MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, December 19, 2010

damia menang suka2 main air giveaway

yeay..alhamdulilah...rezeki damia plak arini..menang GA suka2-suka main air...ngee...
ekceli gambo ni dah lama pon..time damia kecik2 dlu...tak sangka plak bole menang...mayb sebab percikan air tu yg kena ngan kehendak penganjur yg maukan gambar mesti de vass...gitu ngeh2x...

kepada sape2 yg join tu tp xmenang..dont worry nanti penganjur akn wat lucky draw..so alert la dia nye result petang kang ek...

ni la nye gambar damia yg beria2 main air tu heee...adiahnye swimming suit baru..waa..bez2 skang ni pon damia baru ada 2 swimming suit bole tambah koleksi...hehe..mcm tau2 je kami anak beranak mmg suka 2 mandi manda..
tq banyak2 penganjur....saya dah email details tu...tqvm

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wawww..mng lagi!! taniahhhhh!!!

Nana said... [Reply to comment]

heheh tq fara..

Hidayah said... [Reply to comment]

tahniah..seronok nye dia main air kannn

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!! hadiah tu sgt best--and pic damia pun cute!!!

Ena said... [Reply to comment]

menag lagi? wallahhh.. Tahniah nana.. buat damia jugak sbb dier yg dapat swimming suit.. :D

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tahniah damia....memang sweet gambar tu...

thanks sebab bagitau pasal kemenangan contest gie tu..

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah untuk damia yg sakan main air n tahniah untuk nana a gak.....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..menang lagi...tahniah!! murah rezeki tul..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah k, memang cute gambo damia tu...

mama rifQy said... [Reply to comment]

bestnyerr dapat swinmming suit! damia makin bertuah skang!!

mama tisya said... [Reply to comment]

wah damia dpt bj mandi..tahniah

Nana said... [Reply to comment]

tq semua..
alhamdulillah..rezeki damia..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...