MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 22, 2010

3 hadiah GA & entry ni ditujukan khas utk orang yg kata giveaway2 sekarang ni mengarut

perghhh panjang gile tajuk hahaha....(aku mmg xsuka wat tajuk panjang2 hehe)
utk sape2 yg pernah terlepas kata giveaway2 sekarang ni mengarut
ko tunggu sampai aku abes tayang hadiah2 ni then baca kt belah bawa sekali.

adiah GA yg dapat semalam:
ni menang first blog giveaway hadiah2nya :
Baby Bib From IKEA
Sehelai tudung syria lycra
Coupon bernilai Rm20 dr Umi Dan JR Shoppe

mula2 masa dapat result dlu kata dpt voucher rm15 je sekali sampai tgk RM20..hee pasni bole bli baju damia..xpenah lg bli baju2 on9
baby bib from ikea- leh simpan utk bakal adik damia ngeh2x...
tudung syria-alamak aku xpakai tudung ni hee..xpe2 simpan je comei lak plak nengok..
aku rasa muke aku bolat je klw pkai tdg ni..tu psl aku selalu pakai tdg bawal je..tak out of fashion pon tudung bawal tu kan..heee

ni seme adiah2 GA yg sampai last week
hadiah early bird just BO GA ada mini tote bag & mini cliphadiah GA salam ukhwah..ni seme yg join dapat sticker kete ni aku dpt design pertama tu

entry ni ditujukan juga untuk orang yg cakap GA2 sekarang ni mengarut.
cuba cakap ngan aku sape tak suka adiah free?orang gile pon suka kalau dapat adiah free..
korang ingat tak lagi entry aku tajuk dia giveaway2 sekarang ni mengarut? yg aku publish masa 19.dec.2010. tak sangka betol ada 24 komen dalam entry tu..sorry aku xsempat nak balas satu2...tapi aku nk cakap tq sangat kat korang yg sudi komen dalam entry tu..

aku tak sangka entry aku tu dah dapat perhatian dari kawan2 blogger yang tegar join CGL..masing2 buat entry yg sama & kasi pandangan masing2 pasal isu tu...

aku terjumpa 2 orang yang buat entry tajuk yang sama..& dua2 pun mention terpanggil nak buat entry tu lepas baca blog aku (alamak korang..terharu ok...heheh...
(dua2 ni mmg geng tegar join CGL)

1. nad mama zakwan : tajuk en3 mengarut ke giveaway2 sekarang ni?
2. cute mum : tajuk entry semua hadiah itu mengarut??

ada lagi sorang buat entry yg sama tapi dia refer kepada blog nad mama zakwan & tros wat entry pasal isu tu sebab dia pon xpuas ati ngan orang yg kata mcm tu

1.cyda acme : tajuk entry GiVeaWaY SKaNG Nie MeNGaRuT???

pesanan tuan tanah : cakap siang pandang2...tapi aku rasa baik ko tak payah cakap..muahahaha.....

oh yea..satu lagi ada orang tanya mana link orang yang ckp mcm gitu??sorry..aku tak tau..sebab penganjur tu pon xkasi link orang tu..so aku pon malas nk wat keje2 CSI menyiasat sapekah itu olang...ngeh3x....

24 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

looor ada jugak mcm nie ..
hermm x nak joint udah ler .. diam dan pandang jer lerrr .. susah tull masayarakat skrg nie ..

aper2 pun GA ker .. GO ker .. aper sahaja bentuk pertandingan , tepuk dada tanye selera .. x der paksaan kan .. huhuhu
cetek nyaaa pemikiran sesetenagh org nie kan .. pelik akak huhuhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

byk tu hadiah nana heheheh
congrats yer :)

Lelord said... [Reply to comment]

wei ko kalau xnak muko ko nmpak bolat pakai tudung syria, dia punya inner tu ko tetas sket belakangnya tu (yg bhgn kat tengkuk), pastu biler ko pakai inner ko tarik ke depan sket so nmpak la cam muncung xde arr bulat. hahah cuba test tengok

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

fuhhh..tak sia2 join contest & GA kan...

tu lah cakap siang kenalah pandang2 kan..

