MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, December 11, 2010

grafiti : suka vs tak suka

last week ada nampak orang wat grafiti kat ngan opis...time dia buat tu lom siap lagi tengah dok sembur2...sekali dah siap..wow!! cantik gile....aku xtau la..ni gambar artis ke apa?siap ada date kat situ..promosi filem ke?hhehe ntah la.

aku suka tgk orang wat grafiti ni..ntah la bagi aku menda ni bukan vandalism, kalau kena gaya la..kalau saje conteng2 bukan2 tu mmg kategori vandalism, kalau bese naik LRT kat CM tu ada bebudak remaja yg lukis grafiti kat bawah jambatan..mmg cantik & kreatip..dari biar je dinding tu berkulat, hodoh kan..elok gak dia lukis2.

grafiti yang aku suka :

time amek gambo ni otw g opis, aku siap benti kete kat tepi jalan tu kuarkan kamera kelik..kelik..dah mcm wartawan je heheh..sebab aku suka sgt tgk..cantik tu pasal sanggup benti amek gambo..xkuar pon dok dlm kete je
gambo ni aku google...contoh grafiti kat bawah jambatan

grafiti yang aku xsuka :

kalau ada gambo tengkorak2, gambar bukan2 & gambo kat bawah ni
eja pon salah ada hati nak wat grafiti hehehhe...
ni grafiti kat dalam bilik aku..
ni plak grafiti paling aku tak suka...artis dia sape lagi kalau bukan damia

9 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

ha...ha...sabo je la damia tengah menghasilkan graviti yang terbaik tu, sama cam balqis la ni sampai tangan , kaki & baju pun habis dicontengnya...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hahaha...damia sgt kreatif :)
tu namanya bijak..kalu die conteng kt dinding, nnt ksian ibu dn abahnye kene cat semula..tp kalu kt badan, mandi, dh bleh ilang..esok2 bleh wat grafiti lagi, hehheee

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

leh tahan meriah jugak grafiti dalam bilik tuh..hehe..kat bilik kitorng pon ade sket2 grafti tersesat..slalunye mmg mengawl anak dara tu dr menconteng dinding..tp kdg2 time tertidur ke, leka wat keja lain ke, mulalah tangan die gatal nk naik ke dinding gak..budak2 kan..=p

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ekekeke...gambar last tu tak tahan tul...grafiti berwawasan namanya tu..sebab tak nak bazir dinding conteng2 last2 conteng diri sendiri...ekeke

Afne said... [Reply to comment]

jap jap aku nk gelak nengok gambo last hahhahaaaaaaaaaaaa

nana, dulu time2 muda remaja travel gi keje naik lrt selalu nmpk kt kt area keramat tepi2 sungai tu ada grafiti cam ni.

mama tisya said... [Reply to comment]

damia tunjuk bakat

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahahaha mmg berbakat besar damia.. yg kt dinding tumah tu blh naikkan darah tggi tu..hehehe

eT said... [Reply to comment]

me vote grafiti yg last tu...ngeh3...

MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

shahjiehan said... [Reply to comment]

SJ pon minat graffity...klo naik star lrt. dari kl sentral ke klcc,slalu gak nmpk benda2 nih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...