MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 28, 2010

beznye kawen bawah pedang

malam sabtu lepas kami ke kenduri kawen pegawai tempat keje amrul..dia wat kenduri kat restoran nelayan, taman titiwangsa.pergh...cantik gilos deco dalam dewan dia...sangat2 lawa..penuh ngan fresh flower. pengantin lelaki ni pegawai kat tempat keje amrul..

nk la pes time aku kenduri pengantin lalu bawah pedang hehe..aritu ada la sekali tp sebab dtg lambat xdpt tgk pengantin lalu bawah pedang...aku mmg suka..sebab nye dulu2nya kan ada cite2 nak kawen bawah pedang..kekekek..tapi xdapek..pasal amrul bukan pegawai kan...jadi bersanding bawah khemah je la cukup hehehe...

budak tu mmg suka g kenduri kawen sebab dia suka makan telo hehe..tgk tu dia tgh makan apa
pengantin masuk dalam dewan..aih bez btol kan lalu bawah pedang
sanding...meja ktorg btol2 depan pelamin..VIP utk askar2 yg dtg dari kluang
acara potong kek
pes time g kenduri ada menu udang goreng tepong.masyallah punya sedap..heheh...peberet nih
lauk pauk
gift yg dapat ritu

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah sungguh..kita tk pernh lg p wedding yg ada pedang2 ni

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya kenduri duk bawah pedang ni...hebat semcm je rs nya..:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kalu nak rasa kawin bawah pedang kena la kawin dgn polis or askar..
ayu just dpt kawin kat tempat polis kawin sbb kawin dgn anak polis..he he he..

Ena said... [Reply to comment]

tu la.. dolu2 ada gak berangan nak cam gituw.. ahahahha.. tak pe la.. tengok org pun jd la kan nana.. :D

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

behnya... kwen bwh pedang...dulu masa kapel ngan polis mmg duk berangan dah kawen bawah pedang...hahahaha tapi takdak rejeki... mati la kalo naman baca statement ni..hehe

cantikkkan kawen pakai uniform..hehe

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

wahh..teringgin lak kawin bawah pedang ni hahahha apakan daya en somi penjawat awam yg biasa je hehhee...door gift cantik..
menu pun lain dr yg lain siap ada udang tepung tu..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa mmg vangga btl la org kawen lalu bawah sword barrier ni..perghhhh kelasssss..hehee aku plak excited..siap ade sotong goreng tepung yek..mmg 1st time dgr ni..hehe..seb bek ko xbuat teka teki:p

ieda said... [Reply to comment]

memang best dulu akak pun pernah berangan tapi tidak lah nak sgt .. heheh alahhh dik lalu punn kejap jer :)
wow ada udang celup tepung tuuu memang best tul lahhh .. menu lain dari yg lain tuuu :0))

Hezesuze said... [Reply to comment]

suke tgok panten bersanding bawah pedang...dulu ada gak kawan ngan askar tapi dah jodoh ngan abg pomen hehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la..mmg grand je rasa klw g wedding bawah pedang ni

ana-tau xpe..kita ni rasa hebat pengantin dia camne la agknye rasa kan

ayu-hehe kita ni kawen ngan tentera gak..tp bukan pegawai so xde la lalu bawah pedanghehe

ena-haha sama la kak..tgk org kawen pon jadi la

fiza-wah..ada sejarah ek ehhehe abes la klw naman bc komen ni kekeke

lin-hehe tu la nye dh mcm mkn kt kedai tomyam jek ada udg tepong

suziey-bukan sotong..tp udang haha klw aku wat teka teki sure ramai xtau jawap haha sebab mmg laind ari lain

ieda-hehe tu la nye...xpenah lg mkn menu tu kt kenduri kawen

kak heze- hahah ye ke?klw x kita sama2 jadik bini askar

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

part mkn tu yg paling beshhh hehhe

Nana said... [Reply to comment]

mz-haha tau xpe..nak2 menu udang tepong unik sekali

firahadifa said... [Reply to comment]

i pon x penah gi lagi wedding yg ade pedang2 nie.. u kawen dulu ade pedang x?

Nana said... [Reply to comment]

fida-xde kitaorang kawen xde lalu bawah pedang sebab amrul bukan pegawai....nyaris2 la nk jadi pegawai..tp dia xmau heheh klw la dia masuk maktab jadi pegawai dah merasa kawen bawah pedang

Cik Jue said... [Reply to comment]

huhu kawen bawah pedang..dulu masa duk mindeff selalu gak pergi tengok pegawai tentera kawin bawah pedang nie...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

fuyoh lauk best weh!

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-owh penah dok mindef ek hehe baru tau
zt-ha tau xpe nak2 udang tu mabeles

zura@iwan said... [Reply to comment]

nnti mirul nek pgkt jd pegawai..ko sanding skali lg..lalu bwh pedang..hehehe..jgn mare..ku lawak je..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya dulu kita pun ada berangan gak nak sanding camni

mama rifQy said... [Reply to comment]

nana...kite sgt sukeee!! pernah terPK dulu..nak kawen bawah pedang tauuuuuu!!

Nana said... [Reply to comment]

zura-hoh...xkose wei hahahah..xpela..sanding dlm mimpi jek haha

anje-hahah tu la nye kita masa skolah2 dulu berangan nk kawen bawah pedang

na-tu la..suke kan?heheh sama la kita...tp xmerasa la.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

oh...ayu dah biasa gi kawen2 bawah pedang ni..may be kecik2 dulu sebab ayah ayu askar kan...pastu ader staf ayu kawen ngan navy, pastu ader kawan2 ayu pun kawen ngan askar..the latest kawan ayah damia...yg aritu ayu buat entr pasal dapat souvenier kerongsang...

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

heee...mmg best feeling lalu bwh pedang tuh..pastu part kena salute atas pelamin ngan pegawai2 lain pon best gak..rezeki dpt merasa lalu bwh pedang sbb kawen ngan peg tudm kan..=p

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kita ni nama je kawen ngan askar..dah tu klw ada kenduri2 kawen pegawai2 amrul kebanyakan kt kluang mmg xdapat datang la..ni plak kebetulan pegawai dia wat kt kl tu dapat tengok tu...mmg siok la tgk

lily-bertuah badan ye...dapat kawen bawah pedang..kita mmg tingin sgt tau..cita2 nk kawen bawah pedang kekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...