MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 17, 2010

Delicious omputih kata..

entry khas untuk IZAN...

tadi g blog izan tgk dia tepek gambo prosperity bege..cam tau2 je kan aku pon nk cite pasal bege yg kuor stahun sekali ni hahaha...kita ni mmg ada "kimia" la ZAN...

semalam g melantak prosperity bege ngan opismate.dengan perasaan tamak haloba nye aku teroder hok big set kekeke...amek ko sekali bayo RM15.20 mahainye. ala klw medium pon RM13.00++ kot.oh air dia lain skit kali ni (xingt dah last year punye air apa ek? air ni orange+sprite..ok la bole di terima tekak...tak mcm dulu2 air apa ntah namanye lupe dah ada nama jasmine2 kalau xsilap tak sedap langsung

so stakat bege ni kuar, br skali makan..selalunye aku akan makan 4,5 x selagi stok masih ada..yela nk tunggu lg kena tunggu taon depan lak..lambatnye...aku paling suke daging tak suka hok ciken

lunch kami semalam
bege yg dinanti2
mleleh beb..tapi skang ni agk kureng skit pasai kuah dia sket..kemut lah....kasi la lebey2...
gambar aku?xyah la ek..kang korang bosan lak asik2 muke kau heeh..kasi korang rindu2 la sket kat aku ngeh2x.....

18 ribu orang memberikan idea bernas:

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

HUHUHU...tapi hok lainnya, mung doh makan tuk kuaran kali ni...aku dok lagi...sok2 ar baru g beli...arghh...kimia menda weiii

eLYies said... [Reply to comment]

kawe pun tak try lagi..huhuhhuh

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku dah terkecur nih!!
huhuuh..
meleleh...

zura@iwan said... [Reply to comment]

opss sudah kuar ek ini beger....knp ku x tau..kahhhhh..malunya...

ieda said... [Reply to comment]

sedappnya dikkk .. dah lama nak makan nie ... biler lahh leh dpt makan nieee .. huhuhuh
geram tul duk tgkk jer ..:)

Hezesuze said... [Reply to comment]

sejak amalkan produk cocoa collagen nie selera makan pun kureng mihahahahaha

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

aku pun nak mkn jugak......!!!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

pergh mmg delicious..haih..aku xmkn lagi nih..

SyaNa said... [Reply to comment]

kan kuah dia sket
xfeel btol

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nak jugakkkk...drooling mode ni

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehehehe..aku pon dah setel gak prosp burger nih ;p

tiefazatie said... [Reply to comment]

ala!!ifa xmkn lg nie..nak gak sis!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wallah!! 2hari berturut2 layan prosss!! puas gileee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

saje je kasik jeles tau kita pun teringin nak mamam ni tapi tak de ayam la ada daging je hubby tak makan daging

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahaha..sila carik yea pastu boh dlm blog

yies-xpe2 lama algi ada bege ni...ada ms lagi

ayu-hehehe tunggu voucher nanti tambah 3 hengget jek hehehe

zura-heheh yes dah kuar & dh slamat ada dlm perut aku heheh

Nana said... [Reply to comment]

ieda-heheh pasni bole carik kak, takut ngidam plak hahaha

kak heze-wah akk..tahan godaan ek hehe gud job

mz-hehe nanti blk msia bln 3 xde dah bege ni kena tgu thn lg 1

Nana said... [Reply to comment]

syana-ada tempat2 je kuah dia banyak klw customer xramai kan aku selamba je minta kuah kasi lebey sket hehe

lela-hehe sila carik k..

suziey-heheh bege yg ditunggu2 ramai nih

zt-heheh slamat dah ek...pasni nk mkn lg heheh

ifa-heheh sila g mcd berdekatan ngan anda

fara-hahah tu dia..2 ari berturut2 ek..mmg sedap xpuas makan kan

anje-nk tgu ayam lmbt sket la..anje pon xmakan daging ek

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

waaa..windunyer nak makan mcd..huhuhuhu..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...