MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 23, 2010

mandi la..la..la..

hari ahad..xkemana2 bosan lak dok umah kan..so aku bawa la damia g mandi swimming pool kat umah aunty dia kat wangsa maju.aku sendiri pon dah lama xswimming...(mcm la pandai sangat..takat berenang2 itik tu bole la heheheh)

elok la tu..baru baik demam gedebussh..masuk dalam kolam..seb baik xdemam balik...heheh gian plak aku kan dah lama xberendam2, nak2 kolam kt situ besar gile dah mcm kat resort plak aku tgk.
haih..pucat gile muka aku kan..muke orang baru baik demam
ngan anak2 buah seme
ajar damia berenang
kami suka main air..

24 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haih aku nmpk mak budak ngn makcik2 nye yg over excited nih..ekekek:p

Cik Jue said... [Reply to comment]

cik jue pun suka mandi...kalau tengok mak budak memang happy sangat

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

betul tuh suziey... nmpak mak budak yg xcited giler neh... hehehe...

zura@iwan said... [Reply to comment]

skurang2nya reti gk ko renang2 ek..aku x reti..takutt..hahaha..

atty's said... [Reply to comment]

kalo firdaus pun suka g pool,,dr kecik kty bawak..akhirnya dia pandai swimming sendiri..nanti damia pun mesti boleh..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun suka sgt aktiviti mcm ni..tp kat sini winter..kena tunggu balik msia :)

firahadifa said... [Reply to comment]

weeeeeeee.. syoknyer berendam

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ok la tu berendam sembuhkan demam tu yg tak demam dah :p

Ena said... [Reply to comment]

best kalo leh berendam lelama.. akak tak suka kalo berendam kejap dah kena naik.. tak puas lorrr.. sbb tu akak tak join masa anak2 mandi.. =P

senang la kan leh mandi puas2 kat situ.. memg nampak besar..

SyaNa said... [Reply to comment]

aku ni umah ade pool br bwk iman sekali jek
bile ntah nak gedebushhh lagi

Hezesuze said... [Reply to comment]

adeehh akak lak xde sedara mara yg duk condo or apartment yg ada pool kalo tak kompom weken jek swiming haha

kak ina kl said... [Reply to comment]

skrg ni best..kat kondo dah ada swimming pool.hari=hari boleh mandi kolam

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahahah tau xpe...aku xleh nk beranang2 sgt sebab bebudak ni sebok nk berenang xde sape nk jaga damia..
klw amrul ada...mmg puas aku berenang ni

ieda said... [Reply to comment]

cantik tmpt swiming pool nie ..kat area umah dia ker kat apparment yg memang ada pool ..

bukan budak2 je yang suke kann kita mok2 punn suke heheheh

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-hehehe tu la..ni mak budak yg lelebih ni

Nana said... [Reply to comment]

zue-hahah tu la nye mak mudak ni mmg suka pon mandi swimming pool

Nana said... [Reply to comment]

zura-aku dari kecik lg mmg suka g berenang senyap2...mak aku mmg xbg g swimming pool tkt lemas..tp aku suke hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-wah pandainye firdaus dah terer berenang ek...
damia mmg saya ajr dari kecik mandi kolam, mandi sungai
biar kasi dia biasa hrp2 nanti dia pandai berenang

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

namapk gayanya org2 yg besar jer excited ni...damia relaxxx jer..haha

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wahhh..bestnye mandi pool..mmg cam pool kat resortla..hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

suka2 mandi pool..lama tk berenang2 tp mcm nana ckp la tkde la reti sgt tp bole la mcm2 gaya..gaya bebas paling suka..kuak lentak tk reti...ekkekeke

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehehe...bese la..mak damia ni mmg dari dulu suka nau ngan air

Nana said... [Reply to comment]

lily-ahh..beso pool dia puas la berenang

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehehe kita kuak lentang tu bole la tp slow je jalan nye hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...