MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 14, 2010

doorgift paling unik

tadi kan aku wat teka2 suh teka ape ke benda yga da dlm beg ni..dapat time wedding kawan amrul ari sabtu lepas...kalau nk tgk jawapan2 dari kawan2 aku yg berseamangat semua tu bole la g kat entry bawah2 ni yek..lawak tol la korang..paling tak tahan jawapan suziey, helmet hahaha..bole jadi bahan suziey pas ni kekekeke...

ok berbalik kepada topik kita...sorry la ek tadi time kasi tau jawapan (kat opis) aku tak tepek gambo sekali pasai gambo ada dalam lappy..so ni aku kasi tepek sebab ramai yg nak tgk camne rupa bedak tu.
ni la dia bedak yg dok ada dalam beg ketas tu...bedak cap gaff & najwa hehehe..wangi bedak ni..ghau...ghau bau dia kekekeke...unik tak?bagi aku unik la sebab pes time dapat bedak, doorgift orang kawen
ye la besenya dapat telor, gula2, potpourri,kipas, towel, macam2 lagi la..kalau nk listkan esok pon xabes hehehe...

korang plak apa doorgift paling unik penah dapat time g kenduri kawen?

19 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

ya tuhannn dikkk .. aah lah x pernah lagi org bagi bedak kann .. huhuh lepas nie sure mcm2 lagi yg akan mereka buat utk door gift hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg unik..tk pernh lg dpt bedak p org kawin...ehhehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

uiks pestime dengar nie dapat bedak....huhu

nEa FleriDa / nIL said... [Reply to comment]

hehe, unik betul kan :) xpernah dengar lagi org bagi bedak..

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg unik nih door gift nie..1st time dgr nih..

soffya cik bulan said... [Reply to comment]

tk pnh2 dibuat org nihhh...
nlh jadi ilham nihh..hohoho

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ya allah nana, memang unik habis ni..

Lelord said... [Reply to comment]

hehhehe aah la x penanh lagi org bagi, ms aku kawin dulu aku tempah labu sayung kecit kat perak huhuhu tu pun ramai yg berkenan

SyaNa said... [Reply to comment]

simbolik tu bedak
hahahaa

xpernah lg aku dpt yg pelik2 pn

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

unik2 tak pernah dapat gift cam ni

[-suziey-] said... [Reply to comment]

mmg unik..tp klu ade bg topi keledar lg unik..ekekeke:p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang sgt unik la..tapi bak kata suziey kalu kasi topi keledar agi unik..ha ha ha...

Nana said... [Reply to comment]

kak ieda-hehe tu la kan btol saya ckp tak terfikir dek akal hahah mcm2 style la kan

eryn-hehe terer plak tu btol tekaan heehe

kak heze- hehe tu la pasal...bole la wat stok bedak setahun hehehe

nil-unik kan?nil kawen nanti buat la lain dr lain hehehe

Nana said... [Reply to comment]

gie-hehehe tu la pasal

sofya-hehe leh wat gak idea kan?

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe unik kan?

lelord-heheh labu tu jarang gak org bagi..

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe apa kah maksud nye ek bedak?hehe

anje-hehe tu la pasal..tkjeut gak masa buka beg ni

suziey-hahahaha..camne la ko bole pk helmet hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah klw bg topi kledar mmg kaya la pantin

zura@iwan said... [Reply to comment]

unik2..pestime ku dgr dpt bedak..hehe

Nana said... [Reply to comment]

hehehe kan?sama la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...