MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 6, 2010

hadiah GA & Souvenir dari kawan2

bila dah menang mesti la ada hadiah kan....eheheh so ni aku kumpul 2 hadiah GA & souvenir dari kawan2 boh dalam satu entry..yang beznye ada dapat 2 Fridge Magnet.haih..dah ler aku suka kumpul menda alah ni...

hadiah pertama keychain dari pulau perhentian..aku dah dapat mgu lepas..tapi aku xingt dah mana aku letak...so gambar ni aku cilok kt blog puan penganjur...
yang ni menang dari baby & me cute giveaway dapat satu je keychain yang kale biru tu
hadiah ke-2 FM dari pulau pangkor menang saguhati contest percutian menarik lagi tertarik dari KOJAH
ha..yang ni bukan hadiah GA..ini hadiah tukar suka sama suka ngan Cutemum...heheh aritu cutemum ada kata nak beli FM PD yg aku penah kasi kat sape2 yang bertuah teka2 tu kan...mmg ada 1 lagi FM aku saje simpan...disebabkan cutemum ni selalu sgt inform aku pasal menang GA..so aku terhutang budi..jadinye aku hadiahkan je la FM PD tu kat dia...
tak sangka plak...Cutemum kata nak bagi aku FM dari Bukit Tinggi Indonesia, katanya ada lebih lagi FM tu dia beli masa g oliday aritu...haih..rezeki kan...aku kasi hadiah kat orang, orang kasi hadiah kat aku...
stakat ni ada 4 FM yang aku dapat dari blogger:
dari kiri tu FM Kota Kinabalu dari suziey menang GA dia
pastu FM Bali bentuk selipar tu hadiah menang contest dari Lily
dua tu yang terbaru FM pangkor & Bukit Tinggi
wat masa ni, baru ada beberapa ketol je FM aku...aku mmg suka kumpul..kalau g mana2 sure aku beli.kot kalau korang baik ati nak kasi aku seketol sila kan la ek hehehehe
keychain langkawi opismate kasi
ni baru dapat tadi..opis mate balik kuching, dia kasi souvenir kt seme orang dapat pen siap ada tulih nama lagi
kasi close up skit...pergh..feeling mcm dapat pen parker je rasanya hahahah...
pastu dapat juga beg,ni mengkuang ke apa ntah?xpe yang penting aku dapat kaler pepel heheh...
bez kan kalau dapat souvenir dari kawan2 tu tanda nye diorang ingat kat kita..aku pon kalau g holiday mana2 sure aku belikan souvenir utk opismate..sebab diorang seme pon jenis mcm tu..ingat kat kawan2...xkisah la adiah FM ke keychain harga singgit ke..yang yang penting ikhlas..


pst: arini bertambah lagi satu koleksi FM aku menang FM dari shanghai tu..wah..suke!!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

byklah tue FM.. harini menang FM Shaghai pulak kan.. rezeki.. pasnie boleh penuh satu Fridge tue..

Ya ALya said... [Reply to comment]

ya memang suka kumpul FM ni,kalau nak wat sistem barter dgn ya pun boleh je.....

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

mmg bertuah sungguh..byk gila hasil GA heheh

FIESYAH said... [Reply to comment]

penuh lah peti sejuk akak tu...
selipar tu kiut ar..minta boleh...heeheee

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tak sia2 usaha..mmg berbaloi dpt kumpul.. eh nti kalo tkmo dah FM tu bg kita..kita pengumpul tegar!hehehe

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

byknya dpt FM... murah rzki tol la...

mama tisya said... [Reply to comment]

makin byk la koleksi FM..kita yg tkde petia ias ni simpan dlu..sok2 ada peti ais leh tempek...kekeke

Nana said... [Reply to comment]

CM-HEHE tu la..dah ler kita mmg suka kumpul..bez jek dpt free dari kwn2 blogger

Nana said... [Reply to comment]

ya-hehe ok2 no problem pasni dah tau sape yg bole tuka2

Nana said... [Reply to comment]

eli-hehe ala..bukan selalu menang..bole la sikit2 kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

syah-heheh tgh dlm usahan kumpui lagi..
mau ke?tunggu la nanti wat GA kekekek

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehehe pengumpul tegar gak ek..hehe sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-mana ada banyak la..seceot je baru heh tq kak

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh bukan ke eryn byk dpt FM kan...cuma lom bole tepek lagi ek

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

:) ehem2 :) :) congrats..:) nak kena beli souvenir utk kwn2 ni :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

yg FM selipar tu comey la.. nnt kalau alycia g jenjalan bole belikan utk nana ;)

salam 1 muharam..

Nana said... [Reply to comment]

mz-hahahah..mendalam je bunyi nye..
wee xsabar tgu souvenir dari UK plak ngeh2x

Nana said... [Reply to comment]

alycia-heee..beznye..ok nanti klw g mana2 tgk fm ingat kita tau kekekkeke
salam 1 muharam juga

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah banyak gilos tu...rezeki ko kan nana..akak hepi tgok ko hepi hehe

Nana said... [Reply to comment]

heheh tq kak..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya banyak dapat hadiah tu...bertuah nana ni kan sellau je murah rezeki menang macam2 GA & contest

mama rifQy said... [Reply to comment]

chanteqnye FM selipar tuhhh!!

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

wahhh..bnyk btol fm..best tu wat koleksi..hihihi

kojah said... [Reply to comment]

congrats again kak!

sorry baru terperasan entry nie...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...