MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 29, 2010

rezeki ke-2 arini menang GA Mcd dari syana


weeeeeeeeee....menang lagik arini....kali ni GA dari syana..kena jadi pengomen tegar hadiahnye ialah Mcd...ekceli sebelum syana wat GA ni lagi aku memang pengomen yang no 1, so dah alang2 aku no 1 kan..kena la kekalkan prestasi kekekeke...

ni la kali ke -2 aku menang GA dari syana...aritu aku menang GA pizza syana..agaknye aku ni keje nye menang GA pasal makan2 je kot hahaha...ada lg satu makan aiskem mamatisya lom sbumit lagi..harap2 ada la rezki lagik.

tahniah kepada pemenang yang lain...syana bermurah ati utk kasi Mcd kepada 3 orang yang lain iaitu mama tisya, zura & sall.nantikan gambo aku makan Mcd esok yea...

tengok tu komen aku bape banyak?gigih x gigih?hahahah....tq mama tisya pasal dia jadi pesaing terdekat aku kekeke...last2 dia pon menang juga
mode aku skang : melompat kegembiraan...haahhahaha
eh ada orang tanya...suh kasi tips camne asik menang GA, contest je..em..nanti aku free aku wat en3 ek...hahaha gile poyos!!

THANK YOU SYANA, I LEBIU!! HAHAHAHAH

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

share la nak tau jugak kalo ada tips nya

Nana said... [Reply to comment]

mz-hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe bole2 nanti kita free kit wat en3

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

tahniah..tahniah... untung ko

mama tisya said... [Reply to comment]

kita dh agak dh nana menang..tk larat nk kejar tp tksangka syana nk bg adiah gk yg mmg berada dlm top 5..rezeki mkn2 mcd la kita esok ye

mama tisya said... [Reply to comment]

hah mn tau lps ni rezeki mkn eskrem plak

Nana said... [Reply to comment]

rina-tq

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh tu la rezeki xkemana kan....
xjadi top reader pon dpt gak adiah
tu la namanye rejeki
hehhe en3 asikem xpublish lagi ni

sall said... [Reply to comment]

TAhniah3..

Nana hebat.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tahniah yer...

amboi..sampai beribu2 komen tu...uhuks..

^*NaNa*^ said... [Reply to comment]

tahniah..awk selalu menang yer....murah rezeki....:)

SyaNa said... [Reply to comment]

tahniah & TQ join ye

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah beb....wahhh nama aku ada gk ek...rezki2...alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

sall-hehe xde la hebat mendanye..
tahniah juga utk ko

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahaha..kata mau menang
harus la gigih

Nana said... [Reply to comment]

nana- eh nama sama..hehe
xdela selalu sgt...
kdg2 je..
mama zharfan tu ratu yg selalu menang contest hehehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe tq bebanyak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...