MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 12, 2010

yeay! menang GA ummieayahqistina

baru pasan..result kuar 10hb baru arini tau hee..
nk tgk details g kat blog contest aku yea...
baru je tadi wat entry pasal kawan2 yg selalu menang..tiba2 aku lak menang..
ntah2 kena wat gitu kot..baru ada sangkut hahaha...
tu la namanye rejeki yea x?
ok menjawab kepada soklan kawan2 yg kata damia banyak menang tu kan...
salah..sebenarnya sebelum2 ni damia xde menang contest...ada sekali je damia menang yang mama iqy punya contets..u & me raya together contest.tu la satu2nya contest yang damia menang & adiah nye mmg utk damia...
klw ada yg aku penah penah menang sebelum2 ni tu seme melibatkan GA / contest yg xmelibatkan gambar cik damia..hehe..
harap2 pasni ada lagi la yang sankut sebab dah semangat wat blog baru semata2 utk join contest, GA & lucky draw


5 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Kan dh kata..ada rezeki tue...tahniah2..:D

mama rifQy said... [Reply to comment]

hehhehhee..rezeki damia..Rezeki Ibu damia!!!

Faryza said... [Reply to comment]

good2...ehhehe ok la dr tak da langsung.ehhehe

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wah tahniah menang lagi ...hehe...

ok lah tu nana selalu menang GA...kira adil lah kan..hehe

zura@iwan said... [Reply to comment]

rezki ko le..btuahnya ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...