MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 8, 2010

happy birthday umar & maryam

Birthday Party Umar & Maryam
5 December 2010
Bangi

tq untuk tuan umah, Zt yang sudi menjemput...aku mmg suka g sebeday2 ni..sesekali bawa damia bersosial bersama kawan2 hehe....tq juga untuk mamatisya yang sudi menumpangkan kami dua beranak ke majlis sebeday ni...
suziey..nakal ko kan..cuit2 aku tanya pasal 23cm agagagagagga....xlama dah..minggu depan jek..

kek yang tinggal..sedap tau...dah tarap2 Secret Recipe dah ni...banana choc cake
alo..lo..tomei2 tuan sebeday umar & maryam pandai ko bajet kan zt beday depa selang sehari..kasi rahsia...bole?mgu dpn nk 23cm agagaggaa...
goodies bag utk bebudak tp mak mudak yang sebat hehehe..
dua sahabat yang dari KL-Bangi-KL cakap xberenti hahaha.. pening mak dia
dua2 suka posing.well...like mother like doter la kan hahaha..
tiga sekawan dari zaman PCM
mama tisya & mama damia (heheh skang kena tukaq mama la plak sebab damia xmau panggil aku ibu..aku je pasan nak nama ibudamia kekekekke)
umar di apit dua puteri...xpe..aksi ni diawasi oleh kaum ibu hahahha...
umar tgh pening mau pilih mana satu
yes..akhirnya tisya pilihan umar amboi kemain suke kan..
suziey baru sampai bersama aqeel berspek itam ensem woo...
serpihan geng gelombang biru hehe...
zt, aku nak cakap makan aritu sangat2 mabeles! nak2 kamben golek...embek...embek..terbaek!! hehehehe

21 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg damia panggil mama la tk lekat la panggilan ibu ye..hah dua2 byk ckp dlm kete...mak2 nk bergosiip pn pyh...hahahaha

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ouh di bangi ke beday ni.. eh beza 1 hari ye cayalah! bkn sng nk bajet trikh tu..ekekeke

Ena said... [Reply to comment]

comeinyer...

lama dah tak p majlis beday.. huhu..

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

hehehe...aku jugak lekat ibu...
tak pernah plak dengo anak aku panggil mama...hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah meriah!!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mmg meriah..
suziey soal direct punya!
ehehe

Ya ALya said... [Reply to comment]

kalau duk dekat dapat gak join if di jemput la kan....hehhehe....si sara lak semua di panggil...ibu,mama,mummy...

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

bookmark ke tu.. comey nyaaaa....!

sw33tdarling.com

~ana~ said... [Reply to comment]

comel tgk gmbr tisya-umar-damia tu..sweet sgt....:)

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sonot jumpe geng2 blogger yer...

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah meriahnye uols...kalo ada akak lagik meriah kan kan hahahaahahah

juelee said... [Reply to comment]

amboii damia posing...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ensem ank bujang kak zety!

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la nye xmau panggil ibu
mama pon mama la..
ahahha tau xpe bising je kt bakang..dok selak2 kain la..apa la..nk gosip pon xleh

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ahh jauh kan..ke bangi kami terjah sebeday party.

ena-hehe sama la kak..sejak ada kwn2 blog ni banyak dpt jemputan tp xsemua dpt datang kdg2 xfree

izan-dah ajo.dia nak panggil mama juga hehe

ayu-heeh sgt2 meriah ayu...nak2 zt nye sedara ramai

ayu-haha ntah nye dia cuit nye aku tanya sal 23cm hahahah

Nana said... [Reply to comment]

ya-hehe tu la..ni nak kata dekat tak juga sejam juga la..tp dah ada org nk bawa kita ikut je

sd-xla tu tempat ikat goodies bag

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe tu la nye time amek gmbr tu meriah riuh rendah umah tgk umar peluk awek2

kak zue-hehe tu la bukan selalu dpt jumpe mcm ni

kak heze- hahaha tau xpe..akk kan mmg pemeriah suasana

Nana said... [Reply to comment]

jue-hehe tu la xajar pon wat cam gitu..

fara-hehe tu la ensem putih, tu jadi rebutan dua gadis tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ala....me nak join jugak hehehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah meriahnya, pandai tol tisya tu posing ek, tomey damia...suziey pun ada...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ya Allah..aku baru pasan entry ni wehh..sori sgt2..apepon klu ko terbace komen aku nih,maceh2 sgt2 dari lubuk hati aku yg dalam ni..hahahah..terharu tau korg sanggop dtg ujung dunia nih..hehehe..maceh adiah2 tu..lebiu & damia..kang lebiu kt ayah damia ko mrh plak..x jadi 23cm! ahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...