MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 25, 2010

menang giveaway eiffel tower!!

wah!! ada kah arini ari bertuah aku?? baru je post en3 pasal menang GA 1st gaji yang happy tadi
tetiba ternampak plak nama aku dalam blog ia
aku antara 11 orang yang bertuah menang giveaway eiffel tower
peserta lain yg menang aku kenal kak heze je...tahniah kak! hehehe...

nak tgk result penuh meh tgk sini
tq nadia!!...aku pernah sampai eiffel tower last year...bez korang...romantik gile..kota paris ni..xcaya??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara...aku berposing kat eiffel tower...hehehhe...mana la mampu den nk poie eiffel tower..dapat posing kat replika pon jadi la..hahahah......
nak tau tempat ni kat mana??
kat tropical village, air itam johor

29 ribu orang memberikan idea bernas:

Me_Lina said... [Reply to comment]

wah tahniah...

last g tropica village ni tima darjah 6.. time tu baru bukak tpt ni... miahahhaha dh 17 tahun berlalu...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhh... menang sajer... thniah..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehehe,klu x ckp kt msia tower ni org xbaper perasan pon,hahahah

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

ari bertuah ko ni weii...

nanakimie said... [Reply to comment]

wa..bestnya...byk sis mng=)c0ngrats!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

tahniah wei..mmg luck ko skang..hiks..

zura@iwan said... [Reply to comment]

rezki ko lg...tahniah beb....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana lately banyak menang GA bertuah sungguh kita jarang menang tau...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...mn tau dpt p eifel tower paris 1 ari nanti kn...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tahniah..

mmg murah rejeki betol nana ni.. doa2 la plk kot nti dpt pi sana..hehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah!! wah..menang 2 sekali tu...murah rezeki...

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah nana.....tak pernah sampai pun lg tempat ni....

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah nana.....tak pernah sampai pun lg tempat ni....

Nana said... [Reply to comment]

me_lina-tq..owh penah g sini ek...hehehe bez kan mcm2 replika ada

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-heheh mana ada asik menang..hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

zt-haha yeke..mcm xlogik plak eiffel tower rendah gitu hehe
pastu damia selamba je bole pakai bj xde lengan hahah nampak sgt tipu

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe sebab blog aku dah lawa kot kena makeup haha

Nana said... [Reply to comment]

nanakimie-tq..ehehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tq..ko pun sama gak

Nana said... [Reply to comment]

zura-tq..ehhe nasib je ni

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe anje kan banyak menang contest..kita menang GA je tu pun xde la byk sgt

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe amin2 mana tau masin mulut kan

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe mmg nak pon g sana...ish..bila ntah
tq

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe nasib je tu..tq

Nana said... [Reply to comment]

ya alya-tq..ala tmpt ni xramai org pon
kita ke sana sebab kebetulan turun kluang tu je

nadia said... [Reply to comment]

tahniah kak! =)

Nana said... [Reply to comment]

tq nadia

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ekekek..ayu pun pernah sampai eifeil tower tu

Nana said... [Reply to comment]

hahhah jadi la kan ayu..dari xsampai langsung hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...