MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 6, 2010

bloglarian

korang nak join gak?meh klik sini
telah di tag oleh MZ untuk join bloglarian ni..apa bloglarian ni?lari2 kat blog ke?pertandingan lumbe lari ke?hehehe.....

bloglarian ni salah satu keadah yang bole membantu up traffic katanya...
xpe kita try je...tengok berkesan ke tak hehehe...xkuar modal pon..xsalah mencuba kan..

Saya suka berblogwalking kerana...bila dah ada orang BW masuk blog kita..so harus la kita BW sama, baru la bole kasi up traffic kan.selain tu BW dapat juga carik kawan2 baru , cari contest & GA hehehe...

nak tag :
1. kak heze
2. nil
3. cute mum

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

gegeh ko tag akak kan nana..huhu
orait bebeh will do

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tol tu suka2 nak join gak leh tak tapi tak kena tag la pulak, kita memang blogger tegar blog nana ni suka baca entry yang bersahaja kat sini

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh dh join yer :) selamat berBL :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana,soya punya ada tak? darwisy alergik susu lembu..even bg jus carrot susu pon dia tk blh..huhuhu

bgusla kuar susu mcm ni kan..

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe tau akk kan rajin wat tag hehehe

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe ala bole je buat wlpon xkena tag..
anje kan blogger tegar heheh

Nana said... [Reply to comment]

mz-ehehe tu la..nak kasi up traffic nye pasal la ni hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe sala entry komen ni fiza
xsure la plak cuba tgk kat website dia tu ada ke x
darwisy elergik ek...sian nye

paDel said... [Reply to comment]

terima kasih kerana join bloglarian..blog anda dalam list terkini

Nana said... [Reply to comment]

ok padel tq yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...