MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 25, 2010

kenapa buka surat aku?????

eeiii!!!!!!!!!!! aku panas...hangin...sakit ati sangat2 ni....tadi aku balik keje..tengok ada surat untuk aku..pos register....tapi, belum sempat pun aku buka, tgk2 surat tu dah di buka!!

dah sah2 aku duduk dengan family...so sape lagi yang punya keje..kalau bukan ahli keluarga sendiri...xyah la aku nak mention sape kah gerangan orang yang buka surat aku tu..wat sakit hati je.!!

dah la isi kandungan tu sangat..sangat & sangat2 P & C!!! sudahnye dah ada orang baca!! aku xsuka btol lah!! ada ke dia kasi jawapan dia yang sign surat tu so dia ada hak buka surat aku kepala hotak betol!!

ni bukan kali pertama surat aku dibuka..dah banyak kali dah...& aku mmg mengamuk tiap kali surat aku dibuka! tapi tah xpaham2 bahasa juga! aku cukup pantang la..aku punya surat orang lain yang buka..walaupun surat tu hanya lah kad undangan kawen sekali pun!.ada juga hadiah2 aku menang GA kadang2 tu aku dapat dah terbuka...pastu kalau dapat surat yang tebal2 skit mmg selalu aku dapat dah terbuka..jakon gile nak tgk kot apa isi surat tu tebal2 sgt tu

sebab bagi aku peragai mcm tu sangat2 tak amanah! & kurang hajar!!..menda yang jadi rahsia kami suami isteri..skang orang lain dah tau!! BENCI!!!!!!!!
kalau korang sure angin mcm aku gak kan??tros xde mood aku nak makan! xpe la bole kurus skit...hahahaha..mengong!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

Hidayah said... [Reply to comment]

isk isk sabar la ye...takleh sound baeek punya ke kat dia?

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

hmm..
aku selalu kena mcm ni dulu time sebelum kwin
last2 surat sume aku pos kat opis
senang..

tiefazatie said... [Reply to comment]

adoi la..cian nye sis..xleh nk tegur ke perangai c dia tue??huhu...xbaek la buka surat org lain kan2...huhu..sabar sis..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

angin mesti angin punyer suka suki je bukak surat orang len tau, cuba kalo surat dia orang lain bukak marah tak, jahat la orang tu.

Eryati said... [Reply to comment]

mmg buat benci aje bila surat kita kena buka...

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

hurmm...kalu aku pun marah weii...

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

perghhh.sapa tak marah ni..tapi ahli keluarga sendiri tu...tu yg tak tahan..huhu

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

sabar nana sabar....

sebab tu segala urusan surat menyurat zana guna alamat office..selamat sikit...sapa berani buka surat org kalau kat office kan...

Hezesuze said... [Reply to comment]

pos kan opis jek nana ...hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

aduyaiii..kalau aku pon sure bengang gilerrrrr! ko kena cr alternative len ar agar surat ko tue x dhantar kt umah..myb hntar kt office ker?huhu

* tumpang simpati..:D

Cik Jue said... [Reply to comment]

aduh sakit hati gile org bukak surat tak kisahlah sapa pun dia..tak de hak tau buka surat org..sabar tau nana...jangan marah2 ye...

Lelord said... [Reply to comment]

aku pun x suke org bukak surat aku...cam skng ni dh dok obersi surat yg smpai kat umah mak aku mmg x berbuka, kecuali aku yg soh mak aku bukak tuk tau ape isi dalam ehhehe.

weh aku rasa bek ko pos kat opis la

zura@iwan said... [Reply to comment]

ishhhh...sapa punye kerja tu...kalu aku mmg bengang la weyyy...surat kita suka ati buka jerk....mmg mengong....

try send alamat len ler...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

haah nana... guna address opis jerk...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kalu ayu pun tak suka..tapi tak pernah jadi pun..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

paham perasaan itu,rase mcm privacy pon terkoyak ..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg tk suka kalo brg pos ke..surat ke kena buka dlu b4 tuan punye buka sendiri..tk kira la kt umh sendiri ke..umh mak ke...kt opis ke..mmg hangin....dlu2 byk kwn suka antar surat so kena tukar guna alamat umh kwn...ekkekeke

tp skarng dh pesan , jgn nk buka segala adiah ke , pos ke,surat ke...tgu tuan punye buka dlu...

Nana said... [Reply to comment]

hidayah-tu la..sabar la ni
tgu masa je nk sound nanti la

Nana said... [Reply to comment]

ayu-aku xmau pos kt opsi watnye aku xlama keje sini
dah nk kena tukar2 alamat

Nana said... [Reply to comment]

tie-dah sound gak kuat2 semalam ms dpt surat tu
xpe tgu la lain kali
nk ngamuk besarrr

Nana said... [Reply to comment]

anje-menda dlm tu pnc tu psl geram sgt2 tu

Nana said... [Reply to comment]

eryati-tau xpe
meluap2 rasa marah
mcm gunung berapi nk meletus

Nana said... [Reply to comment]

izan-klw aku ks tau sape yg buka lg la..xtau reaksi ko nk marah ke x hhehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la..klw org lain buka surat dia pandai lak marah

Nana said... [Reply to comment]

zana-kt opis maslahnye tkt kita x keje lama kt situ
kang leceh lak
nk tukar2 alamat

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- sy klw bole xmau menda2 personal pos kt opis

Nana said... [Reply to comment]

gie-aku ada kwn anta wat bil tipon ke address opis
skang dia dah benti
tp bil tu ttp pos ke sini
boz dah bising dah
tanya
nape surat2 alamat opis?

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-kita geram la.btol tu xkisah la surat apa pun dia xde hak utk buka

Nana said... [Reply to comment]

lelord-susah gak address opis
sebab penah ada kes boz marah budak opis
dia wat adress surat nyurat pkai opis add

Nana said... [Reply to comment]

zura-dah byk x...geram gile la wei

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-boz mcm xkasi je..hhuhu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-bengang tau....

Nana said... [Reply to comment]

zt-ha tau xpe..
xde mood aku semalam

Nana said... [Reply to comment]

eryn-kita dah pesan dah jgn buka aleh2 buka juga!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...