MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 16, 2010

salam aidiladha

salam aidiladha kepada kawan2....pada sapa2 yang balik kampung tu berhati2 di jalan raya..bawa kete elok2 yea...

aku mcm bese la..raya kat mana lagi...kat KL ni la kampung aku...amrul plak xbalik..kena kusus kan...mana bole balik..mana kira...raya tak raya..kusus tetap kusus...dah la raya puasa aritu xdapat raya sama..raya haji pon xdapat raya sama juga...ni la first time aku xdapat beraya ngan amrul utk raya puasa & raya haji..

xpela..raya haji bukan apa sangat pon kan...lain la kalau kt kelantan memang meriah...tp kat area umah aku ni pon meriah juga sebab rumah depan surau so dapat la tgk majlis korban...ok la..selamat hari raya aidil adha kawan2...

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...