MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 8, 2010

selamat pengantin baru kawan2

ni cite sebelum gerak g kluang aritu, sempat lagi kitorang pegi kenduri kawen kawan amrul kat sungai buaya, rawang.ramai yg pernah komen aku & amrul ni couple yg rajin g majlis orang kawen, bukanye apa...kalau orang dah jemput kita kena la datang...kalau aku xbole datang tu maknanya aku betul2 ada hal la tu..

pengantin lelaki ni sekelas ngan amrul masa sekolah menengah dulu, wife dia sebijik macam muka ikin mawi aku tengok..bukan aku sorang je cakap, time tgh dok makan aku dengar pakcik2 belakang aku ckp eh mcm muka ikin mawi pengantin pompuan ni...hehe mmg lawa sangat pengantin pompuan + baju dia cantik giler suka sgt aku tengok dah la kaler pepel kaler peberet aku plak tu.
date : 31 October 2010
Majlis perkahwinan faiz &syaz @ sungai buaya, rawang
lawa giler baju dia kan
btol tak aku cakap?pengantin pompuan ni mcm muka ikin mawi
sweet giler pengantin pompuan ni
pelamin pon cantik sweet & simple je
amrul sebelum rambut dibotakkan heheh....
minggu2 terakhir kami bersama...lepas ni sebulan xjumpe..
************************************************
ni la plak ahad lepas majlis kawen kawan sekolah aku jamilatul adawiyah
Date : 7 November 2010
Majlis perkahwinan jamilatul & ridhuan @ datok keramat
congrats jamie...
sanding time
oleh sebab amrul xde makanya gambar kami ber2 je la...
dan ber2 lagi..damia klw g kenduri kawen sure dia minta buah limau hehe pastu jejak je umah org kawen tros dia minta gula2 dah tau dah menda tu dia bakal dapat
kepada kawan2 semua..selamat pengantin baru..semoga berhagaia hingga akhir hayat....haih...musim banjir dah mula..makanya musim mengawan pon bermula muahahaha.....

22 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cantiknya pengantin pepel tu... suka mak!

eh musim mengawan masa musim banjir ke?? hehehehehe

Cik Jue said... [Reply to comment]

comel betul pengantin pepel..sweet sangat..

Ena said... [Reply to comment]

yerla.. ada iras2 ikin mawi tu.. cantik!! pepel tu lg wat dier nampak cantik! i loikee too.. ;D

agaknya ayat last tu ditujukan pd pengantin baru yg kawin dimusim tengkujuh la kot nana.. heheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..dah start dha musin kenduri kawin..

wantie said... [Reply to comment]

betul kata kau tu nana. pengantin yang pakai baju pepel tu sebijik muka cam ikin mawi.

eT said... [Reply to comment]

skang musim org kawen kn...
me suka purple...mmg terpikat baju pengantin tuh...huhu

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

mmg cantik ler pengantin purple tu...
muka dia ada iras2 ekin mawi..dari dpn ler..dari tepi dah nampak mcm maya ler plak...

baju dia pun cantik

rajin betul nana pergi jemputan kawen kengkawan..tp bagus camtu..at least tak lost contact ngan kengkawan yg lain tu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

cantiknya pengantin color purple..baju dia lawa..sweet jek..

lps ni gersang la ko..bulan dpn la baru 23cm:p

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ha..tau xpe dah ler kita ni suka pepel xberkelip tgk baju kawen pepel tu hahah bese kan hjg thn musim orang kawen time tu gak la musim ujan dah start

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-kan?comei giler..seme mcm wah...bila tgk pantin tu

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe bukan saya sorang je ckp org lain pon mcm tu very2 sweet kan
pepel tu mmg menyerlah

Nana said... [Reply to comment]

mummy ayu-ha tu la blom start cuti sekolah lagi ni dah start org kawen hehee

Nana said... [Reply to comment]

wantie-ha kan?see bukan aku sorang je ckp hehehe

Nana said... [Reply to comment]

et-hehe sama la kita suka kaler pepel lawa gile kan

Nana said... [Reply to comment]

zana-hehe btol dari depan mcm ikin dari tepi mcm maya
suka giler tgk baju dia pepel peberet kale tu
he..ktorg mmg suka g makan nasi minyak xyah masak save..haaha

Nana said... [Reply to comment]

suziey-mmg lawa wei..aku duduk laam situ semata2 xpuas tgk baju dia hahaha
adeh mmg kegersangan la nampaknye sebulan x 23cm muahahahhaa

mama rifQy said... [Reply to comment]

Nih die baju Sara! Macam Sara!

amyeryn said... [Reply to comment]

pengantin purple tu ceria colornye..tau la nana peminat purple jugak kn

rajin korang p kenduri

Nana said... [Reply to comment]

mama iqy-heheh tu la ramai ckp baju damia sama ngan sara
tp lain skit baju sara tu kembang rasanya damia nye xkembang kain cotton je

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh kita mmg peminat pepel.lawa kan kaler baju tu pepel gelap mmg nampak ceria
hehe..kita mmg suka tgk pengantin

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ah ah...macam ekin lah...

cantik kebaya nana warna hitam tu...i likeeee

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kan?mcm ikin hehe
tq..kebaya tu bli baju saje kain dia pkai skirt itam mix & match je hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...