MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 15, 2010

family day part 2

sambung lak cite pasal family day... seme di bahagikan kepada 4 kumpulan..ala mcm skolah2 dulu..rumah merah,kuning, biru & hijau...ktorg dapat umah merah..tapi bab sukan satu hapa pon xjoin amrul pon sama..patut dia la harapan utk tarik tali..sebab dia dah kata xmau mandi kan..so xde la bawa baju dia..walaupon amrul xjoin tarik tali tapi rumah merah ttp menang hehee...

banyak gak game aku tgk, ada utk budak2 bawa 7 thn, ats 7 tahun, games utk somi isteri, baling2 belon tu ala..mcm gahtering kt lake garden dulu apa dah belon kasih ke apa namanya..last sekali tu la yg org tunggu2 acara tarik tali..tapi spesel skit sebab tarik tali dalam air.
belon kasih (ni aku yg kasi nama heheh sebab aku xingt apa dah nama game ni)
keceper...abes basah bj abg askar ni
juara tarik tali kumpulan merah
muke2 ahli rumah biru
part ni paling bez sekali seme dok renjis2 air kasi diorang kalah hehe
bapak & anak
ada juga acara karoke, ingt nk nyanyi tp ramai la plak penonton kan malu lah
ada lucky draw..amrul tak drop pon nombor dia dlm kotak lucky draw..so mmg xlucky la aritu
last sekali acara bebas...rentung damia dok berendam berjam2

owh gini rasanya family day ek..sian aku..xpenah kesempatan merasa family day kat company sendiri..ni tumpang rasa kt tempat keje amrul je la..

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

company sendiri tkde family day ek..kita suka p familyday...ehhehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah meriahnya banyak acara tu...opis kita tak pernah ada family day lagu ni hu...hu....

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah
besh2!

eLYies said... [Reply to comment]

meriahnya family day ko nana..lama aku tak merasa cam gini..huhuhu

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

org2 askar ni nana, kalau buat family day memang happening habis..

pernah merasai family day askar2 ni masa kecik2..siap naik trak ramai2 lagi gi air terjun...ekekek..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ye ler nama dia belon kasih..ekkeke:p

la sian ko fest time ek rasa famili day..aku mmg suka sgt famili day..sbb mcm2 dpt:p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun suka family day..dulu selalu follow family day opis ayah..sekarang ayah dah pencen...tak de dah la..opis ayu tak buat2..plan selalu dgr ..he he he..busy manjang..

Hezesuze said... [Reply to comment]

besh tau family day...since dah tak koje harap holiday ngan family jek huhu

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

acara sukan rakyat memang seronok kalau buat masa family day...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

lia said... [Reply to comment]

aku paling suka part wat family day tempat boleh main air... pastu hadiah best2 mcm tv, mesin basuh bagai ha3...

tp aku mana penah rasa adiah best2, gomen kan... balik2 sapu tangan wakakaaa...

zura@iwan said... [Reply to comment]

happening kan family day cm ni....

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hahh dari dulu koje xpenah mrasa family day..sian opis kang pon nampak gaya xde aktibiti2 sosial gini hehe

anje-sama la kita...ni pon tumpang tmpt keje amrul je

lelaki ini-hee sgt bez sebab bw badan je

Nana said... [Reply to comment]

yies-ni bukan family day aku tp amrul..tumpang je org punye hee

ayu-kita ni sekali br mrasa family day askar hehehe xpenah wat lg pes time ni

suziey-haha mmg nama dia belon kasih ek heheh, opis aku xde la wat aktibiti sosial gini

ayu-tu la bez kan dpt join family day kita pes time mrasa ni

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- lain rasa dia family day ngn kwn2 & familday sendiri kan

sd-ahh tu la nye

lia-hehe ada kej adiah mesin basuh?hehehe gemppak gile klw mcm tu

zura-tu la nye..nape la opis aku xwat?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

best tu!! UIA punya family day bolehlah...dulu2 lg best sbb semua free, now kena byr utk bwk family (kalau overnite stay) sbb dh tak de bajet :p

Gieyana said... [Reply to comment]

sempoi ar siap tpt keja hb ko da family day lg..dulu company aku ada buat gk..but skrg dh save cost..so no more family day.cuma Dinner jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...