MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 12, 2010

mereka2 yang selalu bertuah

perasan tak stiap kali ada announcement pemenang2 contest...xlain xbukan kita akan dapat tengok pemenang yang sama...walau pun aku xmenang, tp tumpang happy tgk kawan2 yang selalu bernasib baik & ada luck stiap kali join contest & GA

perasan tak?persamaan baby2 comei di bawah ni yang selalu menang contest semuanya PUTIH MELEPAK...ha..tu salah satu kriteria utk menang contest tu kan...baby haruslah comei, putih melepak & pandai bergaya...aku memang suka btol tgk budak2 ni bawah ni...haih..mmg comei...bertuah mak pak ada anak comei gini....

suziey & bb aliff yg selalu menang contest alam maya tak alam maya,hehehe... GA, lucky draw.memang korang sgt2 lucky...& murah rezeki
memang ada banyak lagi kengkawan yg selalu menang contest & GA ni, tp aku amek yang SELALU menang je ni.sorry yea korang..kidnap gambar anak2 korang heheh..sebab aku suka tengok baby2 comei ni...

p/s: seme anak2 pun comei kan...termasuk la damia juga heeeeeeeeeeeeeeeeeeee(sekali sekala up anak sendiri hahaha)

37 ribu orang memberikan idea bernas:

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

ermm...memang comei pung..

Yan said... [Reply to comment]

semua anak2 comey... anak2 kitepun comey tul tak?... cuma bukan tuah anak2 kite..

mama rifQy said... [Reply to comment]

waa..ade gambar Iqy kat sini...suke..

ala..nana pon banyak menang gak! damia pon same..comey n pandai bergaya!!

olooo..tak semestinya putih melepak leh mng..Iqy bukan putih sgt pon..kalau x caya,,jom tengok kat luar..biase2 je..hahahaha..sbb mak die mmg xputih pon..baba die je putih..hikhikk

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

huhuhu....sangat terharu ngan entry ni nana...rasa nak berdezuppp gi KL belanja nana dominos pizza...ekeke

btw semua anak2 aderlah ciptaan yg sempurna dan comeyy..cuma rezeki masing2 jer lah telah ditentukan...semoga damia pun banyak menang contest pasni....hehe..selalu nana jer pulun menang kan...ekeke

mama rifQy said... [Reply to comment]

yg ptg..anak2 sume comei kan? esp dimata mama!!

Cute MuM said... [Reply to comment]

setuju.. memang selalu diorang menang.. sebab diorang memang comel.. anak kita pon comel gak kan...

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

sokong mama rifqy....hidup anak2 kita semua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

eh damia pun tomey ape gambo dia yang pakai baju white tu very2 cute tau...so chubby la damia time tecik2 dulu...suka tengok...ape pun anak kita tetap comei kalo bukan kita yang puji sape lagik kan...suka nana menang contest catwalk baju meroon yang sama dengan damia tu...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

atas rzki memasing nana.... nana pon byk menang GA kan??? damia pon pandai bergaya bila bergambo... lgpon, bdk2 kecik nih seme comei2... geram tgk... termasukla anak akak yg tak brapa nak putih tuh... huhuhu....

ann @ hatiberbunga said... [Reply to comment]

hehe.. betul!betul!
ke.. mama @ daddy yg tak brape reti nk amik gambar Asyraf & Ayra?
angle tak betul kot?
atau mama & daddy yg x pandai nk suruh Asyraf & Ayra posing best2?? hmm..

Faryza said... [Reply to comment]

damai pun comel..dh besar pandai dh dia bergaya..tgk byk gak yg dia menang kan. mulut muncung laa..

zura@iwan said... [Reply to comment]

semua anak2 comeyyy....syukur korang ada anak2 ceria di sisi...rezki masing2 kan...mybe blm rezki damia..

Hezesuze said... [Reply to comment]

alaaa damia pun comel gak tapi kurang luck heheheehhe

weols teringin nk kulit cam zizie plakon tu ahaksss

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg comei and sentiasa bertuah....damia pn comei ngan muncung nye..bertuah gk cz ibunya pn byk menang contest/giveaway skrang..tahniah2

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

mmg bertuah mereka2 itu.. anak diaorg mmg tomei2... tp anak2 kita pun tomei juga..cuma xde luck je..