MRS. K said... [Reply to comment]

CGL tu ape? huhuhu.. aku kurang join contest montest ni. selected jer.. tak semua aku join. dan tgk tahap kerajinan jugak.. huhuuhu.

eh, syria tu pakai dengan inner lain la. jangan pakai yang tu.

amyeryn said... [Reply to comment]

lps ni ada lg entry adiah..pd yg ckp2 gtu baik p main jauh2...hahahaha

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tk phm la apa yg dikarutkan.. hahaha alamak fiza ni lagi pemalas benor nak masuk contest..tahap kemalasan yg melampau,..bila tgk org dpt hadiah suka plk :)

Ena said... [Reply to comment]

manyaknyerrrrrrrr...

Tahniah nana.. kamu memg sokmo bertuah!! pembawa rezeki.. :D

Cute MuM said... [Reply to comment]

bestnyer dapat voucher.. boleh shopping baju damia..

eLYies said... [Reply to comment]

aku tau ko memang suka join giveway kan...berbaloi2,...byk hadiah ko dpt kan..

Mama Balqis said... [Reply to comment]

bestnya dapat hadiah!Tahniah!!!...ala GA kan utk suka2 tambah kenalan tambah pengetahuan...mesti org yg ngomen tu saiko(lupala ejaannya)sbb tak pernah menang!Think +ve!

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

tu lah..mengarut tang mana ntah..org dapat hadiah free..ntah2 mmg dia xpenah menang lgsung kot

NM02 said... [Reply to comment]

hi.. salam singgah dan salam kenal. ai dah follow yu. sudi2 le follow ai plak ye. hehehe...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

berbaloi2 ko join banyak contest & GA selama nie Nana..ayu baru je baca entry nana pasal GA emnarut tu..tak tau la macm mana ayu leh terlepas...hangin gak kan? suruh dia buat GA..kasi hadiah keta dulu..baru la leh ckp mcm tu..
apa pun..tahniah and semua hadiah best!!!!

zura@iwan said... [Reply to comment]

adiah mmg mnarik...free sapa x mau..kena rajin & usaha jerk kan....

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

byk nya hadiah..

haihh..manusia tu jeles kot..tu pasal kata gitu

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

org yg ckp ngarut tuh sbb dia x pnah menang... nana gi tyg plak adiah tuh, lagilah wat org tuh jelessss dan panas ati.... kesian kt org tuh.. mcm2 peel manusia nih kan???

tp akak pon jeles dgn nana tau... asyik menang jerk... tp jeles manja jer.... muahhaahah...

Nana said... [Reply to comment]

kak ieda-hehe tu la..org kan mcm2 peel.senang kata dia jeles sebenarnya sebab dia xpenah menang kot haha

mz-sebab GA pertama tu ada 3 adiah tu jadi byk..tq...

lelord-wah..ada tips ek ok2 nanti aku try

ayu-hee usaha tangga kejayaan
sure org tu nyesal ckp gitu hahah

Nana said... [Reply to comment]

mrs k-cgl tu contest , ga & lucky draw heee

eryn-hehe tu la tgh tgu abg posmen anto adiah lg

fiza-heheh klw dah ketageh mcm kita susah lak hahaha

kak ena-hee...nasib je ni kak..tq

Nana said... [Reply to comment]

cute mum-hee..tu la xpenah lg soping on9 ni

yies-hehe hobi masa lapang yies...dpt gak asil

Nana said... [Reply to comment]

mama balqis-hehe tu la org tu sewel agknye

eli-hhee bukan ntah2 mmg dia xpenah mng la tu

nmo-tq....

Nana said... [Reply to comment]

MUMMY AYU-ENTRY TU ari ahad tu tak perasan kot..agak terasa la bila dia kata gitu sebab kita penah wat GA

zura-tu la sape xmau adiah fre??swel la org tu

fara-hehe kan?mmg jeles la tu

kak zue-hee..jgn la jeles kak..segan...hahah mama zhafan lagii banyak menang tau sumber inspirasi saya tu

Ya ALya said... [Reply to comment]

congrat...hadiah tu mana ada mengarut pun....

Nana said... [Reply to comment]

ya-orang tu yg mengarut hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...