MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 15, 2010

berkat kesabaran..akhirnya!! i love u nuffnang!!

alamak wei...tersengeh2 aku bila nuff kasi 2 ketol BE..sekali dia kasi 2 ko...hahaha...berkat kesabaran dok tunggu BE akhirnya dapat gak bukan seketol, tp 2 ketol sekali gus..(eleh bru 2 ketol eksyen heheheh) baru je tadi dok gosip2 ngan izan pasal BE, pastu dok komen2 kt blog kak heze ada 8 ketol BE, hebat..hebat..sekali aku bukan nuff jeng..jeng..ada gak BE ngeh2x....

aku rasa btol la korang cakap suh email kat nuff tanya ngape blog xde BE.kalau korang nk tau aku ada email ke nuff last week tanya asal blog aku ni nan ado BE??

(hok ni aku dah translate kepada BM) hahah..segan la nk tulis BI kat sini aku xterer la BI ngeh2x...tp ritu aku email ke nuff aku tulis BI harap2 nuff paham la hendaknya kekekekek...

ok la surat aku tu berbunyik gini :

saya nk tanya kenapa blog saya tak de BE?padahal saya selalu update blog...paling sikit 2 entry sehari & paling banyak 5 entry sehari..yang paling penting blog saya akan update setiap hari...uv plak bole kata sehari dalam 200-300 sehari...bla...bla..bla...

bole tak bagi jawapan kenapa????kenapa blog saya tak da walau pon satu BE....(sesambil membuat ayat memujuk & menggoda hahahahha..)

akhirnya....selepas 6 hari aku anto itu email...tara...nuff dah adiahkan aku ngan 2 ketol BE yea..pasni aku bole berlagak ngan ko izan hahahah...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~lalalalalalalalalala~~~~~~~~~~~~~~~~~

usaha tangga kejayaan! chaiyok! chaiyok!!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

tahniah weii...
jangan berlagak weii, tak baik tuhan marah...hahaha...

usaha tangga kejayaan...:p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

nana, memang kengkawan Nuff terlepas pandang then leh je tanya kenapa tak dapat BE after that ada la hasilnya...wah tahniah2 pasni leh la wat income banyak2 k..

eT said... [Reply to comment]

huh..canggih la akak...
siap tanya ngan en.nuff tuh...
dapat gak 2 BE...ngeh2...
tahniah2....

eT said... [Reply to comment]

smlm kan time BW kan ada org tu dpt BE sampai 20 ketol...haisshh...jeles kan3...

eynda said... [Reply to comment]

Tersenyum eynda baca email nana utk nuffnang hehe...eynda pun dah lama tunggu BE sejak cashout hari tu...ni baru ada satu je huhu...

Pn. Zana said... [Reply to comment]

sy pun x dpt lagi BE ..dh email kat Nuff hari jumaat yg lepas..tgu je la ni ..:)

zura@iwan said... [Reply to comment]

dpt dh BE ko..tahniah2 beb..

keep blogging..

mie said... [Reply to comment]

kak, BE tu apa?sy budak baru belajar..hehe :P

Cute MuM said... [Reply to comment]

Tahniah nana..
rezeki tue..
pasnie lagi rajinlah update blog yer..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!! selamat mengumpul $$$ :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..mcm tu ek...? nak try antar surat gak la...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

cayala ko nana..
skali dpt, dua ko..
menjadi gak la surat ko tu..
hikhikhik!!!

SyUhAdA said... [Reply to comment]

besnye...
nak kena anta surat gak ar kat nuff nie..~

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

kalau cam tu..hari2 lah ayu nak hantar...hehe..harap2 dapat BE banyak2...

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dpt 2 BE trus ye..chaiyok2...kita pn lama dh tkde BE br ni..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

huhuhu bagus² leh manfaatkan sebaiknya tu sementara dia menginap kat rumah nana ..hehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

owh
ko email yer nana?
aku?
setahun lebih baru dpt..
memang ciput giler
satu tu pun setahun
last2 thun ni ler dia bg..
kejap 5
kejap 6
kena 2
kejap 1
kejap 4
tapi tak pernh lebih dari tu
n tak lama
sume seminggu2 jer
huhuhu
jdilah
ahaha

Hidayah said... [Reply to comment]

usaha lagi hehehe.alhamdulilah takyah mitak BE dia kasik,UV tak banyak mana mcm u punya..hehe tp pendapatan ciput je la harap BE je banyak huh

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aku xpnh plak tulus surat..hehe aku redha je ape yg ade..hehe..

missleana said... [Reply to comment]

mcm mana ye kalo nak hantar emel tu? hantar kat sape ek? xtaw pun alamat emel nuff...
best nye dah dpt BE... tahniah akak...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

ouhh mcm tu ek kalu nk BE? nk kena update byk2 setiap hari ek? pastu nk kena emel kt nuffnang ek?nk buat mcm nana jgk ah hehhe

*sebenarnya eli xpaham2 lg konsep nuffnang ni :P

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahah mekaseh kt ko la tlg ejas coding aku tu he

anje-hehe ye la ramai sgt blogger kan..saje2 je email xsangka plak pas email dpt BE ehehe

et-hehe sebab pnh baca kwn2 nye en3 dia wat gitu..mak aii sape yg sampai 20 ketol BE tu??dasat!!

eynda-wah dah cash out ek saya ni tgh kumpul lagi heheh sayang nk cash kan nk kumpul wat duit poket oliday hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

zana-dah email ek?tunggu je la..mana tau pasni ada kan

zura-hehe tq..

mie-haha ko jgn la nk wat lawak plaks

cm-hehe ok tq

Nana said... [Reply to comment]

mz-heeh tu la nye nk kumpul utk g oliday ehehhe

ayu-hahah ntah nye ramai kata mcm tu try la

leily-hahah aku main sesedap rasa je karang surat tu

syuhada-hehe try je...xkena bayar pon kan hehe mana tau ada luck

ayu-heheheh jgn tamak......kekekek ini utk mereka2 yg xde BE langsung bole la email hahaha

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la nye bkesan tul email tu

fiza-heheh tu la nye...

ayu-ni nasihat kawan2 la suh aku anta email..heheh dah lama xde be wei...

hidayah-hee...banyak BE ek?bez tu

suziey-hee sebab ko nye duit banyak kot..tu psl ko redha heheh

misslean-semalam dah kasi tau kan?slamt mencuba

eli-haih..kita ni mmg xpandai sgt pon sal nuff ni...tak semestinya rajin update bole dapat BE, tgk luck juga la kot

Gieyana said... [Reply to comment]

kan dh ckp..kalau ada rezeki tue x kemana..tahniah2 yer..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...