MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 17, 2010

2 lagi hadiah GA sampai

semalam ada lagi adiah GA sampai, beso kotaknye..memang tak muat dalam post box heeeeee..
FM bunga2 adiah saguhati GA lucky number dari zana
barang2 , yang damia menang tempat 3 contest gaya si comel berhari raya
bekalan susu utk setaun..eh..xla..tipu je heheh..adiah2nye disumbat seme dlm kotak
lotion & shower gel bath Victoria Secret dari VictoriaSecretHeavens siap ada harga lagi sebotol $3.50 wangi gile lotion dia
tote bag
beg victoria secret
kalau ikut kan ada lagi 2 adiah contest gaya si comel berhari raya ni sebab total adiah dia ada 5 barang ni baru dapat 3 barang yang xdpt lagi
2 x 8R photo with photo frame with delivery within Malaysia total worth RM46.80 &
Voucer RM10 dari BabyRuffkins maybe dia pos lenkali kot tunggu je la.

gambar2 dah xlawa..tuan punye dslr dah dtg amek kamera dia semalam.heee....dah xbole nk lenjan ngeh2x...

16 ribu orang memberikan idea bernas:

eLYies said... [Reply to comment]

jeles..jeles...asyik tunggu abg men je hantar barang..hehehhe

Ya ALya said... [Reply to comment]

rezeki semua tu....ya december ni baru menang 1....

zura@iwan said... [Reply to comment]

sgt best dpt byk adiah ni....tumpang hepy..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah k, wah bestnya dapat hadiah tu cantik2 FM tu tertarik k...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

fuyoooo mewah betul ngan hadiahhhhh..bestnyeeeeeeeee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats yer! berbaloi2 menang contest ni

ieda said... [Reply to comment]

congrats dear .. rajin masuk GA .. banyak lah menang kan :))

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..semua best!! tahniah..suka2..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa bestnye..byk bende dlm tu..siap susu lagi..damia minum progress gold ke?

SyaNa said... [Reply to comment]

best nyeee
ko ingat lg ke hadiah2 yg ko menang
kalo aku mau da tak keep track sbb byk sgt kot

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wow bestnya dpt hadiah mcm2... mesti posmen tu dah kenal nana kan hehe..

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah!!sis..nak gak!!!best gle hadiah2 sis..

Nana said... [Reply to comment]

yeis-haha aku rasa mcm nk wat en3 khas utk abg posmen je hahaha

ya.hee--kena gigih lagi join tu br bole mennang banyak hehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe tq..

anje-tu la fm dia beso gile


eli-hehe kita ni nak menang contest susah skit..tu yg try pulun GA tu...seme adiah kebanyakan menang GA je contest jrg2

mz-tq..hehe kan? nak2 kalau menang cash mmg sangat2 berbaloi heeeee

Nana said... [Reply to comment]

ieda-hehe btol tu kak..salah satu cara camne nk menang?kena gigih jawapan nye

ayu-heheh tu la...menda free mmg sgt bez

suziey-bukan dpt susu...kotak tu dia masukkan seme brg2 dalam tu hehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-aku bole ingt sebab aku klw ada menang sure aku wat en3 dah tu aku labelkan kat entry menang tu psl senang nk keep track

alycia-hehe abg posmen xkenal kita mesti dia dah kenal mak kita sebab kita koje time blk umah tau2 je ada surat

ifa-hehe..ala bukan selalu dpt adiah ni.ifa lagi bez selalu menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...