MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 14, 2010

family day - part 1

ahad lepas kami ke wet world batu pahat, ada family day squadron kejuruteraan 881 Rejimen PUTD (tempat keje amrul la tu) ekceli mmg xplan pon nak pegi..last mnt je ni..amrul mmg plan xmau pegi pastu dia tanya aku, nak g ke?aku cakap nak la..

sebab apa?caya tak kalau aku cakap selama aku bekerja aku xpenah merasa family day, dari office lama dulu pon mmg xpenah rasa mcm mana family day tu..kesian kan?tu pasal la aku ckp aku nak pegi batu pahat tu wlpon jauh..lagipun ni 1st time family day kt tempat keje amrul, selama ni asik cancel je ni baru jadi.lagi pun mmg weken tu aku xde plan pon..mmg free bila lagi nak merasa famliy day kan..dah seme di tanggung tinggal bawa badan je..

so far mmg seronok...& meriah...gile semangat kitaorang kul 5.30 pagi dah bangun & kul 6 pagi dah gerak dari KL..wet world batu pahat ni kecik je xbesar mana..lagi bez wet world shah alam.pastu part yg xbez nye lantai kolam kat ombak tu sangat2 tajam..lantai dia xlicin berbatu2 .damia jatuh terus dia serik nak masuk kat kolam ombak.mmg bahaya kt budak2 yg lari2 pastu jatuh sure luke nye lutut

berhenti rehat kat hentian Pagoh
tu pon mau pose ke?hehehhe
dah sampai wet world batu pahat
bgambar reramai kat banner
poyo jek pegang bendera kumpulan merah..satu hapa pon sukan aku xjoin heheh malas...
teman gosip2 heee
sesi bertanya kabar kwn2 yg mmg jarang2 bjumpecik damia siap sedia mau terjun tiruk
kasi siap2 anak dulu
air dia keroh nye la hai...tak mcm wet world shah alam bersih
ronda2 pusing kolamdamia yg xtakut air langsung suka wat aksi berenang2 itik
adeh..ko tgk tu damia..dia ckp damia nk amek gambar tido...hehe layan je la
gelongsor besar try naik 2x ngan damia2 aku angkut turun gelongsor tu
poyographer of the day..langsung xbasah...sebab keje dia amek gambo je..xmau mandi, sukan pon xjoin

sambung part 2..gambar beratus2 poning mau pilih..

19 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..seronoks nye...tapi tak aci la sbb cik abg tak mandi...tapi ok gak sbb dia leh amik gambar..best!!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

HEHEHE pilih utk jd poyographer sebab xmo basah kot.. ekeke..

best la wet world meriah eh dia punya games tu

nadzirah razalli said... [Reply to comment]

wah ! best nye damia jalan2...main air lagi :))

SyaNa said... [Reply to comment]

comelnye floater damia
time panas2 syiok berendam

wey aku tag ko contest
http://syana-contest.blogspot.com/

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

bestnyer
aku ntah biel nak sampai
family day?
samlah dgn aku nana
pergi tpi org umah n anka2 tak ikut..
dah org umah aku keje jer..
nak buek camner

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sonoknye damia!!! :)
saya pun sama tak penah merasa nak ber famili day..famili day dgn ahli keluarga sendrik je, huhu!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

fun! my hubby suka mandi2 sbb lyn anak2 klau pegi mana2 wet world pun

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya pi family day...cantik la gambo2 nana

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

lame dah tak gi wet world bp nih..last pegi 5 taun lepas kot..ingat dh tak wujud dah..hehehehe

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

lame dah tak gi wet world bp nih..last pegi 5 taun lepas kot..ingat dh tak wujud dah..hehehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aahla nana..air die keroh semacam..tp layan jelah...heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe letih la kita sorang nk handle damia tp xpe yg penting ada gambo hehe klw dua2 mandi sape nk amek gambo

fiza-dia malas nk tukar2 baju hehe ala dah tua2 gini mmg xde dh nk mandi2 kolam mcm ni kan...kita ni xkira tua ke bangka ke mmg suka mandi hahaha

Nana said... [Reply to comment]

nadzirah-hehe tu mmg aktibiti kegemaran damia tu main air mmg dia suka

syana-pes time pakai floater tu adiah bezda thn lepas hehehe

ayu-aku ni mmg opis skang xde wat family day bagai...jadi la kan dpt merasa tmpt keje amrul dari xde kan

nad-sama la plak ek..kalau family day ngan family tu mmg selalu la..family day office mmg ilek

Nana said... [Reply to comment]

mz-hehe sama la kita..tp amrul prefer mandi sungai dari mandi kolam

anje-hehe gambo pinjam kamera org ni esok2 xde dah la tuan fia dah amek balik

lily-hehe..wujud lagi..tp ww shah alam lg bez la

zt-tu la pasal aku time baru2 sampai tgk alamak keroh nye air dia.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

perghh...ari ahad aritu ayu gi kluan jugak...siap sesat2 ke markas tentera tu lagi...adoiyaaa...naperlah tak cakap awal2...huhu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-lah yeke???
kita ni last mnt baru decide nk join family day..sebab mula2 amrul ckp xnak pegi..so dh tgh malam ari sabtu tu tiba2 nk g plak...

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku pun x penah g family day....
kalu family day utk family sdiri ada la...

Nana said... [Reply to comment]

sama la zura...klw sendiri2 wat family day adala

Gieyana said... [Reply to comment]

aku pon x penah merasa family day gk..alaa cekciinya damia..ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...