MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 16, 2010

beromen...bersama

alamak aku tertinggal lagi 3 hurup sebenarnya nk tulih beromenTIK hahaha...saje je kan wat tajuk lucah2...hehehe strategi...kena ingat tu...gile nak wat entry romen?mau masuk jel aku..langsung xbole romen aagagagagaga...

lepas je balik dari tgk wayang kat wangsa walk tu singgah la kejap slimming sanctuary, ekceli kan dah lama pon bayar utk package facial ni..bulan 7 aritu dah bayar tapi sebab xde masa nak pegi + 31 december dia nye expired date tu psl la ktorg terjah sebelum abes..rugi la kan dah bayo xkan xmau datang.

mmg saje aku pilih ari keje, sebab xde orang..kalau weken mmg ramai la yg amek under package tu.disebabkan ktorg pegi ari keje, so bilik utk facial khas utk suami isteri tu mmg kosong bez skit dapat sebilik ngan laki kita sesambil beautician dok wat keje sesambil tu ktorg borak2, sejam juga la baru abes. serius..dah lama gile xwat facial..last time nk kawen dulu

aku ni bukan la jenis pompuan yg menjaga kecantikan...caya tak kalau aku cakap aku xpakai apa2 produk pon...cuci muka pon ngan air paip jek...nak pakai toner ke, mask ke mmg tak de la..dulu2 sebelum kawen mmg rajin gak jaga muke, start dari pregnant dulu mmg tak suka nk cuci2 muka sampai la skang..xjaga pon muke..xde nk letak krim anti kedut ke, krim tegang ke xde..malas la tu pasal la xcantik..sebab xjaga kecantikan hehehe...

muka sebelum disentalbukan isi borang wasiat
welcome drink teh halia..sorry la xusik pon hehe xsuka air halia
kami datang bukan utk wat slimming session heee
pakej yg di ambik 3-step rejuvenating facial for a more translucent and healthier skinkaki kami tak busuk
ni jela gambo kami dua orang tangkap kat cermin
menunggu beautician
time pakai masak ni paling tak tahan,time aku tgh baring ni tiba2 aku dgr amrul berdengkur..cehh siap tido la plak..hahahah tahan je nak gelak...kang aku gelak kedot plak muke dok tgh pakai mask tu
pastu aku kejut amrul ckp amek la gambo..orang tgh pakai mask ni nk ltk dlm blog..hahaha amrul ngan mata yg bertutup pon klik2 amek gambo.mmg banyak la gambo time pakai mask ni dia main snap je dah tu mata dah ttp main agak2 je la heheh seb baik byk yg jadi
orang ni xsedar diri dah..ntah2 dah mimpi g jepun dah kot hahah..
ini bukan momokperempuan lain urut2 muka laki aku?hahaha xpe..aku ada disitu sebagai saksi
masa utk pulang ke pangkal jalan hehehe...
overall aku rasa mcm nak wat aktiviti ni utk masa2 akan datang..salah satu cara yang bagus utk mengeratkan hubungan kita somi isteri..hem..pasni rasa mau g wat SPA together la..berendam dalam jakuzi ke apa yg patut..siok rupanye ek wat aktibiti gini ngan encik somi...

pas abes je wat facial muke rasa ringan btol..sedap gile time dia wat massage tu mmg terlena2 juga la..amrul tu xyah ckp la..dia tu mmg kaki tido pantang je nampak tilam & bantal hehehhe...perbezaan yg ketara rasa kt muke rasa mcm kulit muka moist je..pastu licin & cerah skit..sebab mask dia tu mmg utk kasi cerahkan kulit.

eh aku rasa kan ni la kot menda yg paling romantik aku penah wat sama2 ngan amrul..bez plak rasanya...

23 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya, kita baru je pi ari ni romantik k pegi bersama2 jeles2

wantie said... [Reply to comment]

hehehe.. pompuan len pegang wajah somi. tak per la. dorang tu menjalankan tugas.

yang penting ko ada time tu

Lelord said... [Reply to comment]

hahahhah laju jek aku nak jengah igt sape lak yg beromen.

weii anak ko mana?

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekke xpe2 aku tau dh kat ne anak ko

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

fuhh fuhh kita tk pnh try bt facial..beh la cm ni p ngn somi..

msti beh rasa pas facial kan..haihh tringinnye weh

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

laju jer klik bile tgk tajuk... heheheh....

sonot gak eh bila skali2 wat xtvt nih sama2...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahah.
sporting gila amrul...

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku pon last buat facial masa nk kawin ritu..hahaha..sbr je kita kan..tp ko x pakai apa kt muka elok je kulit muka ko...

best beb....aku mmg plan lama dh ngan hb nk g facial & spa togehter2 tp x de kemasaan ler..hehehe..