♥MAMA♥ said... [Reply to comment]

aduss terharu la plak nana ckp cenggini..segan lg laaaa ;-( takde la nana,pd akak seme baby comei n kiut,masing2 ada kelebihan keunikan masing2,terpulang kpd pandangan masing2,putih ke x itu hanya bonus tambahan sj & menang atau tidak seme tu rezeki yg tuhan dh sememangnya dh tentukn..tp yg paling penting dsamping contest montest ni adalah supaya anak2 kite akan dpt menjadi ank yg taat & berjaya dunia akhirat,aminn

Gieyana said... [Reply to comment]

A'aa kan..mmg diaorang suma comey2..ku suka gak tgk..jgn risau..one day rezeki ko dtg jua tau..:d

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

malu plak me :)
ala, tak de lah byk sgt me menang pun
and lately mood utk bercontest2 merudum sbb me nak kena submit thesis ujung bln ni :)
tq for this entry :) :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

oh yer...nanti me nak belikan nana+damia souvenir dari UK --terharu gak dgn entry nana ni :)
damia umur berapa sekrg? kalau jumpa sale kat mothercare, nanti me rembar bj sehelai utk damia

damia pun comel lah!!! pic damia posing muncung me sukaaaa sgt tgk!!! cute!!

Nana said... [Reply to comment]

izan-kan?comei sungguh budak2 ni

Nana said... [Reply to comment]

yan-heheh off cozz anak2 kita seme comei

Nana said... [Reply to comment]

mama iqy-heheh damia mana da menang...ritu yg contest na buat tu la pes time damia menang tau..
ibu dia je yg ada menang GA hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah meh ler dtg kl banje kita dominos haahhaa
ala..kita menang pon bukan menang contest bole kira la bape kali menang contest yg lain2 tu seme GA
damia lagi la baru 1st time menang contest aritu

Nana said... [Reply to comment]

cute mum-hhe tu oop koz la..anak2 kita seme memang comei juga kan hehhe

Nana said... [Reply to comment]

anje-heheh gambar damia pakai baju putih tu time 6 bln mmg kecik2 damia chubby..skang ni je kuruih...
heheh tq. ekk

Nana said... [Reply to comment]

zue-hahaha saya klw ada menang pon GA je bukan contest..hhe btol2 seme anak2 pon comei

Nana said... [Reply to comment]

ann-heheh bukan sebab xpandai amek gambar ke xreti angle ke tapi sebab xde luck je tu

Nana said... [Reply to comment]

faryza-damia baru menang 1 je contets mulut muncung tu top 10 je..hehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe btol2 seme budak2 pon comei...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- hehe tq putih sgt tu kak klw mcm zizie ezette tu

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe berkat kesabaran & xputus asa tu la ganjaran nye hehe

Nana said... [Reply to comment]

lela-hehe yes stuju xde luck saje kan..

Nana said... [Reply to comment]

kak da-saya suka la tgk sara kak..mcm anak patung haihs..kalau jumpe live tu mau saya kidnap hahaha

Nana said... [Reply to comment]

gie-eheheh tq....tgh gigih join contest skang ni siap wat blog utk contest heheh

Nana said... [Reply to comment]

mama zharfan-heheh xde banyak menang??memang suziey la yg paling banyak menang sekali...hehehe mmg murah rezeki tu

btw..damia skang umur 2 tahun 7 bulan..heheh wah...beznye nak kasi adiah kat mia heheh

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uiks..aQeel pn ade..hehe..terharu gitu..thanks for the n3..actually tu sume rezeki wei..xsemestinya xmenang xcomey..ko lagi la slalu jadi pemenang bertuah..aku ni mmg jarang skali ler nk bertuah..haah..

apepn ank2 kita sentiasa comel dihati kita.. :) comel itu subjektif..

Ummi Danish said... [Reply to comment]

all babies are cute!!!

n semua nih rezeki. kalau ada rezeki si kecil, menangla dia...

rezeki ada dimana2 juz put on effort je...insyaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...