MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 1, 2010

mati ko lipas!!

last week ada la abg pest control dtg wat sevis kt opis..mcm bese la tiap2 bulan mesti dia mai tukar ubat baru & sembur2 kt area opis..tengah dok borak2 ngan brother tu sekali ntah mcm mana terkeluar topik pasal lipas..brother tu tanya la..cik nana (cik ko..aku ckp aku dah kawen dia ttp nk panggil aku cik juga...kekekeke) penah tak sembur ridsect dalam kete??

aku pon jawab la..eh2 abang ni mcm tau2 je baru 2mgu sudah saya sembur ridsect dalam kete..sakit tol ati saya la tgk lipas kecik2 merayap dalam kete..sekali brother tu terus menyampuk ish...jangan sembur ridsect dalam kete cik nana..bahaya...ada anak kan??lagi la tak elok...aku ckp la aku sembur time kete xgerak, dia kata xelok..jangan diamalkan katanya..

tiba2 dia dengan baik hati nye ckp xpe2 saya bg cik nana ubat lipas gerenti mujarab...letak je kotak tu bawah seat kete nanti tgu semgu tgk...lipas mati beramai2 katanye..hahahah....dalam dok borak2 dia bagitau lipas yg bese dok lepak dlm kete tu lipas JERMAN & lipas yg bese2 ada kt umah kale coklat besar tu lipas AMERIKA..heheheh baru aku tau skang lipas pon ada WARGANEGARA kan..muaahhaha...

ni la dia ubat lipas tu ala2 gam gitu dia celet2 je kat kotak tugambar kotak racun ni sebelum diletak dlm kete
lepas seminggu ni la hasilnye...arwah lipas2 JERMAN ekekeke..eii geli plak aku tgk wei
korang ada tak masalah lipas dlm kete ni??lipas ni kecik2 je tau bahya kang ltk anak kat seat bakang takut dia merayap je masuk dlm tinge...

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

geli nye tengok lipas tu.. haihhh!!

tapi tu la kejap je kan lipat tu hilang pas disembur pest control nanti akan datang semula.. mrmm

Hezesuze said... [Reply to comment]

eh eh weols guna racun tu tuk tangkap tikus kt dalam rumah huhu

now hampir 3 ekor tikus sudah mati...owh so far xde lak lipas dlm kete weols ngeee

Yan said... [Reply to comment]

jauh lipas tu berjalan oversea gitu..
dalam ketepun ade lipas eh??

yan kat umahla... lipas..
ni dah kurang
sejak kami letak ubat lipas tu.. mmg kenduri lipas lepas tu seme mati

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun geli ngan lipas....
tak suka...

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

betul tu kaaan.... kita tak boleh jangka apa yang akan masuk ke telinga bebudak nii....

www.sw33tdarling.com

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aaah la mmg ade mslh lipas ni..hmm bole beli lps ni..

zura@iwan said... [Reply to comment]

weyyy...aku mmg geli ngan lipasss...adeiii naseb baik dlm keta aku x de byk lipas lg..hehe...

uitt kalu tarok dlm umah bleh x? brp rege dier ek? ada bau x ubat lipas ni?

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

xsuka lipas..dlu sllu kna gigit smpai lubang2 kt jari..byk lak tu..lipas jnis belang2 tula..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...