MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 22, 2010

BE ke-3 Tq nuffnang...i lebiu very strong heheh

malam tadi sebelum melelapkan mata...saje la ngecek nuffnang...sekali tengok ada BE baru...petang semalam cek xdok lagi...

BE ni sedang berlegar2 kat blog contest hee...sangat epi...mmg ditakdirkan minggu ni minggu hepi aku kot...hehehe

alhamdulillah...kan berkat kesabaran...seminggu lepas dapat 2 ketol BE, minggu ni dapat lg seketol...syukur la kan...walaupon tak de sampai 20 ketol janji ada...

dapat la tambah2 duit tabung aku utk next holiday sabah & langkawi...tapi nk simpan sampai la holiday g langkawi bulan 7 nxt year baru aku nak cashkan..so far belum pernah sekali pon aku cashkan..tengah kumpul dulu ni

tq nuffnang...lepas ni makin gigih la aku join CGL hahah..sebab 2BE dari blog contest.owh semalam ada Mrs. K tanya apa tu CGL, CGL tu singkatan untuk Contest, Giveaway & Lucky Draw :)

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...

me sampai sekarang tak dapat pape dari nuffnang... kengkadang tu ade gak nampak iklan ti terpapar kat blog me tapi takde pape hasil pun...huhu...

dah tak reti dah nak wat camne...

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

alhamdulillah..ayu semalam dapat BE baru gak..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! ur UV pun dh semakin mantap, so u deserve to have more BE..adess..me masih bertahan dgn satu BE ajer..mls nak berharap dpt BE baru dah, kalau ada, adalah, sbb UV dh maintain (400 ajer pun average) ..semangat BW merudum sbb ada satu BE ajer hehehhe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah k, moga makin murah rezeki nana tu k....cayok2

Gieyana said... [Reply to comment]

tahniah yer dear..berkat kegigihan ko berblogging gk nih..:D

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah nana..
makin rajin join CGL la pasnie yer..
me ada 1 BE kat blog CGL..

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tahniah nana, bukan senang nak dpt tu, zur apun masih de 1 jer neway tetap syukur dr xde... hehehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ehe
aku pun daapt jugak ari ni
tpi kat blog memasak aku!
huuu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

tahniah..hahahaha aku pn pelik nape nk tahniah..ekkek:D apepn syukur la..rezeki utk ko..rajin join CGL..

Ena said... [Reply to comment]

wohoooo..
masyukkkkkkkkkk!!

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

wahhh...ko...mentor rintik, protege borek ni...ekekek...

Hezesuze said... [Reply to comment]

haaa dapat pun BE..tahniah !!

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana..
nanti leh kumpul banyak2 lagi .

mama tisya said... [Reply to comment]

br je aritu ckp lps ni sure dpt be kt blog contest cz rajin join contest..tahniah2..wah sure masyukkk nanti time cash out tu

Atikah Ahmad said... [Reply to comment]

tahniah kak.. tpi nk tnye r.. kne tgu bpe bru leh cash out? saya ade dpt gak...tpi x phm ape 2.. saye wat x tau jelah.. heheheh..~~

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply to comment]

tahniah k bukan senang nak dapat BE

- Namaku ain - said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. pasni leh jd mentor ain lak =D

Nana said... [Reply to comment]

izzatul-heheh jgn putus asa ek..sabar blom masanye lagi..nanti2 ada la tu..rajin2 la update blog selalu

ayu-hehe..dapat BE xyah nk minta2 ek

mz-hehe tq..lately uv dah mcm naik skit...mayb sebab dok gigih join cgl kot hahaha...ala mz femes..jgn risau uv tak kan jatuh merudum nye

anje-hhe tq...nk amik skit2 tips kt blog anje la ni

Nana said... [Reply to comment]

gie-hehe tu la nye gigih join cgl pon satu hal hahaha

uyun-hehe kita pon nk join contest sure refer blog awk...

zura-hehe tu la..bsyukur la dari xde apa kan,

ayu-wah...rajin2 lg update resepi2 bez2 heh chaiyok2

suziey-hahah tahniah sebab dapat kumpuk duit kot kekekeke

kak ena-ala kak..xde la riban2..jadi la kan sape nk bagi duit free2 kan

Nana said... [Reply to comment]

izan-haha siot jek...ko tunggu ek aku nk kejar kau dr belakang

kak heze-hehe nk lawan kak heze xdapek la kot..akk lg banyak woo

kak aty-tq..hehe nk kumpul wet g oliday

eryn-hehe tu la nye kan..masin btol mulut hahaha

atikah-hehe...dah ckp rm50 baru cash kan..tapi besenya ramai yg kumpul sampai jadi seratus lebey pastu cashkan...agk2 nk raya dapat duit sekali banyak kumpul la smpai banyak2 lg

Nana said... [Reply to comment]

wan-tq...mayb sebab skang ni dah rajin update blog sehari 4 entry...dulu malas..2 je sehari

ain-alamak..xlayak nk jadi mentor la dear...kita ni blogger ikan bilis je hehe

Cik Jue said... [Reply to comment]

nana kita serupa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...