MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 30, 2010

be ke-4 & menang teka2

cite pertama :

pertama sekali nak ckp ni bukan la entry menunjuk2...alah bape sen sangat la aku dapat kan..nak menunjuk2 kat orang..heheheh....nk pinjam ayat kengkawan yg bese tulis kat entry BE diorang.."ni hanyalah utk catatan peribadi...."

amount terpaksa di padam..segan...sebab ciput sangat hahaha....xpela...janji ada..walaupun amount dia 11 sen, cuba bagitau sape yang nak kasi duit free kat kita btol tak? aku blom nk cashkan lagi..kalau ikut kan dah bole cash kan dah..xpe la tunggu dia beranak pinak.

BE ke-4 ni datang dari blog contest..wah...blog contest lagi pemes ek dari personal blog hehe...silakan la masuk blog contest tu..sementara aku tgh rajin..mana tau esok lusa blog tu tak aktip sebab aku dah malas nk join segala bagai mak nenek contest hehehe...

mekaseh kepada nuffnang..mekaseh kepada semua...ish..ni yang wat aku rasa nak carik lagi penerima ole2 ni hahahha.....



cite kedua : arini menang teka2 kat blog angah hehe jawapan serius main tibai je..jawap sambil tutup mata hehehe
adiahnye kerongsang..molek la tu...kerongsang aku banyak dah ilang ni

kemenangan ke-9 utk bulan dec

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah dpt BE br lg...btul tu utk catatan peribadi blo...musim teka teki kn..tahniah skali lg

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

tahniah weii...biarlah orang nak kata per...blog kita, kita nak catat sesuatu jek...bagussss...

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..nana!! semakin hebat nih!!

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk .. nana selalu lucky .. haa doa tuuu mudah2annnn .. :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

fuyoooo uols semakin hebat huhu..tahniah ye

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana
tulis jer psl BE...nama lagi personal blog kan hehhe
naan terer bab2 teka2 tu!!

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

fullamakkk...nana ek menang..eli teka 5.60..kalu gitu mahal la nasik angah tu..padahal lauk ikan bilis je

SyUhAdA said... [Reply to comment]

thniah akak~!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah banyak teka teki ek, kita pun bakal nakwat ni...tahniah nana

Nana said... [Reply to comment]

HEHE..THANK YOU SEME..ALHAMDULILLAH..
REZEKI KAN..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ayu pun dapat BE baru gak semalam..friso..

wahhh..memang lagi..aishhh..rezeki

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe gud job...tq,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...