MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 31, 2010

aku mampu buat GA adiah kereta

eh aritu kan ada orang kata kalau adiah GA sebijik kete baru dia nak join kan??ok...aku cabar meh la join GA aku ni..adiah dia sebijik kete ferarri kale merah lagi...
cara2 nak join GA :
ketuk ketampi 1000x sebab statement itu telah membuatkan ramai orang naik angin hahahaha....
pastu layak la terima hadiah ferrari...

tapi bukan la ferarri mcm diatas yea..kalau ferrari dibawah ni aku mampula..seketol RM40 je... bukan RM40 juta hehehe
bukan nye apa...tadi terjalan2 kt fb kawan lama..tgk dia ada jual mcm2 replika, ada kete, kapal terbang..helikopter..wah helikopter??tu paling aku berminat tu..tp aku nk carik helikopter yg askar punye tu..
mana nak carik?model heli mcm agusta ni?tingin nk wat kasi adiah bezday kt amrul..xdapat nk kasi yg ori kasi replika pon jadi la kan


7 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

haha..so sweet la korang nih...

dh tukar header br yer..:D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang besshh kalau bg hadiah gitu :) cuba google2 kot2 ada jual kat mana website :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku slalu nmpk yg heli blh terbang tu ha..apekate ko catik kt toysrus ke..kt tmpt2 miniature tu, yg org suke beli wat collection tu

Chempaka Aurora said... [Reply to comment]

nana, tang helikopter tu nanti chem try tanya hubby..kot ada model yg nana cari tu..kalo ada nanti chem bgtau yek. meanwhile kalo nak usha kat tempat lain pon xpe.
anyway..idea nana nih bernas la..pandai nana carik hadiah utk cik abg..heheh!

Afne said... [Reply to comment]

nana, mainan helikopter tu afne pernah nmpk kt kedai mainan tkt 3 midvalley klu tak silap. pastu kt amcorp mall pn ada nmpk.

Nana said... [Reply to comment]

gie-he header utk thn baru

mz-tu la nk carik gak ni..

zt-masalahnye nk yg belang2 askar tu mcm susah je nnk cari

chem-hehe camn xde idea dah nk kasi apa adiah bezday kan..nanti tlg tanya kan ek..

afne-sebijik ke?kita nk carik mcm dlm gambo tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

ha...ha...kelako la nana ni, kalo bagi hadiah kete kita orang pertama yang join then mesti beribu riban ornag join pastu nana mesti pening nak organize, kalo kete betul la kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...