MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 30, 2010

gara2 menonggek ke broga hill

sebenarnya..memang aku dah agak...kalau aku turun broga nati sure badan sakit2.mmg SAH!! bangun pagi tadi satu badan sakit2 start dari betis, peha, ponggong & tangan rasa sakit gile2! & sudah nye semalam aku MC!

mcm mana kalau kita baru start nak berjogging tanpa wat warm up mcm gitu la rasa nya....seksa gile nak turun tangga paling menyeksakan! nak solat, nak bangun & duduk sangat2 sakit...call amrul ngadu..ada ke patut dia cakap ha tu la sape suh g naik broga...ceh...bukan nk kata dah letak ubat ke hapa...lagi dia sindir aku g naik broga.huh! xromantik langsung kekkke...

sorry la..semalam xdan nk terjah blog kawan2 agk bz mengigihkan diri komen kt blog syana semata2 nak dapatkan mcd free hahaha...lagipun tenet kt umah slow gila..walaupun semalam sakit2 badan tapi semalam mmg happy btol..menang 2 GA & damia menang 1 contest.

eh tunggu jap lagi ek..aku tepek gambo hadiah Mcd...lunch arini ditaja oleh syana....kekekke...

entry ni auto publish..arini masuk opis lambat sket bawa damia g checkup.


16 ribu orang memberikan idea bernas:

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hah kan dah kena...sampai kena minta MC tu....ekekekek

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

hehehe...sian kat ko weii...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahahahha xpasal2 MC..haih..klu nk panjat broga kena cari time cuti panjang la gamaknya

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg akan sakit2 bdn kalo tkde stamina..mcm main bowling ke,futsal ke camtu gk...tkpela sakit2 bdn pn dpt mc tetap menang GA...tahniah..sama2 kita lyn mcd free arini

FIESYAH said... [Reply to comment]

biaselah kak laki kito...same jo...tapi still cayang...heehee

biaselah kak, syah ni pun lame x besenam, start main badminton, sakit2 lengan ni..huuhuu

SyaNa said... [Reply to comment]

biasa la tu lama xsenam
ko timbang x turun brape kilo?

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

biasala tu.. urat terperanjat... hihihih

mummy_ayu said... [Reply to comment]

normal la tu..badan tergezut...
letak krim/minyak panas..
btw..tempat tu memang cantiks..

zura@iwan said... [Reply to comment]

tu la ko...sblm nek tu warm up dulu..haha..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

broga hill punya pasal smpai MC ekk nana hehe..

kakyong said... [Reply to comment]

wah.. tahniah.. memang 2 GA & 1 contest...

jogging? x per teruskan usaha.. memula memang sakit... lelama sedap... ;)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kesiannyaaa...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

paham..paham..me pegi main sledge pun jd sakit2 bdn sbb dh lama tak exercise :p

Nana said... [Reply to comment]

ayu-sendiri carik pasal hahha

izan-xpe..asalkan aku dah sampai sana hehe

suziey-tu la nye...kena g panjat time ada PH hehe xpon sebelum panjat sapu ubt panas dlu

eryn-hehehe btol tu org jarang senam gini la

Nana said... [Reply to comment]

syah-heheh sama2 klw men badminton pon sakit2 tanga

syana-hehehe xplak aku timbang xd penimbang kekkeke

lyn-hehe malas senam gini la

ayu-ahh ltk krim panas ok skit dah.lawa kan?

alycia-hehe mc pon mc la janji da sampai hahahha

Nana said... [Reply to comment]

kak yong-hehe tq...

fara-hehe sendiri cari penyakit

mz-tu la..sebab malas senam kan mmg mcm ni la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...