MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 10, 2010

hadiah contest i love dad

semalam hadiah contest i love dad dah sampai...
hadiah nye sehelai baju kale merah nye mak ngah...ni kalau red mum tgk mesti dia nak ni kan heheheh...
kasik close up skit baju dari pumpkin patch siap ada tande rege di situ
ada kad juga untuk adik nurul damia tu
comei je kad dia
kalau nk tgk gambo yang damia menang msk sini yea

ni hadiah contest ke : 2 buat damia
tgh tunggu hadiah contest gaya si comel berhari raya...yang damia menang tempat ke-3 tu
banyak tol adiahnye...xsabo tunggu heheh..
hadiah2 menang GA plak ada la dlm 7 adiah kot lom dapat lagi

14 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

tanteklah baju baru damia tuh..bestnye dpt hadiah ek..berbaloi2 join contest..hehehe

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..Chantek laaa!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah banayk hadiah nana dapat, ape rahsianya,,sangat jeles k

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

cantek..nnt amik gmbo damia pakai baju ni ek, hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

wah...dah dpt erk hadiah contest nyer...
batrice nyer tak sampai2 lagi nie...hari nie kottt....

he he he....murah rezeki damia kan..byk tul dia menang contest

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantiks....suka la damia ..

Adyshariz said... [Reply to comment]

damia suka..mama dia lagi suka...ngeh3x.. alhamdulillah rezeki ko nana

Nana said... [Reply to comment]

lily-ahh..cantik baju tu jenis fit, tu la nye..berbaloi2 kan bukan kuar modal pon usaha je lebih skit hee

na-hehe tu la nye..semalam gak damia nk try

anje-alamak xde rahsia la..rajin je tu kot rahsianye

nad-hehe harus tu..semalam damia lom mandi tu psl xbole amek gmbo pkai bj baru

zana-hehe lom dpt lg ek xpe arini ada la tu kot..kita dlm kl cpt sket dpt..nanti jgn lupe tepek tau

ayu-hehe tu la dia yg xsabo2 nk buka pastik adiah

adyshariz-hahah bese la..ibu dia mmg lg suka la..dpt adiah bj lak tu save dah xyah kuar duit bli bj heeee

nadzirah razalli said... [Reply to comment]

haha..comel nye..bestla damia ye :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cantik bj tu!! rezeki damia tu :)

Nana said... [Reply to comment]

nadirah-hee...tu la jimat duit mak dia hehe

mz-hehe tq..cantik kan

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kt pon dh dpt..tp i love mum pya.. :)

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

lawanya baju tu...i likeee..

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik bj tu leh pki kalo p busday ank tetty tema merah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...