Cute MuM said... [Reply to comment]

romantiknya..
me ada lagi 16 sesi kat SPA, tapi tak pergi2 lagi.. nasib baik xder expired date.. nak ajak suami, sapa nak jaga Dania.. nantilah cuba goda2.. heheh..

mama tisya said... [Reply to comment]

hah lps ni p couple spa la..kita hubby dh ajk dh p spa..tgu ms sesuai je..ehehhehe...kita facial tk brp suka cz takut produk tu tk sesuai ngan muka..kita pn tk rajin jg kecantikan muka...ehheheh

lawak la amrul siap tdo berdengkur ye..nasibaik die snap ok gmbr time pki mask tu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnye bukan facial sama2...
kalu hubby ayu, tak dela dia nak pun...
ayu pun dah lama giler tak buat benda2 mcm nie..harap cuci muka biasa jer...

atty's said... [Reply to comment]

kty pun lama dah tak g spa..
kalo along pun mesti siap tido berdengkur

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaha ape romen2 ni
tau la mlm jemaat kan :p

syiok nye lama aku xbuat facial
bleh aku ajak laki sekali
pastu nk buat entry romen2 cam ko
hahaa

Gieyana said... [Reply to comment]

igtkan beromen apa..kasi suspek jer nih! kakaka...wei ko dh ada "ahli family" br gk ker?ngeeee

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

Pernah gi berurut jek sesama hubby n dok kat couple room mcm nih mase kat Bali arituh..tp si Zara ade nyelit sekali..kire romantik tak gak? hahahahaha


p/s: sape yg amik2 gmbar korang time pakai mask tuh..smbil tutup mata smbil pass2 kamera ek..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

anje-heheh bukan selalu dpt peluang romantik2 gini

wantie-hahaha..tu la depan mata xpe..jgn blakang mata kwang2...

lelord-kui2..anak tinggal umah la beb..xjadi facial aku klw bawa dia kekekeke

fiza-hehe try la sekali siok....kena urut2 muke tu sedap je rasa

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hahah tertipu ek
ahh kak sesekali wat aktibiti yg xpenah wat sama2 mmg bez

ayu-hahah klw ko nak tau dia la yg ajak aku wat facial ni sebab time tu ada promo kan..aku ikut jek

zura-aku malas dah nk pakai produk lgpun kulit xde masalah xpe la bair je malas nk jaga he

cutemam-hehe tinggal la ngan MIL lg bez tu spa..mmg sonok

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe ala facial ni dia just cuci muka, massage & pkai mask, so far ok je xde masalah pon pas wat facial tu

haha dia main snap2 je dekat beratus2 kali juga rasanya dengar klik2 pastu nampak mcm flash2 haha pasainye mata dah ttp mana bole tgk kan

ayu-hehe amrul ok je...ajak g spa pon dia xkisah bez klw sesekali wat menda yg xpenah wat

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hahah ye la kak dah la blk dia suram2 ada aroma terapi nye lilin pastu ada lagu romantik mana tak tido

syana-hahahha..ko jgn...saje je kasi bako kan even malam jumahat same je bg aku kekekek
sila..sila ajk en syarul romen2 ek kekekek

gie-haha pasai apa plak ni tiba2?baju tu nmpk mcm pregnant ke

lily-hahah..ok la bole kira romantik gak tu
lily..amrul amek gmbr kita time dia pkai mask...dengan mata tertutup haha dia main agak2 je..kita siap dlu pkai mask so pas kita dah siap kita lak amek gmbr dia

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wahhh best best best...eli pun xpenah lg wat benda gini sama²...erkk xde ek beautician lelaki? xmo ah kasi tgn pompuan lain raba² muka laki eli hahaha kang nnt dia wat comparison tgn pompuan tu lg lembut dr tgn bini dia :P

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wooooo bestnye wei g spa..siap buat facial..hiks..sweet je..laki ko pn nk ye buat spa..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eli-hahah mana nk carik beautician laki hhaah xpela redho kan je
try la sekali eli..rs mcm romantik je

suziey-bukan wat spa pong wat facial je..ko tau dia yg beria2 mau wat ni hahah time ada promo tu dia yg tanya aku nak wat tak?kekek..dalam ati ada tman btol abg askar ni

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ayu memang suka buat2 benda cam ni ngan ayah damia....pernah buat facial sama2 masa nak kawen dulu...lepas dah kawen ...pernah gak spa dalam couple room...

memang romantik kan...sama2 spend masa ngan hubby..

eh sapa yg amik gambar nana ngan amrul masa pakai mask tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...