 dr. harlina

adeh...sangat2 penat...baru balik hiking @ broga hill....
gile cantik tempat tu..
no wonder la dr.sms sanggup g panjat nak wat phothoshoot pre wedding..
ok la...kasi cuci mata dulu gambo ni sekeping...esok2 la update cite sal broga...
gile penat ni..rasa gegel2 lutut kekekek..
almaklum la...stamina dah kurang...

buaian yang dr. harlina naik..still ada kt situ lagi gile mencabar nak naik buai ni tinggi gila siap kena panjat pokok lagicilok gambar pre-wedding dr.sms kat kukubesi

28 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

heheheh sweet jer dikk ..
ok aper .. akak kalau ada can nak jugak :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes me jeles babe :) ur pic is so sweet!!!

puteri cahaya. said... [Reply to comment]

wahhh... sweeetnye :)

Lelord said... [Reply to comment]

hahhaha adik aku lpun baru jek g panjat sana...cantik katanya

Lyana said... [Reply to comment]

pergh..memang feeling lah nana...

Ena said... [Reply to comment]

wow!!

syoknyer..

bkt broga tu sebenarnya katner? hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak ieda-hehe maceh
letih giler kak..
esok rasa mcm xlarat dah nk g koje hahah

Nana said... [Reply to comment]

mz-hehehe i lg jeles tgk u punye pic snow tau...hehhehe
tq

Nana said... [Reply to comment]

puteri cahay-hehe tq...

Nana said... [Reply to comment]

lelord-ahh mmg lawa sangat tp letih gile nk sampai atas

Nana said... [Reply to comment]

lyana-feeling memang feeling tapi penattt giler la..yang beznye kuar peluh dah lama xberpeluh

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehehe
broga ni kat semenyih..dalam 45 mnt dari KL.

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

kalau en abg amrul ade kat belakang tu sure romantik abesssss gmbar nih...hehe..mmg nmpak cantik tpt tuh..gmbar pon cun..kwn nana ke yg amikkan..untung ade kwn leh tngkapkan gmbar cantek2..huhu

nway, rajin sungguh memanjat bukit..kali ni damia ikut outing jugak ke?

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

hehehe...lenkali p lagi weii...
aku nak ikut...rini tak pat ikut...huhuhu...

Nana said... [Reply to comment]

lily-hahah tu la kan..klw amrul ada dah bole jad mcm pasangan dr.sms
ahh..kawan yang amekkan..dia mmg pandai amek gambo...kita just kasi edit skit2 je
damia xbawa...heheh xleh bawa dia nanti xsampai puncak la jawabnye ehehe

Nana said... [Reply to comment]

izan-lain kali?hahah mcm no more lain kali je kot heheh penat weh!

mama tisya said... [Reply to comment]

wah feel2 dr harlina ye...kwn kita p 2weeks ago, kita tnye die tkde ke gmbr kt buai , die jwb pegi tp buai dh tkde..tp nana pegi ada plak..ada chop tk kt buai tu tulis mcm yg kukubesoi & saifulnang sign tu..sure cun gmbr2 juta22...tk sbr nk tgk

Nana said... [Reply to comment]

eryn-eh ada la buai tu takut dia tak perasan je..sebab buai ni kat kaki bukit, kira xsampai puncak lagi..lagipun dia kedalam skit..kalau tak jenguk2 sure xperasan...
kitaorang ni mata helang..nampak je hahaha...dah tu seme pakat nak naik buai amek gambar.
tak xde chop pon kat buai tu...kitaorang naik siap terjatuh2 kayu buai hahah..siap tercabut dari tali kekekke

FiesyaaChacha said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaahh seronoookknyaa! :D

kak ina kl (1) said... [Reply to comment]

gi tempat mereka shooting hari tu yer..kat mana ek?

Tak semestinya iklan berlegar maknanya ada be..

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

wahhh..comey2..suka2..awat cik abe tak tulun tolakkan? agagaga..

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg cantik picca ko tue..seyesss...

byk gak geng2 photog yg ku kenal terjah situ...

tingin gak wehh nk nek!hahaha

Nana said... [Reply to comment]

fiesya-heheh sonok memang sonok penat pon memang penat hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-ahh..broga hill ni kat semenyih je xjauh pon

Nana said... [Reply to comment]

haszuraidah-heheh kami outing ni seme pompuan..cik abe xde

Nana said... [Reply to comment]

gie-ahhh mmg ramai photog masa kt atas tu...mmg lawa tempat ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah ada iras2 la cuma pasangan nya je tak de...

Nana said... [Reply to comment]

hahah anje...kita g tanpa pasangan
xde la iras
jauh panggang dari api kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...