MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 16, 2010

photoshoot @ empangan kuala kubu bharu

ceh..photoshoot la sangat..ingat model ke nk photoshoot2 bagai..lain la fiza nama & eli..depa model fareeda..hehe tp aku nak juga merasa photshoot...

on the way nak balik kl tu singgah ler kat empangan kuala kubu bharu ni..cantik view dia..tu pasal la sanggup turun walau pun tgh2 panas..dah tu kata ada kamera lawa kan..sia2 je bawa kamera berat2 klw xposing kan?hahaha...dah la bulan depan tuan kamera nk amek kamera dia balik, masa ni la pon nak lenjan..kekekeke...xpe2 tuan punya kamera dah kasi green light..nak pakai..pakai la katanya....tu pasal tiba2 buat mcm kamera sendiri tu hahaha....

nak2 plak kami ada tukang amek gambar yg memang agak pro..sape lagi kalau bukan deah...hehe tu pasal la gmbr lawa2 tu..dia nye tangan berseni sket klw amek gmbar..ok la..meh layan kami gedik2 kat empangan ni plak..gambar2 ni aku dah siap2 edit, ala edit skit2 je..mana pandai sangat..bab2 mengedit nih...




this is my bezz pren deah


puan nana & cik nana




ok dah abes..tu saje la kisah2 yang berlaku sepanjang perjalanan ke fraser hill...buat masa skang ni..apa yg aku bole cakap xmau dah naik fraser hill...hahaha...kecuali kalau terpaksa...

26 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

amboi bukan main lagi nanaaa.posing habis!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah posing tu...cantik la gambo disebalik lalang2 tu....mana nak carik lokasi cenggini kat sini ek...

amyeryn said... [Reply to comment]

tk dpt jd model fareeda pn tkpe..hehehe..best gk kdg2 feel2 mcm model ni kn..yela nk jd model btul2 tk dpt la...nk2 plak ada kwn yg suka amik gmbr lg la best kn...

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tu nasib baik DSLR member..tu pun dah posing habis...kalau DSLR sendiri, mau hari2 perasan jadi model...ekeke..

btw memang ader seni ah deah snap2...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ko kalu xde gbr melompat xsahkan..ekekek:p nice shoot..

SYANI said... [Reply to comment]

Aku pun serender nak pi fraser hill tu. Jalan bengkang bengkok tu yang tak tahan tu...

Ena said... [Reply to comment]

cantik!.. memg cantik gambo2 nya... peluang yg ada tu rugi la kalo tak guna kan!.. hehe

ita cutevirus said... [Reply to comment]

cunnyer!!!!!

Bulan said... [Reply to comment]

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kita suka la baju ibu damia dgn damia, ekekeke.. kemain le sedondon, kiut sgt.. huhuhu.. *pssstttt gamba lelawa, best tempat nih, lama xp.. huhuhu*

atty's said... [Reply to comment]

gambar memmang meletops..cantik..model pun cantik .

eT said... [Reply to comment]

wahhh...meriahnyer fotoshoot...
kalo ada kaki n geng lagi best kan3...

Hezesuze said... [Reply to comment]

awat damia cam xde mood jek hehe

Nana said... [Reply to comment]

na-hhehehe sebab ada geng kan..tu pasal la..jadi mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe lawa kan?gamabr di sebalik lalang2
kalau kt kl ada juga kot..kat semenyih tu empangan semenyih tak pon kat ulu yam empangan batu

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hahah nk jadi model btol2 dlm mimpi je la...kekeke tu la pasal bila da geng baru la bez posing2 mcm ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah klw dslr sendiri tu mayb mula2 dapat jadi gile juga la kan asik dok posing je hahahaha
tu al dia mmg pandai amek gmbr

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahah lompat wajib..
tq...kwn aku yg amek ni

Nana said... [Reply to comment]

syani-tu la pasal...pening kepala..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tq..tu la seb baik ada kwn yg terer bab2 amek gmbr hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ita- hehe tq.

Nana said... [Reply to comment]

kak lan-hehe baju tu bole g carik kat BTS kak..hehe
sebenarnya tak la nk sedondon pon..sebab aritu masa pegi damia pakai bj lain..dah kotor abes tu ganti baju lain tu..tiba2 lak nampak sedondon kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hehe tq....pinjam kamera orang kak..tu dpt hasil gmbr cantik tu

Nana said... [Reply to comment]

et-hehe ni baru 4 orang..dah happening..klw ramai2 mau pening hahha

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-damia baru bangun dari tido..plak tu jalan bengkang bengkok kan..doa pening lg kot heh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

comel jer posing2 tu :)
nana sgt sweet :)

Nana said... [Reply to comment]

suzi-hehe tq...malu seh...mana ada sweet nye...hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...